Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese hayırlı cumalar...
nasılsınız bakalım emniyetin gülleri
ben işteyim çalışıyorum eve gidiyorum temizlik yapıyorum uyuyorum
ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz tam 1 yıl oldu ya ne çabuk geçti inanamıyorum
eşim pek kutlama havasında değil o yüzden bozukum birazcık..bakalım akşam neler olacak...
ya gece mutlu bitecek ya da çıngar çıkacak

hayırlı camalar güzelim.çalışınca daha bi zor oluyor dimi canım yaaa...yaa şaka gibi ama zaman geçiyo işte bitanem inş. ii şeyler olurr akşamaaaa neler yapmayı düşünüyorsun

oo ne güzel rabbim mutlu nice seneler nasip etsin erkekler pek anlamaz böyle şeylerden be şekerim takma senin bir planın varmı süpriz yapmayı düşünüyormusun..

hayırlı camalar güzelim.çalışınca daha bi zor oluyor dimi canım yaaa...yaa şaka gibi ama zaman geçiyo işte bitanem inş. ii şeyler olurr akşamaaaa neler yapmayı düşünüyorsun

oo ne güzel rabbim mutlu nice seneler nasip etsin erkekler pek anlamaz böyle şeylerden be şekerim takma senin bir planın varmı süpriz yapmayı düşünüyormusun..

sağolun canlarım...
ben ona hediye aldım 2 tişört bi de pantolon....bakalım o bana bişi alıcakmı?
bana sordu bi planım yok dedim.bakalım nolucak bilemiyorum...
ben ne yapabilirim ki? aklıma bişi gelmiyo tecrübelerinizden faydalanıyım söleyin bişilerrr

selam canım sanada hayırlı cumalar ...
ne kadar güzel eşinle daha daha nice mutlu,huzurlu senelere inşl ....

günaydınnn sekerlerrrrr hayırlı cumalarrrrr

ben bu sene bir otelde 1 gece rezerve edip kocişime süpriz yapmak istemiştim ama bende laf durmaz kendisine söyledim o ara işimin yoğunluğundan dolayı izin problemim vardı bende vazgeçtim sonra saolsun kocacım bana süpriz yapmıştı müdürüm saolsun o gün için izin verdi güzel bir tatil gibi oldu aynı şehirde olsakta

saol canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun aynı kaderi yaşamışız seninle benimde bebeğimin kalbi durmuştu. İnş. bir daha yaşamayız Rabbim kimseye yaşatmasın.Gerçektende dediğin gibi düşündükçe daha kötü oluyor...

canım herhangi bir test falan yaptırdınmı nedenini öğrenebildinmi yada ilk hamileliğinmiydi

ayyy günaydınnn mı desem saat 12olmuş kociş gidince oğlumu koynuma alıp sarılıp yatıyoruz uyuyo bnle birlikte şimdi uyandık ii oldu vallaha...:78:sanada hayırlı cumalar güzelim benim
ayy ne güzel yaa darısıda emir kaanımla bize olsun inşş teyzoşu
berbatt canımm hayırlısıyla su bi ayımızı dolduralım da dogsun saglıcakla kuzucum dayanıcam artık onun için
yarında piknige gidicektik arkadaslarla ama hava bozuluyo sanki şimdi :26:
anca toparlanırsn canım önemli esyalarını topla geri kalanını nakliyet hallediyo
hayırlı cumalar...............
sanada tatlımmm benim
hayırlı cumalarr
caponum yeni okudum canım başın sağolsun
slm hülyacım nasılsın sanada canımm
kolay gelsin tatlım benimm sanada sekerimmm
aman kuzumm güzel gecer inşş ne diyim
hayırlı cumalar hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşl ....

aminn canımm seninde inşş

çok şükür gülüm nolsun iş güç uğraşıyorum evi toplamaya başladım ufaktan ufağa pazartesini bekliyorum şarklar açıklansında önümüzü görelim... Sen nasılsın napıyosun sıcakla aran nasıl? [/QUOTE]

ay ev toplamak değil mi off bizde bu sene tayinciyiz hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…