- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?
biz bingöldeyiz buraya hakkariden geldik ordada lojmandaydık burdada vakıt gecmıyor canım ruhumuza ruhumuza gecırıyor su sıralar
Allah yardimciniz olsun canim. Ama neden Bingöl cikmis ki zaten dogu görevinizi yapmissiniz
Bebegin var mi? Eger yoksa bir tane dogur derim, vakit cabuk gecer ve sana mesguliyet cikar
günaydınlarr nasılsın?günaydınlar ...........
günaydın tatlım nasılsın neler yapıyorsunnngünaydın sekerlerr
napim kuzu yaa sabahtan beriii 06.dan yanaa emir kaan efendinin cıglıklarıyla savasıyorummmmgünaydınlarr nasılsın?
günaydın tatlım nasılsın neler yapıyorsunnn
cümleten günaydın hatunlar bıze dua edın bu bı kac gun bızım ıcın cok zor
hah tam ustune bastın ıste ondan dua ıstedım bende haber bile alamıyoruznapim kuzu yaa sabahtan beriii 06.dan yanaa emir kaan efendinin cıglıklarıyla savasıyorummmmgazı var daaa
allah yar ve yardımcınız olsun inş canım yaa artık özel harekatcılarıda yollucak oluyolar valla aklıma sen geldin
Allah yardımcınız olsun canım, her türlü kazadan beladan korusun inşallah
hah tam ustune bastın ıste ondan dua ıstedım bende haber bile alamıyoruz
allah razı olsun canım ya dualarınızda unutmayın bızlerı oyle doluyum kı aglamaktan helak oldum ama guclu olmak zorundayım bebegım perısan oluyo allahtan annemler yanımda sımdı ya sonrası...
allah razı olsun canım ya dualarınızda unutmayın bızlerı oyle doluyum kı aglamaktan helak oldum ama guclu olmak zorundayım bebegım perısan oluyo allahtan annemler yanımda sımdı ya sonrası...
eşim özel harekatcı canım o yüzden bingöl burdan sonrada neresi olur allah bilir bebişim var teyzesi 10aylık ama su özel harekatın daga cıkma ısı yuzunden vakıt gecmıyor
sen hamişsin sanırım dogum ne zamana
gitti bacım rabbım hepsını korusun arazi işi çok pis yemek yerken su içerken uyurken hep düşünüyorum ne yedi uyudumu ac mı susuz mu offf of cok zor dua edın sagsalım donsunleraaa gittimi yoks acanım eşin yaaa tühhh allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah esoşum benim iki abim askeriyede biri agrı biri de sırnak hudut karakolunda yüregim agzımda dolaşıyom evin içinde anneme de bişi diyemedim dün geceden beri her an telefon calıcakmış tövbe ya rabbi bişi olucakmış gibime geldi durdu eşimde görevdeydi agladım aradım oda soalsun teselli ettiküçükken onla aramızda 2 yas var hep asker poliscilik oynardı sonra ben büyüyünce asker olucam sonra sehit olucam derdi gecen yıl zaten saldırıya ugradılar en yakın arkadasını habersiz arkasından burup sehit etti acımasız şer...sizler din imanları yok bacım bunların neyse geldi izne anlatıyo meger kardesim tüm timi kurtarmış öle bi anlatıyoki sanki ben yasıyorum rabbim gc kuvvet versin tüm vatan bekçilerimize inşallah bacım yaaa
allah razı olsun canım dualarınızı eksık etmeyınallah yardımcınız olsun................
telefonları cekmıyo canım o yuzden haber alamıyoruz sen hamilesin şimdi hamilelerin duaları kabul olur derler bıze cok dua et olur muSeni anliyorum, evet bende 7,5 aylik hamileyim doguma az kaldi. Allah bagislasin bebegini en zor dönemi atlatmissiniz masallah annesi
allah bi avazda kurtarsın canım cogu gıtmıs azı kalmıs rabbım saglıkla kucagına allmayı nasıp etsın
Allah yardimciniz olsun, sizleri kazadan beladan korusun insallah. Isleri cok yogundur ondan firsati olmuyordur sizlere ulasmaya. Dualarimiz seninle....
telefonları cekmıyo canım o yuzden haber alamıyoruz sen hamilesin şimdi hamilelerin duaları kabul olur derler bıze cok dua et olur mu
Dualarim sizinle, Allahim korusun sizleri...
gitti bacım rabbım hepsını korusun arazi işi çok pis yemek yerken su içerken uyurken hep düşünüyorum ne yedi uyudumu ac mı susuz mu offf of cok zor dua edın sagsalım donsunler
allah razı olsun canım dualarınızı eksık etmeyın
telefonları cekmıyo canım o yuzden haber alamıyoruz sen hamilesin şimdi hamilelerin duaları kabul olur derler bıze cok dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?