evet eşim birazdan göreve gidecek..sabah sakin olur diye geceden gelince gittik...
aa sizin durum nedir ki?:26:
selam.............herkese iyi pazarlar ..
benimki sabah 6 da gitti sandık beklemeye
ya biraz karışık aslında bizde nedenini bilmiyoruz anlayamadık
eşimin nüfusunu evlenirken aldırmıştık o zaman annemlerin evin üstünde gözüküyodu nikah işlemleri için
geçen sene annemler gitti
bi kaç ay önce mhtarlıkda ikametgah işimiz vardı gittik kaydınız yok dediler
baktık seçme kağıtlarındada ismimiz yok
nasıl olur dedik annemler gittikten sonrada şu evet hayır seçimleri vardı bizim kendi evimize geldi kağıtlarımız şimdi nasıl olur felan
biraz tartışma tabi orda eşim sağolsunnüfusumuz kayıp anlıycağın
slm sekerlerrrrrrr
bizde eşim geldi görevden oglusumla beraber oyumuzu kullandık geldikk
herkes bölee bana bakıyodu sanki hamile bayanlar oy kullanamazz
vatana millete hayırlı ugurlu olsun inşşş
slm sekerlerrrrrrr
selam.............
hıım anladım...neyse hayırlısı,birdahakine inşaallah.............
bende protesto edicem kullanmıycam bi dahaki seçimde
eyvah eyvah desene kuzum o zaman yandım bennnCANIM BENİM ANNE KARNINDA HAREKETLİ OLUNCA DOĞUNCADA ÖYLE OLUYORLAR..BENİM OĞLUM İNAN 1 DAKİKA DURMUYOR...KARNIMDAYKENDE ÖYLEYDİ... ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...MAŞAALLAH KUZUYA................
günaydınlar :118:
Hava piknik planlarınızı alt üst etmiş ama en azından bir kaç gün serinler hava birazda senin için iyi olur aslında Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım sağlıkla al kucağına yeğenimiziDediğin gibi yapıcam zaten canım süs eşyalarını tabaktı bardaktı onları kaldırıcam geriye zaten mobilyalar kalıyoronlarda nakliyecileri bekler..
ay ev toplamak değil mi off bizde bu sene tayinciyiz hepimiz için hayırlısı olsun
iim canım teşekkürler sen napıyon nasılsınselam canım..nasılsınız bakayım..............
selam kuzu hoşgeldin
amin hayırlı olsun müsait olunca ara yavrim bugün :102:
slm sekerlerrrrrrr
amin canım inşallah ben daha gitmedim az sonra kalakacam bakalım hayırlı olur inşallah :) ee oğluşununda ilk oyu oluyor bu değilmi ..
evet teyzesiiii
darısıda size olsun inşşş
melike-ecesu iyiyim canım sağol...
valla öyle bebiş şimdi yaptığından fazlasını doğunca yapacak,tecrübeyle söylüyorum....
neysa canım sabret doğumuna az kaldı.ya daha sıcaklara kalsaydın,işin zor olurdu..........
tayin durumunuz var mı?:26:
amin canım inşallah hayırlısıyla sende bize dua et o zaman kısa zamanda olsun inşallah :)
evet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimm
Allah razı olsun canım hamişlerin duası kabul olurmuş inşl bizde yaşarız annelik duygusunu(önce bir evlenelimde:))) isteyen herkesede nasip etsin inşl ....
selam canım
kız ben beylerbeyinde oturuyorum gelmişken bana uğrasaydın
sarayada gitseydin gezmeye hatta tam sarayın yanında lisem var
ayy yarın büyük gün desene
bide bizede çıkıyomuş süprizzzz:18: aklıma getirmek istemiyorum bile çok tırsıyorum
yarın polis tayinleri kesin belli olacakmıymış...............:18:
slm tatlım naber nasılsınnSlm hanımlar nasılsınız
inşş tatlım inşşşşevet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimm
Allah razı olsun canım hamişlerin duası kabul olurmuş inşl bizde yaşarız annelik duygusunu(önce bir evlenelimde:))) isteyen herkesede nasip etsin inşl ....
inşş canım benim dularım sizinle bak bende çok istemiştim bebişş ama şimdi dogumu düşünüom bide normal düşünüom stres oluyom
sağol canım ya inşallah hayırlısıyla en kolay şekilde doğumunu yapar sağlıkla alırsın bebişi kucağına çok stres yapma öyle veya böyle doğacak o yüzden çok sıkıntı yapmamaya çalış umarım çarçabuk sıkıntı yaşamadan doğar ufaklık
slm tatlım naber nasılsınn
inşş canım tek umudum saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?