ii gecler herkese bizim lojmanda müdür eşi dier polis eşlerine ve çocuklarına köyden gelme görgüzürler diyomus sizin oturdugunuz lojmanlardada böyle şeyler oluyomu ve gercekten dedikoduda hat safhada çardak muhabbetleri işte ne gerek var oturupta gıybet edip günaha girmeye bide ilk senemiz burda nasıl biter bilmiyorum
ii gecler herkese bizim lojmanda müdür eşi dier polis eşlerine ve çocuklarına köyden gelme görgüzürler diyomus sizin oturdugunuz lojmanlardada böyle şeyler oluyomu ve gercekten dedikoduda hat safhada çardak muhabbetleri işte ne gerek var oturupta gıybet edip günaha girmeye bide ilk senemiz burda nasıl biter bilmiyorum
valla daha yaz ve sonbaharını görmedım bebıs ben kasımda gelmıstım tostımın 40ının cıkmasını beklemıstım hava guzeldı o zaman bıle gel de artık soyle balkonda bı kahve sefası yapalımherkese hayırlı cumalar alalhım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah gönlünüzden ne geçiyor allahım onları sizlere versinn
demek havaalr hala normal seyirlerde ben gelkene kadar soğur heralde kuşummm iyice
evet ya super oluyo ıstanbul bambaska bı sehır tabıkı gezmek ıcın yasamak cok zor ya orda ama yınede deger buram buram tarıh kokuyotarihi yerleri gezmeyi bende çok seviyorum.Dediğin gibi bir de tarihçi varsa o yerle ilgili bilinmedik bir sürü şey anlatır ...
Günaydın herkese ...Hayırlı cumalar sarıbeybi cuma duasını bekliyorum şekerim...
hele bı kac ay gecsın sen gor uyumayı
ayyy günaydınnn mı desem saat 12olmuşkociş gidince oğlumu koynuma alıp sarılıp yatıyoruz uyuyo bnle birlikte şimdi uyandık ii oldu vallaha... :78:sanada hayırlı cumalar güzelim benim
benım tecrubemden yararlanma canım dogum yapmıstım yıl donumumuzde hastanedeydım adamın aklına bıle gelmedı kutlamaksağolun canlarım...
ben ona hediye aldım 2 tişört bi de pantolon....bakalım o bana bişi alıcakmı?
bana sordu bi planım yok dedim.bakalım nolucak bilemiyorum...
ben ne yapabilirim ki? aklıma bişi gelmiyo tecrübelerinizden faydalanıyım söleyin bişilerrr
evet canım polis eşiyiz hosgeldın aramızabu arada buradaki herkes polis eşimi ne güzel ya:)
bana oylesı denk gelmedı canım dogdugumdan berı lojmandayım ne baba evınde ne koca evınde boyle bı durumla karsılasmadım karsılassamda benım ıcın pek sorun olmaz laf soyleyenın lafını tıkarım agzına kendı gorgulu olsaymıs gorgusuzlugun ne demek oldugunu bılmezdı kısı kendını nasıl bılıyorsa baskasını da oyle gorurmus sagolsun esımde hakkını yedırme ben senın arkandayım amır mudur esı dıye kımseye kendıne laf soyleme fırsatı verme der hep kı sanırım durusumla fırsat vermıyorum takma eden kendıne ederii gecler herkese bizim lojmanda müdür eşi dier polis eşlerine ve çocuklarına köyden gelme görgüzürler diyomus sizin oturdugunuz lojmanlardada böyle şeyler oluyomu ve gercekten dedikoduda hat safhada çardak muhabbetleri işte ne gerek var oturupta gıybet edip günaha girmeye bide ilk senemiz burda nasıl biter bilmiyorum
nerdesiniz canlarımm yaaa bi tek benmiyim gececiiiii
valla daha yaz ve sonbaharını görmedım bebıs ben kasımda gelmıstım tostımın 40ının cıkmasını beklemıstım hava guzeldı o zaman bıle gel de artık soyle balkonda bı kahve sefası yapalım
evet ya super oluyo ıstanbul bambaska bı sehır tabıkı gezmek ıcın yasamak cok zor ya orda ama yınede deger buram buram tarıh kokuyo
hele bı kac ay gecsın sen gor uyumayıkokuma alıstı benım pasa sımdı yanlız yatmıyo sallamaya alıstırmadım emzıgede o yuzden mı bılmem gunduz uyurken evde olmazsak uyumuyo bı de sımdılerde sabah kargalarla arkadasmıs gıbı uyanıyo ne benı uyutuyo ne babasını bu gunlerın tadını cıkar
benım tecrubemden yararlanma canım dogum yapmıstım yıl donumumuzde hastanedeydım adamın aklına bıle gelmedı kutlamak
evet canım polis eşiyiz hosgeldın aramıza
bana oylesı denk gelmedı canım dogdugumdan berı lojmandayım ne baba evınde ne koca evınde boyle bı durumla karsılasmadım karsılassamda benım ıcın pek sorun olmaz laf soyleyenın lafını tıkarım agzına kendı gorgulu olsaymıs gorgusuzlugun ne demek oldugunu bılmezdı kısı kendını nasıl bılıyorsa baskasını da oyle gorurmus sagolsun esımde hakkını yedırme ben senın arkandayım amır mudur esı dıye kımseye kendıne laf soyleme fırsatı verme der hep kı sanırım durusumla fırsat vermıyorum takma eden kendıne eder
yok bacınek bende gececı sayılırım adamın yuzune hasret kaldım bıseyler olmus yıne hayırlısı umarım kotu bısey yoktur
aysenimmm nirdesin yawrum yaawwww
iyi geceler canlar
meloş çağrımı attın aradınmı kuzu anlayamadım mutfakdaydım buzdolabını temizledim onunla uğraşıyodum
yarında annemler gidiyo tek kalıyorum şimdiden içime oturdu yarın ne yapıcam bilmiyom
haftaya pazartsde kaynanamlar geliyo bakalım
hoşgeldin canımmselam bende polis eşiyim :)
burdayım kuzu benim goncamda gececi bugün
zaten pazr günüde seçim için göreve yazmışlar :97:
aramıstım kuzum ne yaptın annecin gittimi die ösledim iki muhabbet edek dedimm kuzusumm napıcan yine gelir bitanemm üzülmeee
sağol yavrim annemler burdayken günler nasıl geçti anlamadım
misafir gelen giden biz gittik derken popomun üstüne pek oturamadım
zaten kaynanamlar gelsin gitsin eşimle 5 6 günlüğüne kaçıcaz annemlere
hoşgeldin canımm
evet kuzu yaa hayırlısıyla su secimde gelip gecseydi
aynen yaaa diken üstünde gibiyiz bitsede kurtulsak
bu arada meloş saati sipariş verdim bugün birde gözlük aldım kocişime
herkese hayırlı cumalar...
nasılsınız bakalım emniyetin gülleri
ben işteyim çalışıyorum eve gidiyorum temizlik yapıyorum uyuyorum
ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz tam 1 yıl oldu ya ne çabuk geçti inanamıyorum
eşim pek kutlama havasında değil o yüzden bozukum birazcık..bakalım akşam neler olacak...
ya gece mutlu bitecek ya da çıngar çıkacak
evet bacım yaaa neyse son gün
hangisini sipariş verdim kuzuu ohh gözlüksüz olmuyo bilion çok ii olmus desene bebişimm :82:
biz zaten oy kullanmıycaz eşimle annemlerin evindeydi biizm nüfus annemler gittiği için bizde nüfusu aldırmadığımız için kaldıkçok da iyi oldu aslında
sana gösterdiğim vardı ya kuzu ortak kararımız
evet canım gözlüksüz işde zor oluyo diyodu geçen yaz kırmıştı üstüne oturupda
bakalım beğenecekmi
anam daha bir aydanda fazla var nasıl sabretcem saklıycam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?