Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

alalhım kuratrsın tez zamanda sağlıcakal ikinizi hayatım,krem filan işe yaramadımı yırtklarta sen birde çok kiloda almamıştın hayatın

tekrardan hoşgeldin kuşummmmmm bizim tek karlı yanımız ilk görev yeri şark olması en azından bizim şarkımız bir yıl benim bildiğim iki defa şark hizmeti var akademi mjezunlarının yine şanlıyız bence

kimse koltukalarıma bişi dememişi beğenmediniz mi yahuuuuuuuuuuu

amin kuzumm evet canım 9 kilo oldukk dün
bu son aylar böle birden katlandım oglusum büyüyo teyzesi yaa bide zqten genelde sag tarafımda duruyo orası geniş ve rahat olsa gerek
şimdi aynaya baktım kırmızı cizikler halinde sag taraf üzüldüm ama napim oglum saglıklı olsunda bi krem varmış dün polis eşi arkadas söledi onu al sür faydasını görürsün dogumdan sonra die bakim onu kullanırım canım bebek büyüdükce sıgmıyo sanırım ee ozamanda yer acıyo ve yırıtılıyo demekki böle kusum
meloşum sağolasın yine kaçırmamışsınnnn sen de olmasannnnn

canımsınn yok bebişimm her zamanki gibi atlamadım çok öpüyorum seniii bitanem benimmm dügünün yakın olsaydı inanki gelirdim

slm canım hoşgeldin
hep öle inanki ama napıca sevdigin nerdeyse karnın nerde doyuyosa sende ordasın katlanıyoruz
rabbim hepsini korusun inşş
teşekkürler hoşbuldum. bu topik bana iyi gelecekkk

hoşbuldum tatlım. bizde çok istedik şark çıksın diye kurada. hiç ankara çıkacağını tahmin etmiyoduk sonra değişelim felan olduk dedim boşver hayırlısı buymuş. o evlenene kadar bitiririm şarkı diyodu benim gelmemi istemiyodu ama bende kıyamadım oralarda tek başına 1 yıl şark çok iyi ya darısı başımıza:)
bu arada koltuklarını çok beğendim güzel günlerde kullan canım

sağolasın canım benim ama ben yanlış yazmışım bir kere şarkımız var diyecektim bir yıl değilkeşke öyle olsa

her zaman bekleriz canımm

günaydın canım....sancıların kasılmamı oluyor canım..son aylarda oluyor ama sen yinede dikkat et..buara biraz dinlenerek geçir vaktini tatlım..36 dasın galiba:26: aman canım biraz daha sabret, çok iş yapma bakayım..........

meloşummm keşke ya yakında olsa gelsen ama işteeee olmuyorrr
çatlaklar içinde bademyağını duymuştum kuzum ablam ne kullandı acaba çünkü hiç çatlağı olmadı onun saorayım sitersen birede meme kremi kullanmaya başladınmı yara olmasın diye hamileyken başlatıyorlar artık daha faydalı oluyor

melikecim erkek çocuk genelde.hatta çoğunlukta sağda durur...en büyük belirtidir..

canım güle güle kullan çok hoş ve ferah
rabbim güzeül günlerd ekullanmayı üzeirnde hoş sohbetler etmeyi nasip etsin inşlh

hoşgeldin aramıza
zamanla alışacaksın bu durumlara
tabi arada bizim gibi delirme moduna gireceksin ama ne yapalım kader kısmet iyi olsunlarda bekleyelim

selam canım bende erkenden kalktım 1,5 saat ütü yaptım terden geberdim

anam bacım doğurun moğurun haber et hee muhakkak
son ayın artık sancılar artar paşada çıkmak istiyo herhal artık sıkıldı ordan

çok soal bitanem benim düşündügün için öperim seniiiii

evet kuzu yaaa bende bebe yagı sürüyodum canım sonra baktım bişi yok ara vermiştim zaten bu son ayda oldu daha önce yoktu ebem sölemişti o zeytinyagı sür gögsüne şimdiden de yara olmasın die ama hiç yapmadım

hayırlı olsun canım..sağlıklı,huzurlu günlerde kullanın inşaallah.......

melikecim erkek çocuk genelde.hatta çoğunlukta sağda durur...en büyük belirtidir..

selam kızlar..............
tayinlerle ilgili bir gelişme yok sanırım..............:26:
evet canım öle derler benim yumurcakta hep o tarafta
az önce bi arkadasla görüştüm yok bizde bekliyoruz dedi bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun bugün saat 5 e kadar acıkalnır diolar

kolay gelsin bidenem benimmm
hee bacımm ararımm iki elim kanda da olsa muhakkak inşş bi kaç arkadasta sölemişti haberimiz olsun yasin okuyalım dogumun kolay gecsin saglıcakla kuzunu al die saolun canımsınızz
evet aysen teyzesii durmuyo artık canımı çok yakıyoo :78:

günaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı

evet cnaım inşlhh sorunsuz şekilde kucağına alırsın dualarla
bu dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilse hep orda kalmak ister ama

slm kızlar nasılsınız?
slm gülaycımm naber nasılsın tatlım bebişin nasıl
günaydın bebeler
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
günaydın bacinekkkk
evet cnaım inşlhh sorunsuz şekilde kucağına alırsın dualarla
bu dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilse hep orda kalmak ister ama
amin kuzuu dogru söledin valla allahım hayırlı kaderler yazsın inşş oglusumaa
eşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim

ayyy kusum belki çıkar mı çıkar hazırlıklı ol gecen yıl eşim bana gitmicez dedi son bi ayda ögrendim gidicemizi sok oldum tabe hemen torpil ayarladım çok şükür yaa bilmeseydikk şimdi nerde olurduk kim bilirr

sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere
sanada günaydın meloşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…