Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

benim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam

ayy sorma canımm aynısını dün eşime söledim o özel bir birimde görevli gece yarısı bile kalkıp gittgi oluyo bide hamileyim malüm son bi aya girdim sancılarım ufaktan basladı rabbim yar ve yardımcımız olsun allahtan doguya geldik ama güzel bi sehirdeyim arkadas cevremde cok gezip tozuyom şimdi dogumum yaklastı bebişte büyüdü yoruluyom bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

goncamın kesesine bereket
evet doğru diyosun aslında gözlüğü veririm gerçi zaten 15 de kart faturası kesilince görecek o zaman ısrar eder ver hadi diye

kasıklarım yine agrımaya basladı canlarım ii geceler ben çıkıp dinleneyim korkmaya basladım yine çok öpüyorum sizi rabbime emanet olun

nasılsınız,bu konuyu yenı gördum,bende polıs esıyım.polıs esı olmak gerçeten cok zormus.gecesı,gunduzu tatılı yok.sureklı bı bekleyıs var. haakkımızda hayırlısı olsun kızlr.allah bızlere sabır versın :)

selam canım.iyilik sen nasılsın............evet haklısın eşlerimizinde,bizlerinde işi zor........artık katlanıyoruz.gerçi ben alıştım gece gündüz olayına.ama bayramlarda tatil olmaması kötü oluyor................:84:

benim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam
hoşgeldin canımyeni işinde hayırlı olur inş. en azından vakit geçer.bi an önce evlenelim diye kafayı yiyiyorduk şimdide kocişle görüşemiyoruz

sende hoşgelmişsin canım aramıza...zor çok zor polis eşi olmak ama bi okadarda güzel .her işin bi zorluğu var işte ama en azından tatili bari olsaydı iyiydiii

yat dinlen kuzum
allaha emanet olasınız
çok soal bitanem gece böle bi hoş oldum da alel acele kalktım eşimde görevde olunca iyice korkuyom allahım yar ve yardımcmız olsun inşşş :18:
hoşgeldin canım
aman canım dikkatet kendine.............

çok saol canım benimmm

Son düzenleme:
selam canım sanada hayırlı cumalar ...
ne kadar güzel eşinle daha daha nice mutlu,huzurlu senelere inşl ....

sağol cnm çok tşkler...

herkse selam
gece gece ne güzel muhabbetler dönmüşben tıopluca yeni gelneler hoşgeldiniz diyorum
sarıbeybicim senin adınada üzüldüm ama erkekler böyle biizm kadar hassas değiller işte düşünmek istemiyorlar
çerkez kızı bak tam 90 gün var kuzumm bugün tam 90 gün umarım benim için hayırlı olur bu sıkıntımda oraya gelmek bana öle zor geliyor kii
bitter canım sende sağolasın allahım kimseye yaşatmasın yarabbimm
ve hepinizi komacan komacan öpüyorummmmmmmmmm

hoşgeldin canım evet gerçekten zor durumdayız ama eşlerimiz sağlıklı huzurlu olsunda sorun yaşamasınlarda varsın tatilleride olmasın ne yapalım idare edecez artık Allah can sağlığı versin oda yeter :) (buda güzin abla gibi oldu ama neyse siz anladınız beni :)))

neden 2. şark?

benim eşim diyarbakırda kursta canım 8 aydır ayrıyız zaten burada 3 yıldır görev yapıyordu yani temmuzda kura çekecek ama şarkımız bitmediği için tekrar şark kurası çekecek bende burada üniversitede okuyorum eminiyette eğitimden dolayı tayin kabul etmiyor buraya gelmesinede izin vermiyorlar görünüşe göre biz 1 sene daha ayrı kalacaz gibi kızlar bize dua edin valla 2 sene bile olmadı evleneli 1 senesi zaten ayrı geçti bir sene daha ayrı bekleyecek enerjim yok ya :)

merhaba hanımlar nasılsınız ?
pek giremiyorum geçmişi anca okudum kaynatmışsınız baya
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…