Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ahh cnm ya keşke urfa yazsaydınız gezer tozardık görüşürdük ama sağlık olsun cnm maraşta güzel bol bol dondurma yersiniz dondurma gibi bebiklerin olur inş...
tatlım her bünye farklı ona iğne gerekmiş olabilir ama sende de öyle olacak diye bi kaide yok..2. bebişi düşünürsen bence dr git onun kontrlünde olsun ki daha rahat edersin..

iyiyiz canım cok şükür bugün evi temizlicez kuzum ve kocişimleee
sabah geldi görevden de eşim uyuyo uyansında baslıyalım diye bekliyorum :97:
sen napıyosun nasılsın sekerrr
allah hepinizden razı olsun sağolun dayanmak çok zorr ama çok zorr
tekrar sağolun

ahh canım benimm yaaaa

selamlar canlar
nasılsınız bakalım
çamaşırların çıkmasını bekliyorum asıp markete gidicem eve gelip ev halkına pasta yapıcam
sonra ütü yemek saatler benim hızımın yanında solda sıfır kalıyo

ne güzelll canım yaaa bak özendim şimdi benim kimsem yok burada...annemi özledimmmmmmmmmmm

ahh canım bende seneye ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara
şimdi annemler çok uzak değil 3 saatlik yol var şarka gidince ne yapıcaz bilmiyorum
annemler gidince dayımlar var teyzemler var burda..şark dönüşü istbla yerleşiriz diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek

selam söleseydin kuu yarı hemşoma
enemm son hazırlıklar desene yavrim kendini yormadan yap

slm tatlım hg..
misafirinmi var kız?
bana da pasta yolla canım çekti
kolay gele cnmm

iyiyim tatlım benim sen nasılsın?
temizlikmi var? bende cuma iş çıkışı gittim girdim evin içine halı cam falan derken çok yoruldum çok..
bugünde devamı varr
allah iyilik versin kusumm evet canımm genel bi temizlik yapıcaz eşimde tek basıma izin vermiyo bende onu bekliom ama uykudan gözünü acarsa inşş baslıcaz kac gündür

hoşgeldin bebişimmmm benim
dahaaa ben bunun üstüne kırk kere temizlerim evi kuzu bilion çok efhamlıyım :96:
mutfak örtülerini ve kilimi yıkadım serdim ütü var daha oda takımlarımı yıkayıp ütülicem bi kaç daha iş var büyük sayılan rabbim yardımcım olsun inşş
ohh sende annecinle otur ne güzel darısıda bize inşş
pasta yeni bir tarif mi kuzu bizede ver yapalım oglusumla güzel teyzesi

Son düzenleme:
aaa ne güzel cnm hasret giderin bol bol...
yok senin hakkını alamam sen neden yemiyonkine?

kız ben diyetteyim ondan
alttaki çizelgeme baksana hatun

kolay gelsin bacım yavaş yavaş yap kız sonra bizim paşa erken gelmeye felan kalkmasın anam beni burda çok yoruyo diye
darısı size olsun kuzum senin anneninde gelmesine ne kaldı zaten
vereyim canım kk ya eklememiştim hiç:)
4 yumurta
1 bardağa yakın şeker
bi bardka un
1 kbrtma tozu

bir paket kakolu krema
çikolata damlaları

önce yumrta beyazlarını mikserle çırpıyosun köpürene kadar

sonra yumurta sarısı ve şekeri ayrı çırğıyosun

yavaşa yavaş beyazlarını karışıma ekliyosun çırparak

sonra unu yavaş yvaş ve kbrmt tozunu koyuyon

fırın tepsileri varya büyük ona döküyosun ince oluyo
sonra pişince sıcağıyla alıp rulo yapıyosun sarıyosun
üzerinde mutfak havlusu koyup bekletiyosunki şeklini alsın

krema zaten hazır üzerlerinde yazıyo :)
içne damala çikolata atıyosun
keki açıp içine yayıyosun yarısını
sonra rulo yapıyosun üzerinede geri kalanı
istediğin süsleyebilirsin )

istenirse beyaz kremada olur içine muzda yatırılabilir :)

nehaber tatlım.iyimisiniz bakayım................
iyiyiz canım cok şükür kasılmam oldu sabah uyanınca öldüm onun dısındada rahmim agrıyo hayırlısıyla ce saglıcakla gelseydi oglusum onu bekliomm
sen napıyon bakim bugün

ayyy keşke kuzu yaa nerdee geliverse oglusum saglıcakla valla uyanıom saat 4-5 arası kan ter içinde kalmışım bu son aylar cok zormus dayanılacak gibi deil malatya cok sıcakk yakıyo resmen sıcagı
ellerine sagık kusumm deseydin direk ordan bakardım yordum senii saol bebişimm

az kaldı canım az daha sabır
burada öyle bacım nem çok yanmaya başladık sıcaktan gece uyuyamadım kaç saat bi de güneş öğleden sonra yatak odama vuruyo akşam olana kadar ee o kadar ısınıyo duvarlar gecede pişiyoz

kız tariflerimde yok olsa direk linki verirdim zaten

heee tamam kusummm hamilelik işte idare et bacımm dikkatimi veremiyom bu ara kafam karısıkk

melikecim iyiyim canım sağol.aman tatlım dikkatet sen bol bol dinlen....işle güçle uğraşma.bak doktor zaten sezeryanla erken alacağız demişti... biraz sabret 3-4 hafta daha dursun oğluşun..........

melikecim iyiyim canım sağol.aman tatlım dikkatet sen bol bol dinlen....işle güçle uğraşma.bak doktor zaten sezeryanla erken alacağız demişti... biraz sabret 3-4 hafta daha dursun oğluşun..........

evet canım onuda düşünüom ama saolsun eşim yardım edicek ya digerlerinide yavas yavas yapıom bakalım yok kusum inşş bi aksilik olmazsa 38.ci haftayı beklicez bide ben hala kararsızım çünkü gidişatımı bilmiom normalmi olucak sezeryan mı ? soranlara önce normal düşünüm diyodum kimse çıt yorum yapmıyodu ayy ben simdi sezeryan diom yaa allahımm konus konus bitiremolar kafam şişti vallaaa çok sıkıldım dinlemekten hani diyenlerde sezeryan olmasa neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…