canım dr. gelince yazarsın naptığını güzel haberlerini bekliyoruz...
İnş. canım bu sene şark bekliyoruz o gruptan maraşı yazdık inş. hayırlısıyla olur. Gözüm korktu sanırım ikinci bebişede bişey olurmu diye geliyo bazen aklıma. Geçen annem söylemişti bir komşumuzun kardeşi ilkinde düşük yapmış ikinci gebeliğinde aylık iğne vurduruyormuş artık ne iğnesi bilmiyorum...
iyiyiz canım cok şükür bugün evi temizlicez kuzum ve kocişimleeesizede günaydın napıyosunuz bakim analı oğullu ...
çok şükür canım bedenen biraz daha iyiyim. Normalde kolay kolay ağlayabilen bir insan değilimdr. Hamilelikte her şeye ağlıyordum hala devam ediyor sabah evden çıkarken bebişimin ultrason kağıdını gördüm oturdum ağladım
allah hepinizden razı olsun sağolun dayanmak çok zorr ama çok zorr
tekrar sağolun
sarı bebişim naber fıstıgımm
ne güzelll canım yaaa bak özendim şimdi benim kimsem yok burada...annemi özledimmmmmmmmmmm
slm kuzucumm
bende hemşire komsuma davetliydim hani burdaki sivaslı polis eşi arkadasım varya hıh onla işte bide ögretmen arkadas vardı yedik içtik sohbet koyuydu anlıcagınkeşke sende olsaydın yaa
eşim geceye gidiyo hep gece 11 sabah 8 eve geliyo o 4.e kadar uyudu yemek yedi sonra carsıya cıktık alışveriş yaptık biraz da dolastık sonra eve geldik evi toparlıom hep yıkıom ütülüyom bebiş gelmedenşimdi eşim göreve gitti dinlen dio ama napim iş güç bitmiyo bebişim ne güzel sende annecinle vakit gecir darısıda bize olsun inş çok öptüm seni balımm
selamlar canlar
nasılsınız bakalım
çamaşırların çıkmasını bekliyorum asıp markete gidicem eve gelip ev halkına pasta yapıcam
sonra ütü yemek saatler benim hızımın yanında solda sıfır kalıyo
slm tatlım hg..
misafirinmi var kız?
bana da pasta yolla canım çekti
kolay gele cnmm
annem ve abim bende canım
ben yapıyorum ama yemiyorum maalesef benim hakkımı sana yollayam
allah iyilik versin kusummiyiyim tatlım benim sen nasılsın?
temizlikmi var? bende cuma iş çıkışı gittim girdim evin içine halı cam falan derken çok yoruldum çok..
bugünde devamı varr
selamlar canlar
nasılsınız bakalım
çamaşırların çıkmasını bekliyorum asıp markete gidicem eve gelip ev halkına pasta yapıcam
sonra ütü yemek saatler benim hızımın yanında solda sıfır kalıyo
ahh canım bende seneye ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara
şimdi annemler çok uzak değil 3 saatlik yol var şarka gidince ne yapıcaz bilmiyorum
annemler gidince dayımlar var teyzemler var burda..şark dönüşü istbla yerleşiriz diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
selam söleseydin kuu yarı hemşoma
enemm son hazırlıklar desene yavrim kendini yormadan yap
selam kızlar...........
offfffffffff ne sıkıcı günler..................:84::84:
ve aleyküm selam canımm
aaa ne güzel cnm hasret giderin bol bol...
yok senin hakkını alamam sen neden yemiyonkine?
allah iyilik versin kusummevet canımm genel bi temizlik yapıcaz eşimde tek basıma izin vermiyo bende onu bekliom ama uykudan gözünü acarsa inşş baslıcaz kac gündür
hoşgeldin bebişimmmm benim
dahaaa ben bunun üstüne kırk kere temizlerim evi kuzu bilion çok efhamlıyım :96:
mutfak örtülerini ve kilimi yıkadım serdim ütü var daha oda takımlarımı yıkayıp ütülicem bi kaç daha iş var büyük sayılan rabbim yardımcım olsun inşş
ohh sende annecinle otur ne güzel darısıda bize inşş
pasta yen, bir tarif mi kuzu bizede ver yapalım oglusumla güzel teyzesi
iyiyiz canım cok şükür kasılmam oldu sabah uyanınca öldüm onun dısındada rahmim agrıyonehaber tatlım.iyimisiniz bakayım................
kız ben diyetteyim ondan
alttaki çizelgeme baksana hatun
kolay gelsin bacım yavaş yavaş yap kız sonra bizim paşa erken gelmeye felan kalkmasın anam beni burda çok yoruyo diye
darısı size olsun kuzum senin anneninde gelmesine ne kaldı zaten
vereyim canım kk ya eklememiştim hiç:)
4 yumurta
1 bardağa yakın şeker
bi bardka un
1 kbrtma tozu
bir paket kakolu krema
çikolata damlaları
önce yumrta beyazlarını mikserle çırpıyosun köpürene kadar
sonra yumurta sarısı ve şekeri ayrı çırğıyosun
yavaşa yavaş beyazlarını karışıma ekliyosun çırparak
sonra unu yavaş yvaş ve kbrmt tozunu koyuyon
fırın tepsileri varya büyük ona döküyosun ince oluyo
sonra pişince sıcağıyla alıp rulo yapıyosun sarıyosun
üzerinde mutfak havlusu koyup bekletiyosunki şeklini alsın
krema zaten hazır üzerlerinde yazıyo :)
içne damala çikolata atıyosun
keki açıp içine yayıyosun yarısını
sonra rulo yapıyosun üzerinede geri kalanı
istediğin süsleyebilirsin )
istenirse beyaz kremada olur içine muzda yatırılabilir :)
az kaldı canım az daha sabır
burada öyle bacım nem çok yanmaya başladık sıcaktan gece uyuyamadım kaç saat bi de güneş öğleden sonra yatak odama vuruyo akşam olana kadar ee o kadar ısınıyo duvarlar gecede pişiyoz
kız tariflerimde yok olsa direk linki verirdim zaten
melikecim iyiyim canım sağol.aman tatlım dikkatet sen bol bol dinlen....işle güçle uğraşma.bak doktor zaten sezeryanla erken alacağız demişti... biraz sabret 3-4 hafta daha dursun oğluşun..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?