Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

cnm benimki o kadar ince değildir ama bu kadar kaba olduğunu da dün gece anladım....düşünüp ümit ettiğim için kendime kızdım hep...
üstelik geçerli sebep değil sadece bahaneleri var...çok üzüldüm dün gece .....

hadi ya üzüldüm senin adına ne kadar da umutluydun acaba bir sürpriz yapacak mı ? diye...
erkekler bayanlar kadar ince düşünemiyorlar canım sonuçta özel bir gün ve ilk evlilik yıldönümün....
tamam yoğun çalışıyorlar onlarada hak vermek gerekir ama bunun bahanesi olmaz ya ....
benimde başıma gelen bir anımı anlatayım canım ayrıldığım kişide doğum günümde yanıma gelmiştide kutlamamıştı doğum günümü ...hediyeden geçtim iki çift laf etmemişti üstüne basa basa bugün ayı kaç dediğimde bile aklına getirmemişti söylediği şeyde aaaa benim bugün maaşım yatmış :)))) akşama kadar birliktesin ve yine bir söz yok sonunda dayanamadım söyledim artık sen bir şey unutmadın mı diye sonunda hatırladı beyimiz ,bahaneside telfona hatırlatma koymuşta sabah gelirken unutmuş ,akşama kadar yanımdasın hiç mi aklına gelmedi be adam

slm tatlım naber nasılsın iyiyiz bide kuzum çok şükür safak sayıyoz nede olsa az kaldı

iyiyim canım sen nasılsın ara ara sancıların oluyormuş geçmişi okudum ha gayret sabır az kalmış...
rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canım dua ediyorum bol bol aklımdasın hamile olan kardeşlerimize hayırlı doğum nasip et diye ....ne güzel ya senin adına sevindim canım anne oluyorsun dünyanın en güzel duygusu olsa gerek Allah isteyen herkese nasip etsin inşl

slm tatlımmmm naber nasılsın

canım ne kursu bu :26:
allah kavustursun ayrılık zor ya bende nişanlıydım eşim askerdeyken allahtan üniv.deydim yoksa hiç zaman gecmezdi şimdi düşünüomda [/QUOTE]

iyiyim canım çok şükür esas senle bebiş nasıl :) canım benim kociş diyarbakırda komserlik kursunda bitti sayılır son bir ay bakalım ama bizde bittik tabi ayrı olmak zor ya

Merhabalar :)
Bir arkadaşa bakıp çıkacağım modunda :) arada gelip bir şeyler söyleyip gidiyorum ama gözüm sizde :)
Sevgilim evlilik soruşturması için belgeleri vermişti, geçen hafta belli oldu ; sicilim temiz çıkmış şükür :)) Emniyetten onayı aldık :)
Temmuz'un ikinci haftası gibi sözü düşünüyoruz inşallah. Kasım gibi de düğünü. Arada bir yere de nikahı sıkıştıracağız:) Ah zaten uzaktaydık, şimdi bir de geçici görevle daha da uzağa gitti oturup doğru dürüst plan yapamıyoruz böyle olunca. Şükür ki bitmek üzere.

Allah kavuştursun canım sevindim senin adına Rabbim heycanınızı bitirmesin hayırlısıyla mutlu son olsun inşallah :)

hayırlısı olsun hakkınızda canımcımaayyy bizimde temmuzda nişan kasımda düğün olmuştuuu uzakda olsada olsun yapılır planlar siz ii olun mutlu olunda

offff 8aymıı kıyamammm sana bennnn vallaha inşallah bi daha ayrı kalmazsınız bitanem yaaa çok zordur eminimki

hayırlısı olsun hakkınızda canımcımaayyy bizimde temmuzda nişan kasımda düğün olmuştuuu uzakda olsada olsun yapılır planlar siz ii olun mutlu olunda

:) Aa ne güzel :)
Ay inşallah bizimki de sarkmaz da istediğimiz zamanlara denk gelir :)
Birlikte kutlarız yıldönümlerini :) Allah daim eylesin hepimizin mutluluğunu inşallah :)
Allah kavuştursun superisi, seni ve sevdiğinden uzakta olan herkesi.

Son düzenleme:
offff 8aymıı kıyamammm sana bennnn vallaha inşallah bi daha ayrı kalmazsınız bitanem yaaa çok zordur eminimki

ay canım zor olmazmı ya birde yalnız olunca ailem falanda burda olmayınca zorluğu katlanıyor tek tesellimiz de o zaten Rabbim hiçkimseyi içinde bizide sevdiklerimizden ayrı koymasın (amin)

evet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimm
slm tatlımmmm naber nasılsın

canım ne kursu bu :26:
allah kavustursun ayrılık zor ya bende nişanlıydım eşim askerdeyken allahtan üniv.deydim yoksa hiç zaman gecmezdi şimdi düşünüomda

iyiyim canım çok şükür esas senle bebiş nasıl :) canım benim kociş diyarbakırda komserlik kursunda bitti sayılır son bir ay bakalım ama bizde bittik tabi ayrı olmak zor ya [/QUOTE]
iyiyiz cok şükür canım saolasın az kalmış canım allah kavustursunnn sizide
hakkınızda hayırlısı olsun canım tez zamanda kavustursun rabbim seni ve tüm sevenleri inşş

nabar melegim nasılsın taha paşa nasıll

iyiyiz cok şükür canım saolasın az kalmış canım allah kavustursunnn sizide
amin canım sağol sen hangi memlekettesin canım

ay canım ya bizde malatyayı çok istiyorduk bakalım ya pek umudumuz yok ama

tavsiye ederim canım cok güzel bir sehir ve doguyla hiç alakası yok maşş diyim olayok insanları cok iyi çok ilgili gecesi bile cok güzel tabii torpil yeri allah gönlünüze göre versin inşş

tavsiye ederim canım cok güzel bir sehir ve doguyla hiç alakası yok maşş diyim olayok insanları cok iyi çok ilgili gecesi bile cok güzel tabii torpil yeri allah gönlünüze göre versin inşş

evet canım bizim arkadaşlarımız var malatyada anlatıyorlar hep bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…