- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ahh cnm ya keşke urfa yazsaydınız gezer tozardık görüşürdükama sağlık olsun cnm maraşta güzel bol bol dondurma yersiniz dondurma gibi bebiklerin olur inş...
tatlım her bünye farklı ona iğne gerekmiş olabilir ama sende de öyle olacak diye bi kaide yok..2. bebişi düşünürsen bence dr git onun kontrlünde olsun ki daha rahat edersin..
iyiyiz canım cok şükür bugün evi temizlicez kuzum ve kocişimleee
sabah geldi görevden de eşim uyuyo uyansında baslıyalım diye bekliyorum :97:
sen napıyosun nasılsın sekerrr
ahh canım benimm yaaaa
bnm eş adayım da polis henüz evlenmedık ama evlenınce bır polısle yasamak nasıl olur bılmıyorum :)
kk da haziran annelerinde hilmi_fatma adlı arkadasın bebegi vefat etmiş kızlar duyunca cok üzüldüm inanki sanırım oksijensiz kalmış bide kordon dolanmış rabbim kimseye yasatmasın böle bi acıyı inanki herseyden etkilenmeye basladım zar zor buldum zaten bebişimi bide böle haberleri duyunca tümden yıkılıyorum allah sabr versin ve tekrardan hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsin o arkadasımızada isteyen arkadaslarımızada herseyin hayırlısı olsun herkesin hakkında benim kuzumda rabbime emanet o korusun inşş saglıcakla gelsin ne diyim
haklısın canım bir taşınalım düzenimizi kuralımda gittiğim yerde iyi bir dr. Bulup giderim inş.maraş olursa dondurma yemeye beklerim çıkar gelirsiniz [ /font]
ay iyi gibiydim iki gündür kanamam yok denecek kadar azdı bugün 11.00 gibi lavaboya bi gittimHüsran napcam şaştım...
aramıza hoş geldin canııımm
valla şekerim ben iki senedir bir polisle evliyim güzel bir duygu alış veriş merkezine giderken çantanı karıştırmıyolarşaka bir yana evlendiğin kişi anlayışlıysa huyu suyu iyiyse ne güzel rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin...
selamlar canlar
nasılsınız bakalım
çamaşırların çıkmasını bekliyorum asıp markete gidicem eve gelip ev halkına pasta yapıcam
sonra ütü yemek saatler benim hızımın yanında solda sıfır kalıyo
selam kızlar...........
offfffffffff ne sıkıcı günler..................:84::84:
kk da haziran annelerinde hilmi_fatma adlı arkadasın bebegi vefat etmiş kızlar duyunca cok üzüldüm inanki sanırım oksijensiz kalmış bide kordon dolanmış rabbim kimseye yasatmasın böle bi acıyı inanki herseyden etkilenmeye basladım zar zor buldum zaten bebişimi bide böle haberleri duyunca tümden yıkılıyorum allah sabr versin ve tekrardan hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip etsin o arkadasımızada isteyen arkadaslarımızada herseyin hayırlısı olsun herkesin hakkında benim kuzumda rabbime emanet o korusun inşş saglıcakla gelsin ne diyim
cnm çok geçmiş olsun normaldir sanırım kanama ama yinede çok sa dr bi ara istersen..
mrb bana özel msj atmışsıncevap yazdım ama 100 tane msj dan sonra özel atabiliyomuşum üzüldüm cevap veremeyince .ama istersen burda yazarım.
ayşencim yazmışsın tarifi görmemiştim k bakma bnde yazdım yapacağım en kısa zamanda çok merak ediyordum rulo pastayı inşallah katlanır yaa
kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkese cümleten hayırlı akşamlar
haklısın canım bir taşınalım düzenimizi kuralımda gittiğim yerde iyi bir dr. bulup giderim inş.maraş olursa dondurma yemeye beklerim çıkar gelirsiniz [ /FONT]
ay iyi gibiydim iki gündür kanamam yok denecek kadar azdı bugün 11.00 gibi lavaboya bi gittimhüsran napcam şaştım...
Aramıza hoş geldin canııımm
Valla şekerim ben iki senedir bir polisle evliyim güzel bir duygu alış veriş merkezine giderken çantanı karıştırmıyolarŞaka bir yana evlendiğin kişi anlayışlıysa huyu suyu iyiyse ne güzel Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin...
canım bende yumurta tembelligi oldugu için klomen vermişti dr bey kullandım ve söledigi günler calışma yapılıyo çok şükür hamile oldum sonra catlama ignesine hiç gerek yok demişti sanırım gelişip catlayacagını anladıgı için yani kimisinin yumurtası hiç gelişmiyo ve catlama olmuyomus onlara yapılıyomus kuzumahh cnm yazık olmuş gerçekten..
Haklısın zar zor buluyoruz valla...cnm sende klomenle hamiş kalmıştın dimi?
Kaçıncı ayda hamiş kaldın bi de çatlama iğnesi oldunmu?
amin kuzum aminnnnnayy kıyamam yaa ne kadar zor bir durumm:2: bnde çok korkardım kordon dolanmasından çünkü oğlum 1dk durmazdı zıplar dururdu çok şükür o günleri atlattık ama bak üzüldüm şimdi o arkadaşa yaaa...nasip işte herşey hayırlısı buymuş.rabbim bi daha yaşatmasın inşallahh.sende bi an önce sağsalim alırsın inşallah kucağına oğluşunu hemşocum.rabbim herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah (aminnn)
bende 5 haftalık bebişimi kaybetmiştim de ne kötü günler gecirmiştim tabiki canım ne demek canımızdan bir can nede olsaayy ne kötü yaa hemde haziran annesi ben 2 aylık bebişimi kaybettim hala kendime gelemedim o şimdi tekmelerini her şeyini içinde hissediyor çok zor Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın.. Meloşum sende takma kafana gülüm sağlıcakla alırsın inş yavrunu kucağına hepsi Allaha emanet olsun
şuan çok az bir leke var nolduysa sabah sabah demek hala kalanlarımı atıyo ne ... Çok yıprandım sanırım kan man görmek istemiyom artıkk
evet kuzumm rabbim hayırlısıyla inşş sana, sarıbebişe, ve emsalime hayırlı evlatlar nasip ederayy rabbim sabırlar versin
çok zordur olmaması ayrı zor olup kaybetmek çok daha başkadır herhalde
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
bazen isterken hayırlıysa olsun demeyi unutuyoruz işte
kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkese cümleten hayırlı akşamlar
iyi geceler hatunlar nerelerdesiniz???
ben bugün dr gittim adetimin 3. günü usg baktı temiz dedi klomen verdi yine günde 3 kez 5 gün kullancam kontrole gitcem...
meloşum sağol cvplamışsın sorumu ben geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama dr nin dediği günlerde çalışamadık..bi de annemler taşındı ağır işler falan yaptım boşa gitti herşey...
dr eşimden de test istedi neyse ki beni çok üzmeden yarın izinliyim giderim hayatım dedi...inş gider...
dr bu ay da bu şekilde gebelik olmazsa rahim filmi çekicez dedi
zor ve ağrılı bi işlemmiş korkuyom nolur dua edin de bu ay hamiş kalayım
bu arada eve geldim kalan halıları yıkadım büyükleri de yıkamaya göndericem..perdelerimi yıkadım kalan camlarımı sildim bu saat oldu çok yorgunum çokkkkkkkkkkk
yok canım burası olmaaz
aslında bişey daha soracaktım ama neyse artık o kalır msjın dolunca cevap verirsen sevinirim
iyi geceler hatunlar nerelerdesiniz???
ben bugün dr gittim adetimin 3. günü usg baktı temiz dedi klomen verdi yine günde 3 kez 5 gün kullancam kontrole gitcem...
meloşum sağol cvplamışsın sorumu ben geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama dr nin dediği günlerde çalışamadık..bi de annemler taşındı ağır işler falan yaptım boşa gitti herşey...
dr eşimden de test istedi neyse ki beni çok üzmeden yarın izinliyim giderim hayatım dedi...inş gider...
dr bu ay da bu şekilde gebelik olmazsa rahim filmi çekicez dedi
zor ve ağrılı bi işlemmiş korkuyom nolur dua edin de bu ay hamiş kalayım
bu arada eve geldim kalan halıları yıkadım büyükleri de yıkamaya göndericem..perdelerimi yıkadım kalan camlarımı sildim bu saat oldu çok yorgunum çokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?