selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsnSlm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor bu ara pek görüşemiyorus denk gelipte
seninde canım..aminnnnn inşallahcumanız mübarek olsun kızlar
rabbim şu mübarek ayın şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin
vatanımızı polisimizi askerimizi düşmanlardan korusun inşlh
slm kızlar beni hatırlayan varmııı.. unuttunuz mu yoksa
ben maraştayım sonunda taşındık işe başladık gezdiğim kadarıyla güzel bir şehir.. Sizler nasılsınız ...
selam canım .............
evimdeyim canımiş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı......
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........
Canim dün taksimde silah olaylari olmus kursun yagdirmislar ondan olabilir. Celik yelek dagitmalari cok iyi olmus.
Hepimizde cok korkuyoruz canim, hepsi Allaha emanet.
Biz polis esleri neler cekiyoruz bilemezler, disaridan bakanlar memur diyorlar maaslari yüksek diyorlar.
Ama bilseler bi anlasalar bizlerin neler cektigini.
Allahim korusun tüm polis memurlarini eslerini cocuklarini....
selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....
Hoşgeldin canım..bende erzurumdayım.
İş telaşı ,tayin durumu, taşınma işleri falan girememiştim ama bundan sonra daha sık girebilcem sanırım herkese yeniden merhaba
cumanız mübarek olsun kızlar
rabbim şu mübarek ayın şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsin
Baban icin acil sifalar diliyorum canim, insallah sagligina kavusur tekrardan.
geçmiş olsun cnm
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:selam canım .............
evimdeyim canımiş, güç uğraşıyorum......:97:
sen nasılsın ,emir kaan nasıl çok yoruyor mu seni?:26:
40 dan sonra dahada zor olur belki ama 3-4 ayından sonra biraz rahatlarsın inşaallah.....
sanada gelmek çok istedim ama çok yoğundum ,sonrada ramazan girdi kaldı......
babam hasta onunla ilgilendik genelde...........
hoşgeldin canımmselam kızlar bende polis eşiyim
gel tabi canımm her daim beklerizzzHoşgeldin canım..bende erzurumdayım.
İş telaşı ,tayin durumu, taşınma işleri falan girememiştim ama bundan sonra daha sık girebilcem sanırım herkese yeniden merhaba
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummmSlm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor bu ara pek görüşemiyorus denk gelipte
amin bacım aminnnncumanız mübarek olsun kızlar
aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızınselam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsn
seninde canım..aminnnnn inşallah
merhaba cnm unuturmuyuz hiçç...
hayırlı olsun yeni yeriniz öptm
geçmiş olsun cnm
amin cnm
bende urfadayım :)
hayırlı olsun yeni yeriniz cnm
aminnnnnn
slm sekerrr naber nasılsınn :80:
hoşgeldin canımselam kızlar bende polis eşiyim
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosunSlm kızlar nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor bu ara pek görüşemiyorus denk gelipte
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırlercumanız mübarek olsun kızlar
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm
gel tabi canımm her daim beklerizzz
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm
amin bacım aminnnn
aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızın
slm sekerrr naber nasılsınn :80:
meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme
hoşgeldin canım
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm
gel tabi canımm her daim beklerizzz
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm
amin bacım aminnnn
meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme
esoşşş deme bacım yaa vallaa aglıyom sinirden artıkkk bi çocuk durmaz mı hiç yaaa püfff her dakika böleee:95:
ben diodum kii karnı doyar altı temiz olur kara kara bakarr ne bilim yegenlerim hep öleydi vallaa ama benim oglan tam bi afacan olma yolunda ilerliyo
aksam yatak odasına aldık yatagını gece kac defa kalktım eşim uyandırıyo hatta duymuyom ben artık düşün 45 gündür uyku ne bilmiom eşim artık oda degiştirdi cenesinden
bigün gecsin büyür düzelir mi rahat edermiyim diom bu oglan daha beter oluyo artık bişi demiyo oluruna bıraktım bacım aha daha simdi uyukluyoo
saolasın canım tatlı oluyo ama benimde ömrümü yiyo ali yahya da cok yakısıklı olmus bacım maşallahh annenlerde güle güle gider hayırsıyla inşş çok öptüm senii ve kuzusunu
ağrı dan sevgiler hepinize.bende polis eşiyim.
hoşgeldin canım malatyadan da sana sevgiler
bu arada sorucam hep unutuom bebişi olan arkadaslar ilk 6 ay bebişlerinizi nasıl beslediniz ???
benim oglan 3 gün hastanede yatmıştı bide ilk günler sütüm gelmemişti devam sütü vermiştim ona alıştı şimdi hala devam ediyoruz sabah 60 cc aksam 60 cc yoksa susmuyo bas bas bagırıyoo sütümde öle fazla deil doymuyo ki cıglıga basıyo dedik annemle şimdi sabahı bıraksam aksam versem sadece diom ama olmuyo bazen hepsini bitirmiyo ama böle devam edicez sanırım :44:
bu arada sorucam hep unutuom bebişi olan arkadaslar ilk 6 ay bebişlerinizi nasıl beslediniz ???
benim oglan 3 gün hastanede yatmıştı bide ilk günler sütüm gelmemişti devam sütü vermiştim ona alıştı şimdi hala devam ediyoruz sabah 60 cc aksam 60 cc yoksa susmuyo bas bas bagırıyoo sütümde öle fazla deil doymuyo ki cıglıga basıyo dedik annemle şimdi sabahı bıraksam aksam versem sadece diom ama olmuyo bazen hepsini bitirmiyo ben istiyodum ki hep dogumdan önce ilk 6 ay anne sütü vericem olmadı yaa hem anne sütü hemde mama veriyom işte böle devam edicez sanırım :44:
canım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim......ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır.. .moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.
canım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim......ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır.. .moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.
çerkeskızı sen harekatçı eşimisin
bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark
bu arada malatya hava alanı cok uzak mı otobus termınalıne
bunu doktor mu söyledi ben 6aya kadar 1damla bile su vermedim aft vs ıc bısey olmadı ayrıca anne sutunde d vıtamını dısında hersey var su bıle doktorumuz sıkı sıkı tembıh etmıstı bagırsakları sadece anne sutu ve turevlerıne uyum gosterır bebeklerın dıye böbrek için dogru olabılır ama yınede vermeyın dedıler
uyandı yineee yadurmuyo yazıcam birazdan sizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?