hadi yaa durmamış mı kuzum gecmiş olsun
bende 5 haftalık bebişimi kaybetmiştim de ne kötü günler gecirmiştim tabiki canım ne demek canımızdan bir can nede olsarabbim bida yasatmasın inşş hayırlısıyla gelsin kuzularımız
iyi geceler hatunlar nerelerdesiniz???
ben bugün dr gittim adetimin 3. günü usg baktı temiz dedi klomen verdi yine günde 3 kez 5 gün kullancam kontrole gitcem...
meloşum sağol cvplamışsın sorumu ben geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama dr nin dediği günlerde çalışamadık..bi de annemler taşındı ağır işler falan yaptım boşa gitti herşey...
dr eşimden de test istedi neyse ki beni çok üzmeden yarın izinliyim giderim hayatım dedi...inş gider...
dr bu ay da bu şekilde gebelik olmazsa rahim filmi çekicez dedi
zor ve ağrılı bi işlemmiş korkuyom nolur dua edin de bu ay hamiş kalayım
bu arada eve geldim kalan halıları yıkadım büyükleri de yıkamaya göndericem..perdelerimi yıkadım kalan camlarımı sildim bu saat oldu çok yorgunum çokkkkkkkkkkk
yok kusum ösledim seni iki laflaşak dedim bide bişi dikkatimi cektide kusum forumda onu sölicektimmmgünaydınlar :92::92::92:
meloş yavrum aramışsın gece şimdi pcnin yanına geldim baktım tele
önemli bişi yoktur inşlh canım
evet canımm burdayımmerhabaaaaaaa melikecem iyiz hamdolsun masallah sende iyisin okuduğum kadarıyla bebişinde hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
malum ben tainzamanı bakınıp cıkıyom ama sen hep buradaın masallah
neyse taincilere bildireyimben karstayım gelenlere en ayrıntılısından bilgi verebilirim herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun
[/FONT]
çok şükür şimdilik bişey yok inş. acaba ne zaman adet olucam ki ben şimdi şaştım valla kimyam bozuldu
canım inş. bu ay senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla... Ama nolur kendine dikkat et öyle iş güç yapayım deme ilaçlarını güzelce kullan... Rabbim yardımcın olsun ...
misafirim geliyor pasta börek yapıyorum. Ev dandini yorganlar bi yerde kışlıkları yıkamıştım hala ortalıkta inş. korkup kaçmass
ahh canım aynen bende iş güç öldümm eşimle bugün evi bi güzel temizledik halıları kaldırdık çok şükür yaa üstümden bi yük kalktı şimdi camasır atıım onu bekliom çok uykum geldi çok yoruldum kuzumla
canım cok kafana takma oluruna bırak biraz ve hep olucak ümidi tası içinde eşler biz kadar ince düşünmüyolar hatta bizi gördükce cok stres yapıolar sakin olmakta fayda var
klomeni alınca dr söledigi günleri dikkate almazsan boşa gider kuzum önemlii
inşş hayırlısıyla hamiş olursun bol dua et emi kuzum çok öptüm seni benimde dualarım siiznle inşş
canım hakkında hayırlısı olsun inşlh
rahim filmini ben çektirdim canım engin tecrübelerimi paylaşırım seninle
[/FONT]
çok şükür şimdilik bişey yok inş. acaba ne zaman adet olucam ki ben şimdi şaştım valla kimyam bozuldu
canım inş. bu ay senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla... Ama nolur kendine dikkat et öyle iş güç yapayım deme ilaçlarını güzelce kullan... Rabbim yardımcın olsun ...
misafirim geliyor pasta börek yapıyorum. Ev dandini yorganlar bi yerde kışlıkları yıkamıştım hala ortalıkta inş. korkup kaçmass
slm sekerlerrrrr
selamm kızlarrr.)))bu ara herkes maşallah temizliğe girişmiş banada uğrayınnn bi ara benimde temizlenecek heryer ama cesaret edemiyorum yaa...vallah şimdi temizledim heryeri akşama misafir gelecekmiş kalabalık ama öldüm yorgunlukdan birde misafir geleceği zaman telaşlanıyorum ya panik oluyorum şumu eksik bumu şöylemi falan derken depresyona giriyorum resmen yaa...
ah tatlım valla beende halıları topladım 1-2 parça küçük vardı yıkadım diğerlerini de yıkamaya göndercem...eşimden de bir sürü laf yedim iyiliğe de geçmedi..
inş bu ay güzel haber veririm sizlere sende bana dua et tatlım öpüyorum kuzum
ayy hadi anlattt anlatttt :18:
cnm işte bu ara işlerimi bitircem temizlik yapcam ki sonra bol bol çalışma ve dinlenme moduna girecem sizin de dua ve desteklerinizle yapacaz inş
slm tatlı anne yakışıklı oğluşun nasıl?
slm kuzumm evet benim daima temizlikle ugrasanselamm kızlarrr.)))bu ara herkes maşallah temizliğe girişmiş banada uğrayınnn bi ara benimde temizlenecek heryer ama cesaret edemiyorum yaa...vallah şimdi temizledim heryeri akşama misafir gelecekmiş kalabalık ama öldüm yorgunlukdan birde misafir geleceği zaman telaşlanıyorum ya panik oluyorum şumu eksik bumu şöylemi falan derken depresyona giriyorum resmen yaa...
selam canım...nasılsınız.............
Slm kızlar işten yeni geldim yoruldum siz neler yapıyorsunuz bakalım iyimisiniz?
selam canım
nasıl geçti iş günün
yok kız sülememm ordannn sonra görüşürük bacımmmmeloşum annem eşim yanımda olunca ben teli bi kenara fırlatıp atıyorum kuzum
merak ettim yaz bakam özelden kız
Slm kızlar işten yeni geldim yoruldum siz neler yapıyorsunuz bakalım iyimisiniz?
yok kız sülememm ordannn sonra görüşürük bacımmm
slm tatlım kolay gelsin nasıl gecti yeni işin
İyi şimdilik canım sorun yok bebiş nasıl senin fazla yorma kendini
çalışınca yemek temizlik zor vallaValla yorucu öğleye kadar yatmaya alışmışım erken kalkmak zor geliyor bide akşamdan yemek falan yapmam lazım bugün işlerim çoksen nasılsın canım istanbulum nasıl
yok kız sülememm ordannn sonra görüşürük bacımmm
slm tatlım kolay gelsin nasıl gecti yeni işin
çalışınca yemek temizlik zor valla
ben evdeyken zor yetişiyom gerçi benim gelen gidenim bitmiyo ondan eccikde
istanbul çok sıcak canım yarından itibaren dahada sıcak olacakmış 35 40 derece diyolar
yandık kavrulduk :18:
gece sıcaktan uyuyamadım
neysem öğrendim merağamm gittii kuuu
ama çok komiktiiiiiiiiiii yaaaaaaaa öldümmm gülmektennn nasıl yakaladık ama bizden kaçmazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?