Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slmm canım nasılsın çocuklar nasıl?

ohh dinlen dinlen canım ilk zamanlar zor gelir ama alışırsın bi vakit sonra

evet canım zor en zoruda sabah kalkmak valla ölüm geliyor ne alışmışım uykuya ama paşa paşa kalkıyorum tabee bebişinin öp ya çok şekerrrr yicem ben onu ist. gelince

iyiyim kızlar sağolun....neyapayım çocuklarla uğraşıyorum..kendimi bu satte anca buluyorum...çocuklar çok şükür iyiler....
sizler nasılsınız......

günaydın kızlarrrrrr
artık sıcaklar basladı ve benim için uyku dönemi bittiiiii

günaydın kızlarrrrrr

günaydınlar canlar :118:

sizede günaydın fıstılar...
Kıyamam ben sana meloşum... Bu gün nereye kaçsam acaba canım avm gezmek istiyor...marmara fform mamı gitsem ist.formamı nerdeyse 1 aydır dışaı gezmeye çıkmadım canım gezip stres atmak istiyo...

günaydın kızlarrrrrr
günaydınn canımmm:)ayy kıyamam sana 2canla daha bi zorlaşıyo tabiki sıcakları çekmek az kaldı bebişim biraz daha rahatlıcan bebişin doğunca

sanada günaydınlarr canım nasılsınnn

ikisinede git canım benimm günün tadını çıkar

saol şekerim ben çıkıyorum herkese iyi günler

ii akşamlar canım vallaha bizde hiççç bişicikler yok kuzum bebişle uğrşıyoruz işde kocişle..sen nasılsın neler yapıorsun

off off sorma son 2 gün tayin yerimiz belli olacak hayırlısıyla inşallah evimiz tutulacak sonraaa düğün ayy çok stresliyim çokkkkk:18::18::18:
bebişini öp benim için

off off sorma son 2 gün tayin yerimiz belli olacak hayırlısıyla inşallah evimiz tutulacak sonraaa düğün ayy çok stresliyim çokkkkk:18::18::18:
bebişini öp benim için

bunlar tatlı telaşlar stresler güzelimm hayırlısı olsun hakkınızda tatlım inşallahh...bizimde olsaydı tayin işi bnde ölürdüm herhalde heyecandan zaten panik atak varöperim teyzesi

bunlar tatlı telaşlar stresler güzelimm hayırlısı olsun hakkınızda tatlım inşallahh...bizimde olsaydı tayin işi bnde ölürdüm herhalde heyecandan zaten panik atak varöperim teyzesi

canım benim düğün olmasa neee zaman belli oluyosa olsun inan bu kadar düşünmem ev tutulacak yerleştirme düğünden sonraya kalacak düşünüyo işte insan düğün olmasa valla düşünemem nişanlım şaşırdı artık ev eşya
oy oy yer onu teyzesi melek onlar melek

günaydın kızlarrrrrr
gel meloşum bingöl serin ben seni uyuturum
iyi geceler ortaaaaam

beni de götür benidebayılırım avm gezmeye ama istanbul söz konusu olunca avm degıl istanbulu görsem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…