- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
merhaba hanımlar nasılsınız ?
pek giremiyorum geçmişi anca okudum kaynatmışsınız baya
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
slm tatlım naber nasılsın iyiyiz bide kuzum çok şükür safak sayıyoz nede olsa az kaldı
Merhabalar :)
Bir arkadaşa bakıp çıkacağım modunda :) arada gelip bir şeyler söyleyip gidiyorum ama gözüm sizde :)
Sevgilim evlilik soruşturması için belgeleri vermişti, geçen hafta belli oldu ; sicilim temiz çıkmış şükür :)) Emniyetten onayı aldık :)
Temmuz'un ikinci haftası gibi sözü düşünüyoruz inşallah. Kasım gibi de düğünü. Arada bir yere de nikahı sıkıştıracağız:) Ah zaten uzaktaydık, şimdi bir de geçici görevle daha da uzağa gitti oturup doğru dürüst plan yapamıyoruz böyle olunca. Şükür ki bitmek üzere.
Allah kavuştursun canım sevindim senin adına Rabbim heycanınızı bitirmesin hayırlısıyla mutlu son olsun inşallah :)
Merhabalar :)
Bir arkadaşa bakıp çıkacağım modunda :) arada gelip bir şeyler söyleyip gidiyorum ama gözüm sizde :)
Sevgilim evlilik soruşturması için belgeleri vermişti, geçen hafta belli oldu ; sicilim temiz çıkmış şükür :)) Emniyetten onayı aldık :)
Temmuz'un ikinci haftası gibi sözü düşünüyoruz inşallah. Kasım gibi de düğünü. Arada bir yere de nikahı sıkıştıracağız:) Ah zaten uzaktaydık, şimdi bir de geçici görevle daha da uzağa gitti oturup doğru dürüst plan yapamıyoruz böyle olunca. Şükür ki bitmek üzere.
neden 2. şark?
benim eşim diyarbakırda kursta canım 8 aydır ayrıyız zaten burada 3 yıldır görev yapıyordu yani temmuzda kura çekecek ama şarkımız bitmediği için tekrar şark kurası çekecek bende burada üniversitede okuyorum eminiyette eğitimden dolayı tayin kabul etmiyor buraya gelmesinede izin vermiyorlar görünüşe göre biz 1 sene daha ayrı kalacaz gibi kızlar bize dua edin valla 2 sene bile olmadı evleneli 1 senesi zaten ayrı geçti bir sene daha ayrı bekleyecek enerjim yok ya :)
hayırlısı olsun hakkınızda canımcımaayyy bizimde temmuzda nişan kasımda düğün olmuştuuu uzakda olsada olsun yapılır planlar siz ii olun mutlu olunda
offff 8aymıı kıyamammm sana bennnn vallaha inşallah bi daha ayrı kalmazsınız bitanem yaaa çok zordur eminimki
iyi akşamlar canım nasılsınii geceler kızlarrrr
evet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimmiyiyim canım sen nasılsın ara ara sancıların oluyormuş geçmişi okudum ha gayret sabır az kalmış...
rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canım dua ediyorum bol bol aklımdasın hamile olan kardeşlerimize hayırlı doğum nasip et diye ....ne güzel ya senin adına sevindim canım anne oluyorsun dünyanın en güzel duygusu olsa gerek Allah isteyen herkese nasip etsin inşl
slm tatlımmmm naber nasılsın
canım ne kursu bu :26:
allah kavustursun ayrılık zor ya bende nişanlıydım eşim askerdeyken allahtan üniv.deydim yoksa hiç zaman gecmezdi şimdi düşünüomda
hakkınızda hayırlısı olsun canım tez zamanda kavustursun rabbim seni ve tüm sevenleri inşşMerhabalar :)
hayırlısı olsun hakkınızda canımcımaayyy bizimde temmuzda nişan kasımda düğün olmuştuuu uzakda olsada olsun yapılır planlar siz ii olun mutlu olunda
iyi akşamlar canım nasılsın
iyiyiz cok şükür canım saolasın az kalmış canım allah kavustursunnn sizide
amin canım sağol sen hangi memlekettesin canım
malatyadayım tatlımm
ay canım ya bizde malatyayı çok istiyorduk bakalım ya pek umudumuz yok ama
tavsiye ederim canım cok güzel bir sehir ve doguyla hiç alakası yok maşş diyim olayok insanları cok iyi çok ilgili gecesi bile cok güzel tabii torpil yeri allah gönlünüze göre versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?