slmmm canımcım iyiyiz sen nasılsın
slmm canım nasılsın çocuklar nasıl?selam kızlar..............
ohh dinlen dinlen canım ilk zamanlar zor gelir ama alışırsın bi vakit sonraBende iyim canım işten geldim uzandım biraz tekim evde dinleniyorum
slmm canım nasılsın çocuklar nasıl?
ohh dinlen dinlen canım ilk zamanlar zor gelir ama alışırsın bi vakit sonra
günaydın kızlarrrrrr
artık sıcaklar basladı ve benim için uyku dönemi bittiiiii
günaydınlar canlar :118:
günaydınn canımmm:)ayy kıyamam sana 2canla daha bi zorlaşıyo tabiki sıcakları çekmek az kaldı bebişim biraz daha rahatlıcan bebişin doğuncagünaydın kızlarrrrrr
sanada günaydınlarr canım nasılsınnngünaydınlar canlar :118:
ikisinede git canım benimm günün tadını çıkarsizede günaydın fıstılar...
Kıyamam ben sana meloşum... Bu gün nereye kaçsam acaba canım avm gezmek istiyor...marmara fform mamı gitsem ist.formamı nerdeyse 1 aydır dışaı gezmeye çıkmadım canım gezip stres atmak istiyo...
günaydınn canımmm:)ayy kıyamam sana 2canla daha bi zorlaşıyo tabiki sıcakları çekmek az kaldı bebişim biraz daha rahatlıcan bebişin doğunca
sanada günaydınlarr canım nasılsınnn
ikisinede git canım benimm günün tadını çıkar
hu huuuu kızlarr iyi akşamlarrrr ne var ne yok görüşemedik bi kaç gündür:97:
ii akşamlar canım vallaha bizde hiççç bişicikler yok kuzum bebişle uğrşıyoruz işde kocişle..sen nasılsın neler yapıorsun
off off sorma son 2 gün tayin yerimiz belli olacak hayırlısıyla inşallah evimiz tutulacak sonraaa düğün ayy çok stresliyim çokkkkk:18::18::18:
bebişini öp benim için
bunlar tatlı telaşlar stresler güzelimm hayırlısı olsun hakkınızda tatlım inşallahh...bizimde olsaydı tayin işi bnde ölürdüm herhalde heyecandan zaten panik atak varöperim teyzesi
iyi akşamlarrrr
neden kimsecikler yok ?????
gel meloşum bingöl serin ben seni uyuturumgünaydın kızlarrrrrr
iyi geceler ortaaaaamgünaydınlar canlar :118:
sizede günaydın fıstılar...
Kıyamam ben sana meloşum... Bu gün nereye kaçsam acaba canım avm gezmek istiyor...marmara fform mamı gitsem ist.formamı nerdeyse 1 aydır dışaı gezmeye çıkmadım canım gezip stres atmak istiyo...
beni de götür benidebayılırım avm gezmeye ama istanbul söz konusu olunca avm degıl istanbulu görsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?