Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ii gecler herkese bizim lojmanda müdür eşi dier polis eşlerine ve çocuklarına köyden gelme görgüzürler diyomus sizin oturdugunuz lojmanlardada böyle şeyler oluyomu ve gercekten dedikoduda hat safhada çardak muhabbetleri işte ne gerek var oturupta gıybet edip günaha girmeye bide ilk senemiz burda nasıl biter bilmiyorum

iyi geceler canım böyle şeyler bütün lojmanlarda oluyormuş ben hep duyuyorum lojmandaki arkadaşlarımızdan ki bu en basiti ..

bu arada geçiyor zaman canım ya bizde erzurumdayız ilk geldiğimiz yıl sinirden ağlıyordum ama bu sene eşimin tayini var tekrar şark kurası çekecek ama dua ediyorum inşallah eş durumundan falan kalabiliriz diye yani alışana kadar biraz zaman geçiyor ama er yada geç alışıyorsun Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canım :)

sanada ii geceler canım hoşgeldin
genelde lojman hakkında bu tarz sölentiler var biz eşimle istemiyoruz o yüzdende yazılmadık güzel bir sitede oturuyoruz zaten malatyadayım gerekte yok insanları çok iyi çünkü ama kayınım terörcü onlar doguda lojmanda oturmuslar eltim sölerdi hatta müdürün eşi yaslımış onun bile dogum gününü kutluyolardı etrafındaki yalakalar diye kopmustumm

Son düzenleme:
valla daha yaz ve sonbaharını görmedım bebıs ben kasımda gelmıstım tostımın 40ının cıkmasını beklemıstım hava guzeldı o zaman bıle gel de artık soyle balkonda bı kahve sefası yapalım
evet ya super oluyo ıstanbul bambaska bı sehır tabıkı gezmek ıcın yasamak cok zor ya orda ama yınede deger buram buram tarıh kokuyo

ayyy günaydınnn mı desem saat 12olmuş kociş gidince oğlumu koynuma alıp sarılıp yatıyoruz uyuyo bnle birlikte şimdi uyandık ii oldu vallaha...:78:sanada hayırlı cumalar güzelim benim
hele bı kac ay gecsın sen gor uyumayıkokuma alıstı benım pasa sımdı yanlız yatmıyo sallamaya alıstırmadım emzıgede o yuzden mı bılmem gunduz uyurken evde olmazsak uyumuyo bı de sımdılerde sabah kargalarla arkadasmıs gıbı uyanıyo ne benı uyutuyo ne babasını bu gunlerın tadını cıkar
benım tecrubemden yararlanma canım dogum yapmıstım yıl donumumuzde hastanedeydım adamın aklına bıle gelmedı kutlamak
bu arada buradaki herkes polis eşimi ne güzel ya:)
evet canım polis eşiyiz hosgeldın aramıza
bana oylesı denk gelmedı canım dogdugumdan berı lojmandayım ne baba evınde ne koca evınde boyle bı durumla karsılasmadım karsılassamda benım ıcın pek sorun olmaz laf soyleyenın lafını tıkarım agzına kendı gorgulu olsaymıs gorgusuzlugun ne demek oldugunu bılmezdı kısı kendını nasıl bılıyorsa baskasını da oyle gorurmus sagolsun esımde hakkını yedırme ben senın arkandayım amır mudur esı dıye kımseye kendıne laf soyleme fırsatı verme der hep kı sanırım durusumla fırsat vermıyorum takma eden kendıne eder
nerdesiniz canlarımm yaaa bi tek benmiyim gececiiiii

yok bacınek bende gececı sayılırım adamın yuzune hasret kaldım bıseyler olmus yıne hayırlısı umarım kotu bısey yoktur

ayy kuzu yaa ben cok yalnız hissediom kendimi annemler hala ortada yok gelecekler ama ayın sonuna dogru askeriyede memur olan iki abimde izne geliyomus hatta bekar olan suanda evde bilmiom erken gelsedi ii olurdu yaa şimdi eşim evde yok hadi bi sancım bişi olsa saolsun komsularım çok iyiler ilgilenir eşimde yetişir ama bilmiom
inşş canım benim rabbim korusun eşlerimizi, tüm polis ve askerlerimizii

iyi geceler canlar

meloş çağrımı attın aradınmı kuzu anlayamadım mutfakdaydım buzdolabını temizledim onunla uğraşıyodum
yarında annemler gidiyo tek kalıyorum şimdiden içime oturdu yarın ne yapıcam bilmiyom

haftaya pazartsde kaynanamlar geliyo bakalım

aramıstım kuzum ne yaptın annecin gittimi die ösledim iki muhabbet edek dedimm kuzusumm napıcan yine gelir bitanemm üzülmeee
selam bende polis eşiyim :)
hoşgeldin canımm
burdayım kuzu benim goncamda gececi bugün
zaten pazr günüde seçim için göreve yazmışlar :97:

evet kuzu yaa hayırlısıyla su secimde gelip gecseydi

ayy çok duyuyoruz bunu yaw
lojmanda oturan yakın bi arkadaşımda çok yakınıyo o da ilk gittiği zaman çok sinir oluyomuş
acayip fesatlık çekememezlik vardı diyo sonra bi iki arkadaş buldum kafa dengi diğerleriyle muhattabı kestim kafam rahatladı diyo

birbirlerinin çöplerine bakıyolarmış bakalım bugün ne yedi felan diye gözleriyle görmüş kadın

o anlattıkça ben şok oldum

aynen yaaa diken üstünde gibiyiz bitsede kurtulsak

bu arada meloş saati sipariş verdim bugün birde gözlük aldım kocişime

aynen yaaa diken üstünde gibiyiz bitsede kurtulsak

bu arada meloş saati sipariş verdim bugün birde gözlük aldım kocişime

evet bacım yaaa neyse son gün
hangisini sipariş verdim kuzuu ohh gözlüksüz olmuyo bilion çok ii olmus desene bebişimm :82:

sarıbeybim nice senelere sağlıkla huzurla aşkla inşlh
inşlh istediğin gibi geçiyodur

evet bacım yaaa neyse son gün
hangisini sipariş verdim kuzuu ohh gözlüksüz olmuyo bilion çok ii olmus desene bebişimm :82:

biz zaten oy kullanmıycaz eşimle annemlerin evindeydi biizm nüfus annemler gittiği için bizde nüfusu aldırmadığımız için kaldık çok da iyi oldu aslında

sana gösterdiğim vardı ya kuzu ortak kararımız
evet canım gözlüksüz işde zor oluyo diyodu geçen yaz kırmıştı üstüne oturupda
bakalım beğenecekmi
anam daha bir aydanda fazla var nasıl sabretcem saklıycam bilmiyom

benim eşimde gececi :) alıştım artık evlendim mi bekar mı yaşıyorum bazen tuhaf oluyorum :) yarında işe başlıcam hayırlı olur umarım :) erken kalkacam

evet çok ii olmus kuzuu o saat çok hoştu ama kesene bereket bacımm
bizim buraqya cıkmıs kuzum kullancaz kocişimlee inşş
gözlügü şimdi ver saatide ogün nasıl olsa babalar günü onlarda baba adayı kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…