Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

siz hangi şehirdesiniz..................:26:

Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...

Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.

inşş canım yaa emzirmeye devam ediyom tabiki ama durmuyoo bende devam sütü verdim şimdiye kadar alıştı diye şimdi bıraksam diom olmuyoo
sordum kuzu o dedi gelişimi iyi şimdilik sadece aksam ver bazen sabah da veriyom durmayınca bide bakıom yedigim ger sey gaz yapıo çok cekiyom ondan da bulgur sogan karpuz kavun anamm ac kalıyomm yaaa annemlerd dün gitti saolsun o güzel yemekler yapıodu zorlada olsa yiyodum aha şimdi tamamen ac kaldım kahvaltıyı zor ettim az önce cignemeden yuttum hattaa sıpaa oglumm benim durmuyoooo hala zırlıyo basımdaaaa :95:
bol bol yeşillik tüket dere otu nane maydonoz nasıl artıo bak bide soğan ye ben öle 2 yasını geçene kadar emzirdim yete yete
saol canım salatada tüketiyorum anca yeşilligi bende yoksa sevmiyorum öle fazla ..
allah kolaylık versin..............
saol kuzumm
Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...

Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.

amin canımm saoalsın en iyisi anne karnında durmasıymış meger biliyonuz bide rahatsızlıklar peşimi bırakmadı erken dogurmak zorunda kaldım hakkımızıda hayırlsıı böleymiş napalım evet canım bende gecen yıl geldim mersinden buraya torpil lazım buralar için canım hiç dogu gibi deil gercekten cok güzel bi şehir insanlarıda çok iyidir beklerizz

Son düzenleme:

Ah keşke gelsek oralara :)
Malatya doğu görevi olarak geçiyo demiii.
Biz şuan İzmirdeyiz ilk atamamız buraya çıktı, eşim çevikte. 2-3 yıl sonra doğu görevi görünüyo.
İnşallah iyi bir yer çıkar yaaa. Birde inanır mısınız, İzmiri hiç sevmedim
Herşeyin hayırlısı inşallah. Sizin eşleriniz ne kadar süre çevik kuvvette kaldılar ?

yok ben diilim ya asayişte benmde eşim
bende özel harekatcı mı dıye sorunca sende oylesın sandım
su vermemi doktor söledi evet

o doktor dıplomayı nerden aldı acep
bütün doktorlar bangır bangır bagırıyor 6aydan once su bıle vermeyın dıye sadece anne sutu dıye ama belkı soyle olabılır sutu yetmeyen mama devam sutu vs veren annelerın bebeklere bı mıktar su vermesı gerekıyomus mamalar susattıgı ıcın benım dogumum bıraz sıkıntılı oldu dogumdan sonra hastanede cok kaldık aynı zamanda egıtımde aldım bu konuda kı doktor arkadaslarımda var hepsının ortak kararı 6 aydan once kesınlıkle anne sutu su bıle yok sadece d vıtamını olmadıgı ıcın anne sutunde ekstradan onu verıyoruz bu arada sen nerdesın yanı sehır olarak

hadi inşş bitanem cık gel malatyaya komsu olalım seninle bebişlerimizde arkadas olur hem
benim eşim 5 yıl kaldı canım mersin cevikte calıştı sonra cıktı özel bi birimde calışıyo buraya yazmam uygun olmaz özelden yazarım
normalde 4 yıl cevik die biliyorum benim eşim tayin yazıldıgında askerdeydi o yüzden 5 yıl kaldı bide
hakkınızda hayırlısı olsun inşşş

bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark

doktorumuz bizede vermeyin anne sütü yeterli dedi ama ben kırkı çıkmadan başladım doğrusu su vermeye ama 5aylık oldu hala içmiyo suyu sevmiyor yaa büyüdükçe daha ii biliyo tükürüyor pislik:)

selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?

slm urfadasın sanırım...
Yenimi geldiniz?
Ben lojmanda oturuyorum çalışıyorum..
Yeni geldiysen bi süre sonra alışırsın sıcak dışında şikayetiniz olmaz..
Urfaya gelen ağlar giden ağlar demişler

doktorumuz bizede vermeyin anne sütü yeterli dedi ama ben kırkı çıkmadan başladım doğrusu su vermeye ama 5aylık oldu hala içmiyo suyu sevmiyor yaa büyüdükçe daha ii biliyo tükürüyor pislik:)
bak sen su yaramazaaa bende su devam sütü ve anne sütü karısık gidiyoz bakalım kuzuu oglan böle olucek yakında
selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?

canım ben malatyadayımm doguyla alakası olmayan bi sehir o yüzden de burası 6 yıl oldu kaldı 5 ama gelde bana sor gurbetlige alışamayan birisi olarak onun dısında iyi arkadasların felan oldu mu canın sıkılmaz lojmanda deilim güzle bi sitede oturuyorum

Son düzenleme:

yaramazki ne yaramazzz oyyy oyyyy...3ü 1arada yapıyorsunuz yani sizzz oda güzelllllsıcaklarda kıyamıyorum içsin su diyorum ama nerdeeee içmiyoo ama çikolataya bayılıyooo zararlı ama ucundan yalatıyorum ohhhh sonrada ağlayıp duruyoo çekince tekrardan istiyooo

aynen kusummm:89: :86: :86:
hadi yaa erken deil mi melek kac aylık oldu senin oglusun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…