- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
benim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam
benim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam
evet çok ii olmus kuzuu o saat çok hoştu ama kesene bereket bacımm
bizim buraqya cıkmıs kuzum kullancaz kocişimlee inşş
gözlügü şimdi ver saatide ogün nasıl olsa babalar günü onlarda baba adayı kusumm
goncamın kesesine bereket
evet doğru diyosun aslında gözlüğü veririm gerçi zaten 15 de kart faturası kesilince görecek o zaman ısrar eder ver hadi diye
evet kusummmgörücek nasılsaa
kasıklarım yine agrımaya basladı canlarım ii geceler ben çıkıp dinleneyim korkmaya basladım yine çok öpüyorum sizi rabbime emanet olun
nasılsınız,bu konuyu yenı gördum,bende polıs esıyım.polıs esı olmak gerçeten cok zormus.gecesı,gunduzu tatılı yok.sureklı bı bekleyıs var. haakkımızda hayırlısı olsun kızlr.allah bızlere sabır versın :)
kasıklarım yine agrımaya basladı canlarım ii geceler ben çıkıp dinleneyim korkmaya basladım yine çok öpüyorum sizi rabbime emanet olun
hoşgeldin canımbenim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam
sende hoşgelmişsin canım aramıza...zor çok zor polis eşi olmak ama bi okadarda güzel .her işin bi zorluğu var işte ama en azından tatili bari olsaydı iyiydiiinasılsınız,bu konuyu yenı gördum,bende polıs esıyım.polıs esı olmak gerçeten cok zormus.gecesı,gunduzu tatılı yok.sureklı bı bekleyıs var. haakkımızda hayırlısı olsun kızlr.allah bızlere sabır versın :)
çok soal bitanem gece böle bi hoş oldum da alel acele kalktım eşimde görevde olunca iyice korkuyom allahım yar ve yardımcmız olsun inşşş :18:yat dinlen kuzum
allaha emanet olasınız
hoşgeldin canımnasılsınız,bu konuyu yenı gördum,bende polıs esıyım.polıs esı olmak gerçeten cok zormus.gecesı,gunduzu tatılı yok.sureklı bı bekleyıs var. haakkımızda hayırlısı olsun kızlr.allah bızlere sabır versın :)
aman canım dikkatet kendine.............
selam canım sanada hayırlı cumalar ...
ne kadar güzel eşinle daha daha nice mutlu,huzurlu senelere inşl ....
ben bu sene bir otelde 1 gece rezerve edip kocişime süpriz yapmak istemiştim ama bende laf durmaz kendisine söyledim o ara işimin yoğunluğundan dolayı izin problemim vardı bende vazgeçtim sonra saolsun kocacım bana süpriz yapmıştı müdürüm saolsun o gün için izin verdi güzel bir tatil gibi oldu aynı şehirde olsakta
cnm benimki o kadar ince değildir ama bu kadar kaba olduğunu da dün gece anladım....düşünüp ümit ettiğim için kendime kızdım hep...
üstelik geçerli sebep değil sadece bahaneleri var...çok üzüldüm dün gece .....
saol canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun aynı kaderi yaşamışız seninle benimde bebeğimin kalbi durmuştu. İnş. bir daha yaşamayız Rabbim kimseye yaşatmasın.Gerçektende dediğin gibi düşündükçe daha kötü oluyor...
Saol canım benim naber napıyosun...
ayy ne güzel yaa darısıda emir kaanımla bize olsun inşş teyzoşu
berbatt canımmhayırlısıyla su bi ayımızı dolduralım da dogsun saglıcakla kuzucum dayanıcam artık onun için
yarında piknige gidicektik arkadaslarla ama hava bozuluyo sanki şimdi :26:
anca toparlanırsn canım önemli esyalarını topla geri kalanını nakliyet hallediyo
sanada tatlımmm benim
slm hülyacım nasılsın sanada canımm
kolay gelsin tatlım benimm sanada sekerimmm
aman kuzumm güzel gecer inşş ne diyim
aminn canımm seninde inşş
bu arada geçiyor zaman canım ya bizde erzurumdayız ilk geldiğimiz yıl sinirden ağlıyordum ama bu sene eşimin tayini var tekrar şark kurası çekecek ama dua ediyorum inşallah eş durumundan falan kalabiliriz diye yani alışana kadar biraz zaman geçiyor ama er yada geç alışıyorsun Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canım :)
neden 2. şark?
selam bende polis eşiyim :)
hg aramıza...
sarıbeybim nice senelere sağlıkla huzurla aşkla inşlh
inşlh istediğin gibi geçiyodur
sağol tatlım ama ilk yıl berbattı bundan sonrakilerin de daha berbat olacağını biliyorum...
nasılsınız,bu konuyu yenı gördum,bende polıs esıyım.polıs esı olmak gerçeten cok zormus.gecesı,gunduzu tatılı yok.sureklı bı bekleyıs var. haakkımızda hayırlısı olsun kızlr.allah bızlere sabır versın :)
hg sen de aramıza...
sağol cnm çok tşkler...
naber kusum nasılsınben bu sene bir otelde 1 gece rezerve edip kocişime süpriz yapmak istemiştim ama bende laf durmaz kendisine söyledim o ara işimin yoğunluğundan dolayı izin problemim vardı bende vazgeçtim sonra saolsun kocacım bana süpriz yapmıştı müdürüm saolsun o gün için izin verdi güzel bir tatil gibi oldu aynı şehirde olsakta
cnm benimki o kadar ince değildir ama bu kadar kaba olduğunu da dün gece anladım....düşünüp ümit ettiğim için kendime kızdım hep...
üstelik geçerli sebep değil sadece bahaneleri var...çok üzüldüm dün gece .....
neden 2. şark?
hg aramıza...
sağol tatlım ama ilk yıl berbattı bundan sonrakilerin de daha berbat olacağını biliyorum...
hg sen de aramıza...
slm tatlımmmm naber nasılsınherkse selam
gece gece ne güzel muhabbetler dönmüşben tıopluca yeni gelneler hoşgeldiniz diyorum
sarıbeybicim senin adınada üzüldüm ama erkekler böyle biizm kadar hassas değiller işte düşünmek istemiyorlar
çerkez kızı bak tam 90 gün var kuzumm bugün tam 90 gün umarım benim için hayırlı olur bu sıkıntımda oraya gelmek bana öle zor geliyor kii
bitter canım sende sağolasın allahım kimseye yaşatmasın yarabbimm
ve hepinizi komacan komacan öpüyorummmmmmmmmm
saol tatlım benimmmcanım nasılsın dinlenince daha iyi olmuşsundur dikkat et kendine son günlerinde :)
neden 2. şark?
benim eşim diyarbakırda kursta canım 8 aydır ayrıyız zaten burada 3 yıldır görev yapıyordu yani temmuzda kura çekecek ama şarkımız bitmediği için tekrar şark kurası çekecek bende burada üniversitede okuyorum eminiyette eğitimden dolayı tayin kabul etmiyor buraya gelmesinede izin vermiyorlar görünüşe göre biz 1 sene daha ayrı kalacaz gibi kızlar bize dua edin valla 2 sene bile olmadı evleneli 1 senesi zaten ayrı geçti bir sene daha ayrı bekleyecek enerjim yok ya :)
canım ne kursu bu :26:
allah kavustursun ayrılık zor ya bende nişanlıydım eşim askerdeyken allahtan üniv.deydim yoksa hiç zaman gecmezdi şimdi düşünüomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?