- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
ayyyy hayatım banada yazz vallaha bi görsen benii millet şaşırıyoo doktor bile anlam verememişti çatlaklarıma ama hiç birşey kullanmamıştım ve şimdi kaldı böyle ne olacak bilmem
çok hoş canım güle güle kullan benimde koltuk takımım kırmızı siyah gri çok enerjik oluyor hayırlı olsun canım :))
Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin
günaydın sekerlerrrrr
bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir
eşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim
merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
Eki Görüntüle 209186 Eki Görüntüle 209187 Eki Görüntüle 209188 Eki Görüntüle 209189
buda yatak odam henüz tam bitmedi bakalım bunları beğenecek mi,sinizz
hoşgeldin tatlımmm
çok sağol kuşummmm daha iyileri hepinizin olsun
Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin
çok güzel canım Allah mutlu huzurlu şekilde kullanmayı nasip etsin ....markası ne canım standart dışı değişik birşeymiş tekli koltuklarda çok hoş güle güle kullan
selam melikem nasıl oldun ohhh yarasın tostlar oğluşunagünaydın sekerlerrrrr
bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir
selam kızlar..............
tayinlerle ilgili bir gelişme yok sanırım..............:26:
selam iilik sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız?
günaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
çok sağol tatlım valla bilindik heryere baktım hep bir kusuru çıktı benetti diye bi mobilya ankarara siteler var bu mobilyacıların old. yer adamlar asıl ordan gelmeler.o tekliler bir rahat inan 3 lülere oturmak istemezsin o kadar komforluu
daha iyileri hepinizin olsun bacılarrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrr yarım yada 1 saate yerler belli oluyomuuuuuuuuuuuuuuuuş:18: hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
:89::89::89::89::86::18::96::18:herkesin hakkında hayırlısı olsun....................
Açıklandı !!!Açıklandı !!!
offffffffff açıklandı ama sistem kitlenmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?