Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba kızlarr
ev toparlıyorum bende offff ne zormuş bu tayin işi yaaa arkadaşlardan ve bingölden ayrılmak çok zor geliyoo ((

Eşiyim canım eylülde iki senemiz dolucak evliliğimizin şarktayız bizde bu sene gelmiştik iki senemiz var gitmemize. İnşallah olurda koyarsın canım biz daha düşünmüyoruz erken hele eşim çocuğun ç'sini duymak bile istemiyor

inş cnm sağol..
Maşallah 2 yıl olmuş..
Nerede yaşıyosun?

merhaba kızlarr
ev toparlıyorum bende offff ne zormuş bu tayin işi yaaa arkadaşlardan ve bingölden ayrılmak çok zor geliyoo ((

nereye çıktı tayin

bencede her eve lazım senden evlenince tüyolar senden ben bşiraz yavaşımdırda hiç bişi yetiştiremem heralde

yaparsın tatlım bir düzene sokunca gidiyor kendiliğinden...............
Benim kızlar büyük zaten 7 nin içindeler.......bu yıl okula başlayacaklar....bana zararları yok...ama okul zamanı ne yaparım bilmem....:97:

ya nerde bu hatunlar bu topikçik neden boş böleee huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 5 kişi yazışıp duruyoruz herkesler tatile gitti sanırım

selam canlarımm nasılsınızzz neler yapıyorsunuzzz...bize izin çıkmamıştı ama biz oğluşumla yine balıkesire geldik memlekete düğün yapıp döneceğizzzz kurtlarımızı dökcez oğlumlaa

selam canlarımm nasılsınızzz neler yapıyorsunuzzz...bize izin çıkmamıştı ama biz oğluşumla yine balıkesire geldik memlekete düğün yapıp döneceğizzzz kurtlarımızı dökcez oğlumlaa

slm tatlım neden izin çıkmadı size?
Eşim az evvel aradı burda da izinler kapalıymış
ama biz çıkıncaya kadar izinler açılırmış
off inş aksilik çıkmaz haftaya abimin düğünü var çünkü

canım 5temmuza yazılmıştık biz ama temmuzda çok kalabalıkmış izine yazılan ve bize çıkmadı belki bayrama çıkarr amankışa kadar çıksında ne yapalım idare edeceğiz artık.inş. sizinde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…