slm gülaycımm naber nasılsın tatlım bebişin nasıl
günaydın bacinekkkk
amin kuzuu dogru söledin valla allahım hayırlı kaderler yazsın inşş oglusumaa
ayyy kusum belki çıkar mı çıkar hazırlıklı ol gecen yıl eşim bana gitmicez dedi son bi ayda ögrendim gidicemizi sok oldum tabe hemen torpil ayarladım çok şükür yaa bilmeseydikk şimdi nerde olurduk kim bilirr
sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere
sanada günaydın meloşum
amin canım
aslında tedirgin olurdum belki ama zaten müdür göndermiyomuş eski elemanlarını diye rahatım
tabi çıkrsada yapacak bişey yok eninde sonunda gidicez
çıkarsada kesin ilçe çıkar diyo eşim yandığımızın resmidir
sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere
sanada günaydın meloşum
günaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
meloşum bak yağda sür birde doktoruna sor o sana krem verir eziyete dönmesin sonra emzirme o vermezse benim elimde isimler var etkili doktor verdi onların adını söyleyeyim sana
şimdi diyorsun sen ne iş hayırdır bişi diyecem şoka gireceksiniz benim kayınvaldem üvey annem 5 yıl önce vefat etti.bu babamın 2. eşi 4 gün önce doğum yaptı bir kızımız oldu ben ondan biliyorum
aaaa gerçekten mii hayırlı ugurlu olsun canım benimm bende tam dicektim kuzu sen nerden bilion diyemaşşş prensesinize o zaman bidenem
neyse güzel teyzelerii bizde artık hazırlanalım oglusumla :80: dr amcamızı bekletmeyelim eşimde görevden gelicek hastaneye umarım güzel haberlerle döneriz inşş öpüldünüzz canlarımmm
sarıgazide oturuyoruz biz...ümraniye taraflarında küçük bi yer
Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin
merhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
slmmm canım hoşgelmişsinslm kızlar nasılsınız?
kuzum valla net yoktu bizim ama merakdan çatladım senin gibi açıklandımıki diye gittim komşuya dedim açın şu neti işim var ama açıklanmamış yaaa baksanagünaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
kızzz varyaa şimdi burada şark bekleyen arkadaşlar varya bnde kendimizi gidecek gibi hissediyorum akşam eşime dedim ya bizede çıkarsa ne ii olur falan diye ama nerdeeeeeeeeeeee diyoooeşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim
merhaba canımmm hoşgeldinnn.....oleyyy ilk defa kendime yakın bi polis eşi buldum bizde sarıgazideyizmerhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
selam canım hoşgeldin...tayinler belli olmadı sanırım...
neyse güzel teyzelerii bizde artık hazırlanalım oglusumla :80: dr amcamızı bekletmeyelim eşimde görevden gelicek hastaneye umarım güzel haberlerle döneriz inşş öpüldünüzz canlarımmm
hoşgeldin tatlımmmmerhabalar hepinize bu sayfayı ilk defa bugün gördüm ve çook sevindim şark tayinleri için gezerken rastladım bende ümraniyede oturuyorum
vallaha bn çok beğendim benim tarzımda tam hoşuma gitti güle güle kullan bitanem
Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin
güzel haberlerini bekliyoru canım oğluşunlada hasret gider biraz bakalım bu arada canım çatlaklar için suna dumankayanın bitkisel yağlarla yaptığı bir karışım vardı bir polis arkadaşımızın eşi doğumdan sonra uygulamıştı vücudunda o kadar kötü çatlaklar vardıki ama hiçbirşeyi kalmadı bebek gibi oldu şimdi onun tarifini alıp yazarım sana bir ara :))
bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?