Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayyyy hayatım banada yazz vallaha bi görsen benii millet şaşırıyoo doktor bile anlam verememişti çatlaklarıma ama hiç birşey kullanmamıştım ve şimdi kaldı böyle ne olacak bilmem

canım en kısa zamanda öğrenip paylaşıcam buğday yağıyle falan bişeyleri karıştırıyordu öğreniyim yazarım canım :)

cnm bayıldım koltuklarına çok güzeller iyi günlerde mutlulukla kullan...

geçmiş olsun cnm dönünce yaz bize...

eşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim

kız bende de var o korku ipka verdik ama inş kalırız...

merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum

hg aramıza...şarkamı gideceksiniz bu yıl

cnm bunlarda çok şık güle güle kullanın

çok güzel canım Allah mutlu huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin ....markası ne canım standart dışı değişik birşeymiş tekli koltuklarda çok hoş güle güle kullan

çok güzel canım Allah mutlu huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin ....markası ne canım standart dışı değişik birşeymiş tekli koltuklarda çok hoş güle güle kullan

çok sağol tatlım valla bilindik heryere baktım hep bir kusuru çıktı benetti diye bi mobilya ankarara siteler var bu mobilyacıların old. yer adamlar asıl ordan gelmeler.o tekliler bir rahat inan 3 lülere oturmak istemezsin o kadar komforluu
daha iyileri hepinizin olsun bacılarrrrrrrrrrr

selam melikem nasıl oldun ohhh yarasın tostlar oğluşuna çatlaklar için birşey diyemeyeceğim tecrübeli arkadaşlar biliyordur sağlıcakla kal bitanem

selam kızlar..............
tayinlerle ilgili bir gelişme yok sanırım..............:26:

selam canım nasılsın?

slm kızlar nasılsınız?
selam iilik sen nasılsın?

günaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı

merhaba çerkeskızı naber nasılsın oğluşun napıyor

inşl canım hepimiz en iyilerine layığız ....büyük şehir olunca çeşitte çok oluyor ...nişanlıyken bakıyordum burda doğru dürüst birşey bulamamıştım dediğin gibi bilindik yerlerde de hep sorun ve pahalıydı...bildiğin kanepenin yanına tekli koltuk yapmışlar al sana koltuk takımı:))) insan almışken biraz değişik bir model almak istiyor tabi...nişandan ayrıldım ama yinede aklımda bulunsun

kızlarrrrrrr yarım yada 1 saate yerler belli oluyomuuuuuuuuuuuuuuuuş:18: hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…