Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

meloş kuzu eşime saat bakıyom bi dahaki ay evlilik yıldönümümüz
ama karar veremiyom msn yi açda gösterem sana bi yavrim

belli olmaz canım bekle bakalım bide bu ara mevsim degişikligi olabilir ben malatyaya geldigimde tam 18 gün sonra adet olmustum

bakalım artık tedbir alıp bekliycez her şeyin hayırlısı geçen ark. la konuştum 3 ay önce düşük yapmıştı adetlerim 1 hafta gecikmeli oluyor dedi sanırım adetlerde dengesizlik oluyırmuş inş. olmaz ...

cnm işte bu ara işlerimi bitircem temizlik yapcam ki sonra bol bol çalışma ve dinlenme moduna girecem sizin de dua ve desteklerinizle yapacaz inş

Allah yardımcın olsun canım hiç stres yapma aman olsun etsin diye içini rahat tut hayırlısıyla olur inş.

canım benim toplaşıp gelekim temizliğe... Bende bekarken olmuyordu gelen gidenimiz çoktu evlenince tabi azaldı bir de gurbette olunca tabi tanıdıkta az şimdi biri gelse dediğin gibi panik oluyorum en çok yaptığım pastaları bile acaba tuttururmuyum diye düşünüyorum el alışkanlığımı yitirdim sanırım ...

ii aksamlarrr kızlarrrrrrrrrrr

sizede iyi akşamlar dadlıım...

günaydınnn nerdesiniz fıstıklar...Gerçi dahga çok erken ben kargalarla kahvaltı yapıyorum...

tatlım büyükleri vericem de küçükleri yıkadım zati...sağol kuzum beni düşündüğün için artıkın tikkat ederim..

sağol cnm benim ya içime su serptin çok korkuyodum...

ama çok komiktiiiiiiiiiii yaaaaaaaa öldümmm gülmektennn nasıl yakaladık ama bizden kaçmazzzzzzzzzz

bize de anlatın.......

günaydınnn nerdesiniz fıstıklar...Gerçi dahga çok erken ben kargalarla kahvaltı yapıyorum...

günaydın tatlım nasılsın?

evet canım adetler düzensizleşiyoo

önemli deil kusumm ortada bebiş var yoksa iş güç yapmak öle zor deil baksana bana karnı burnumda hergün iş güç yapıom çokşükür ütüm vardı bitirdim az önce

aman dikkat et sende bacım...

evdemi kutlucan yoksa dısardamı biz hep yemege gideriz kusumm sonra hediye alırız felan filan

valla konuşmadık hiç bana kalsa ev daha rahat da cuma iş çıkışı nasıl yemek yapıp hazırlanıcam onu bilmiyom

günaydın tatlım nasılsın?

saol gülüm kafam karışık biraz ark. düşüğünün nedenini araştır 2. cide problem olmasın diyor ona göre önlem alırsın dedi ark. bir tanesi düşük yapmış eşinede kendisine de genetik testi yapılmış ben sebebini bilmiyorum hem kanamamın hem düşüğün napsam bilemedim akıl verin bana(

cnm bunu doktoruna danışman lazım bence...hem ilk düşük yapıp 2. de gayet sağlıklı bebeleri olanlar var.kötü şeyler düşünme.dr kontrole gittiğinde bi danış gerek görürse ister zaten....

bende eşimi ikna ediyorum sperm testi için

haklısın canım bir gideyim druma erkekler hiç kabul etmez ki bende bir ara diyordum gidelim diye tmm diyip geçiştiriyordu sonra iş baktı ciddiye gidiyo bebiş olmuyor söyleyince sinirlenmeye başladı en iyisi dr. un söylemesi dr una sçyle eşine söylesin size de test yapmamız gerekiyor diye belki onun etkisi olur yada sen söyle dr. seninde test yaptırmanı istedi sonucunu görmek istiyor de ne bileyim işe yarar belki...

zaten ben söyleyince kızdı...dr beraber gitmiştik ki dr sizinde testinizi görmeliyim dedi.kabullendi biraz ama şimdi günden güne atıyo

zaten ben söyleyince kızdı...dr beraber gitmiştik ki dr sizinde testinizi görmeliyim dedi.kabullendi biraz ama şimdi günden güne atıyo

ah erkekler

şimdi kk da araştırdım biraz düşük sonrası yapılan testlerle ilgili genetik testi kan pıhtılanması testi yapılıyormuş kromozon sayısına bakmak için testler yapılıyormuş. dr. um hiç bunlardan bahsetmemişti aslında yaptırsam iyi olur demi gerçi artık ist. geçti çünkü bir tahlil bir ayda çıkıyormuş artık nasipse şarka gidersek üniv. hast. varsada şehirde orada yaptırmak hepsini yazık hem bebek gidiyo hem biz harap oluyoruz...

ah sorma cnm yoruyo beni...kandırmalıyım onu

dr gidince sor tatlım ya gerek görürse testleri gittiğin şehirde yaparsın...umarım gerek kalmadan tekrar gelir bebişin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…