günaydın kızlarrrrr
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza
günaydınnnn canımmmm nasılsınnn erkencisin bugünnnn
iyi pazarlar kızlar..erkencisiniz................
günaydın kızlarrrrr
kaç gündür giremedim saglık problemlerim oldu yine kuyruk sokumum yineledi dün sancıdan hastaneye yattım ama iltihap çıktı dr beyle günü 1 temmuza almayı düşündük salı günü hastaneye gidip netleştircez allahım herseyden önce saglık versin inşş oglusumda saglıcakla gelir kucagımıza
günaydın kızlarrrrr
kıyamammmm sana bennnn çokkk geçmiş olsun canım benimmmm....annecin gelsin bari bir an öncede baksın sana kuzum...az kaldı bakalım güzelim biraz daha dayan sağlıcakla kucağına alda bebişini tedavinide yaptırırsın
Canım sanada geçmiş olsun bebişin ateşleniyormuş çok gezdirme çocuğu çok tatlınazar değer sonraaa
slm kızlarrr iyi pazarlarrrrr
tüm babaların babalar günü kutlu olsun....
bende eşimi gönderdim çamaşır falan yıkadım evi sil süpür toz al wc banyo yıka derkennn saat 12 oldu kafaltı hazırladım annemide çağırdım kafaltı yaptık kahvemizi iç.tik bi bakalım sizler napıyonuz dedim...
bende eşimi gönderdim çamaşır falan yıkadım evi sil süpür toz al wc banyo yıka derkennn saat 12 oldu kafaltı hazırladım annemide çağırdım kafaltı yaptık kahvemizi iç.tik bi bakalım sizler napıyonuz dedim...
çok ama çokkkkkkkkkkk mutsuzum şişkoyum bi ton sorun yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaaa
SARIBEYBİMMMMM nasılsınnnn:)kuzum üzülme desemde elde değil malumm yani ama herşeyinn bir vakti zamanı var rabbim ne zaman hayırlı gördüyse inşallah o zaman olur geç olsun güç olmasın tatlım sen böyle üzülür moralini bozarsan daha kötü olur
merhaba hanımlar nasılsınız ?
iyi hafta sonları ....
canım üzme canını herşeyin bir vakti zamanı vardır yeni evli sayılırsın takma kafana kaç sene bebek bekleyenler var onları düşün birde ....benim teyzemde 2.bebeğini 10 sene sonra doğurdu hem de tam ümidini kesmisken... ameliyat oldu kaç tane doktora gitti yokk senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler bizim evde ağladığını biliyorum Allah büyük işte hamile kaldı 39 yaşında şimdide sağlıklı bir bebeği(maşll) var işte....üzme tatlı canını tamam mı canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin :nazar
rüyan hayırlara vesile olsun canım güzel bir rüya ....herşeyin hayırlısı canım çevrenin lafı da bitmez çeneside torba değil ki ağzını büzesin diye boşuna dememişler baksana boşver diyen desin herkes kendine baksın herkesin imtihanı farklıdır sonuçta değil mi?
günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler
günaydın kızlarrrrr
merhabaa canım benim çok saolasınnn..eşimde öyle diyoo nazardan kesin diye ne zaman çıksak dışarıya yolda durdurup seviyorlar vapurda bile benim oğlan milletin kucağında bnde vermemezlik yapmam kimseye yanında olduğum sürece kanı kaynamış sevmek istemiş diyorum ama eşimde bilemezsinki içini diyooobenimde yapılacak temizlik ama durmadan 5dk sonra diyorummmm
ii pazarlarrr canım sanada...kocaları gönderip sabahın köründe kk da oluyoruzzzvallaha yattık oğlumla şimdi kalktık daha telefonun seside kapalıydı herkes bizi arıyormuş kimse ulaşamıyo tabikii millet meraktan ölmüşş bizde yatak keyfii yapıok oğlumlaaaa hihiiii.))sen nasılsın bakalım nelr yapıyorsun canımmm...izine giden yokmu yaaa
bebişimiz 2gündür rahatsız yaaa abimler gelmişti gezdik ettik herhalde üşüttük bebeği dünden beri ateşleniyo yaa:2:
merhabaa canım benim çok saolasınnn..eşimde öyle diyoo nazardan kesin diye ne zaman çıksak dışarıya yolda durdurup seviyorlar vapurda bile benim oğlan milletin kucağında bnde vermemezlik yapmam kimseye yanında olduğum sürece kanı kaynamış sevmek istemiş diyorum ama eşimde bilemezsinki içini diyooobenimde yapılacak temizlik ama durmadan 5dk sonra diyorummmm
günaydınlar
iyi hafta sonları kızçeler
yok kuzu bitti ama sürekli yağmur yağdığı için camlarım kalmıştı birazdan halledicem onlarıda
hamarat kızımız maşallah...hiç hatırlatma cam işlerini bizimde kapalı balkon var silinecek camlar da çok büyük merdivenle falan siliyorum tepeleri Allah tan ev 1. kat...
canım sen diyetteydin herhalde hiç veremedinmi :44:
sağol canım hayırlara çıkar inşlh
yok canım benim çevremde öyle densiz insna pek yok zaten ki olsada pekde umrum değil açıkcası
evet herkes bir türlü imtihanda rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşlh
sen nasılsın neler yapıyosun
günaydın kızlarrrrr
merhaba ayşen nasılsın ...
iyi canım ne olsun bende erkenden kalktım sil süpür yapıcam sonra yemek
kaynanamlar geliyo bugün
inşl hayırlara çıkar ....
ne olsun canım dün kardeşimin sınavı vardı lys girdi bugünde köye gittik gezdik geldik haftaya da kiraz toplamaya gidicem gel beraber yiyelim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?