Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhabaaaaaaa melikecem iyiz hamdolsun masallah sende iyisin okuduğum kadarıyla bebişinde hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah

malum ben tainzamanı bakınıp cıkıyom ama sen hep buradaın masallah
neyse taincilere bildireyimben karstayım gelenlere en ayrıntılısından bilgi verebilirim herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun

[/FONT]
çok şükür şimdilik bişey yok inş. acaba ne zaman adet olucam ki ben şimdi şaştım valla kimyam bozuldu

canım inş. bu ay senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla... Ama nolur kendine dikkat et öyle iş güç yapayım deme ilaçlarını güzelce kullan... Rabbim yardımcın olsun ...

misafirim geliyor pasta börek yapıyorum. Ev dandini yorganlar bi yerde kışlıkları yıkamıştım hala ortalıkta inş. korkup kaçmass

günaydınlar :92::92::92:

meloş yavrum aramışsın gece şimdi pcnin yanına geldim baktım tele
önemli bişi yoktur inşlh canım
yok kusum ösledim seni iki laflaşak dedim bide bişi dikkatimi cektide kusum forumda onu sölicektimmm
evet canımm burdayım
allah razı olsun bitanem amin kuzum sende kendine ve bebişine çok ii bak emi

belli olmaz canım bekle bakalım bide bu ara mevsim degişikligi olabilir ben malatyaya geldigimde tam 18 gün sonra adet olmustum

ah tatlım valla beende halıları topladım 1-2 parça küçük vardı yıkadım diğerlerini de yıkamaya göndercem...eşimden de bir sürü laf yedim iyiliğe de geçmedi..
inş bu ay güzel haber veririm sizlere sende bana dua et tatlım öpüyorum kuzum

canım hakkında hayırlısı olsun inşlh
rahim filmini ben çektirdim canım engin tecrübelerimi paylaşırım seninle

ayy hadi anlattt anlatttt :18:

cnm işte bu ara işlerimi bitircem temizlik yapcam ki sonra bol bol çalışma ve dinlenme moduna girecem sizin de dua ve desteklerinizle yapacaz inş

slm sekerlerrrrr

slm tatlı anne yakışıklı oğluşun nasıl?

selamm kızlarrr.)))bu ara herkes maşallah temizliğe girişmiş banada uğrayınnn bi ara benimde temizlenecek heryer ama cesaret edemiyorum yaa...vallah şimdi temizledim heryeri akşama misafir gelecekmiş kalabalık ama öldüm yorgunlukdan birde misafir geleceği zaman telaşlanıyorum ya panik oluyorum şumu eksik bumu şöylemi falan derken depresyona giriyorum resmen yaa...

cnm ben tedaviye başladığım için bu ara bitirmem lazım ağır işleri...sonra çalışıp çalışıp dinlenicem artık inş bu ay size güzel haber veririm...
stres yapma canım ya sonuçta artık çocuklusun ...

ahhh canım benimm sen niye ugrasıyosun anlamıom kii ver gitsin halı yıkamayaa
bide bebiş düşünüosun bak yorma kendini böle agır işlerlede ugrasma bebişimmm
bende kaldırdım kısa girerken yıkatıcam salon halımı bide ara koridordakileri
iyiyiz çok şükür kuzumda iyi teyzesi bugün dr gittik geldik
slm kuzumm evet benim daima temizlikle ugrasan daha bitiremedim ütülerim varrr
selam canım...nasılsınız.............

iyiym tatlım benim iş güç temizlik evi kaldır indir yaz geldi malüm sen napıyon nasılsın kuzumm

meloşum annem eşim yanımda olunca ben teli bi kenara fırlatıp atıyorum kuzum

merak ettim yaz bakam özelden kız

sarıbeybi canım öyle abartılacak gibi bir işlem değil bazıları anestezi alıyolarmış acı duymamak için ama hiççç gerek yok
sadece içeri ilacı verince tüplerden karın boşluğuna doğru o ilaç giderken adet sancısı gibi bi sızlama oluyo o kadar o da 1 dk felan sürüyo zaten
korkma yok yere panik yapma forumdakileride okuma insan daha çok korkuyo
kimisinin acı eşiği düşük oluyo abartıyoda abartıyolar
doktor bana şaşırmıştı maşallah gıkınız bile çıkmadı çatır çatır normal doğurursun demişti
zaten tüplerinde açık çıkınca bütün acıyı unutuyosun

Valla yorucu öğleye kadar yatmaya alışmışım erken kalkmak zor geliyor bide akşamdan yemek falan yapmam lazım bugün işlerim çok sen nasılsın canım istanbulum nasıl
çalışınca yemek temizlik zor valla
ben evdeyken zor yetişiyom gerçi benim gelen gidenim bitmiyo ondan eccikde
istanbul çok sıcak canım yarından itibaren dahada sıcak olacakmış 35 40 derece diyolar
yandık kavrulduk :18:
gece sıcaktan uyuyamadım
yok kız sülememm ordannn sonra görüşürük bacımmm

slm tatlım kolay gelsin nasıl gecti yeni işin

neysem öğrendim merağamm gittii kuuu

ama çok komiktiiiiiiiiiii yaaaaaaaa öldümmm gülmektennn nasıl yakaladık ama bizden kaçmazzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…