bunu doktor mu söyledi ben 6aya kadar 1damla bile su vermedim aft vs ıc bısey olmadı ayrıca anne sutunde d vıtamını dısında hersey var su bıle doktorumuz sıkı sıkı tembıh etmıstı bagırsakları sadece anne sutu ve turevlerıne uyum gosterır bebeklerın dıye böbrek için dogru olabılır ama yınede vermeyın dedıler
Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...
Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.
inşş canım yaa emzirmeye devam ediyom tabiki ama durmuyoo bende devam sütü verdim şimdiye kadar alıştı diye şimdi bıraksam diom olmuyoocanım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim......ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır.. .moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.
sordum kuzu o dedi gelişimi iyi şimdilik sadece aksam ver bazen sabah da veriyom durmayınca bide bakıom yedigim ger sey gaz yapıo çok cekiyom ondan da bulgur sogan karpuz kavun anamm ac kalıyomm yaaa annemlerd dün gitti saolsun o güzel yemekler yapıodu zorlada olsa yiyodum aha şimdi tamamen ac kaldım kahvaltıyı zor ettim az önce cignemeden yuttum hattaa sıpaa oglumm benim durmuyoooodoktoruna sor canım cunku devam sütlerinin miktarını onlar belirliyo bı de emzır er fırsattta sutun olsun olmasın cunku sut gogsunde beklemıyo sen emzırdıkce gogsune ınıyo o yuzden ne kadar cok emzırırsen o kadar cok gelır bı de devam sütlerinin tokluk hissi vermediğini duymustum dogru mu bılmıyorum doktora gıttıgınde bı de onu sor emi merak edıyom hep sormayı unutuyom ben devam sutunu 6.aydan sonra kullandım bızımkı pek sevmıyor hatta az bı kısmınıda dun attım hastanede yatarken yogun bakımda falan vermıslerdı agzında bekletıp tukururdu sıpam cogu zaman yogun bakımdan cıkınca bır yapıstı pir yapıstı o gun bugundur yakamda ama bu aralar ıstahsız bebişim dua edın de acılsın ıstahı melos bu arada malatya hava alanı cok uzak mı otobus termınalıne
saol canım salatada tüketiyorum anca yeşilligi bende yoksa sevmiyorum öle fazla ..bol bol yeşillik tüket dere otu nane maydonoz nasıl artıo bak bide soğan ye ben öle 2 yasını geçene kadar emzirdim yete yete
saol kuzummallah kolaylık versin..............
Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...
Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.
hoşgeldin canım
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm
gel tabi canımm her daim beklerizzz
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm
amin bacım aminnnn
meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:
hoşgeldin canımm
evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm
amin bacım aminnnn
aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızın
slm sekerrr naber nasılsınn :80:
selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsn
seninde canım..aminnnnn inşallah
Bende iyim kızlar iş güç devam ediyor. Burasıda sıcak ama çok değil arada bir yağmur atıyor.
hoşgeldin canım
iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun
amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hoşgeldin canımm
amin bacım aminnnn
Bende iyim kızlar iş güç devam ediyor. Burasıda sıcak ama çok değil arada bir yağmur atıyor.
allah iyilik versin canım dün aksam burdada atıştırdı yagmur ama şimdi yine sıcak
siz hangi şehirdesiniz..................:26:
evet canım sendemı
amin canımm saoalsın en iyisi anne karnında durmasıymış meger biliyonuz bide rahatsızlıklar peşimi bırakmadı erken dogurmak zorunda kaldım hakkımızıda hayırlsıı böleymiş napalım evet canım bende gecen yıl geldim mersinden buraya torpil lazım buralar için canım hiç dogu gibi deil gercekten cok güzel bi şehir insanlarıda çok iyidir beklerizz
bende özel harekatcı mı dıye sorunca sende oylesın sandımyok ben diilim ya asayişte benmde eşim
su vermemi doktor söledi evet
Ah keşke gelsek oralara :)
Malatya doğu görevi olarak geçiyo demiii.
Biz şuan İzmirdeyiz ilk atamamız buraya çıktı, eşim çevikte. 2-3 yıl sonra doğu görevi görünüyo.
İnşallah iyi bir yer çıkar yaaa. Birde inanır mısınız, İzmiri hiç sevmedim
Herşeyin hayırlısı inşallah. Sizin eşleriniz ne kadar süre çevik kuvvette kaldılar ?
bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark
selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?
bak sen su yaramazaaadoktorumuz bizede vermeyin anne sütü yeterli dedi ama ben kırkı çıkmadan başladım doğrusu su vermeye ama 5aylık oldu hala içmiyo suyu sevmiyor yaa büyüdükçe daha ii biliyo tükürüyor pislik:)
selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?
bak sen su yaramazaaabende su devam sütü ve anne sütü karısık gidiyoz bakalım kuzuu oglan böle olucek yakında
canım ben malatyadayımm doguyla alakası olmayan bi sehir o yüzden de burası 6 yıl oldu kaldı 5 ama gelde bana sor gurbetlige alışamayan birisi olarakonun dısında iyi arkadasların felan oldu mu canın sıkılmaz lojmanda deilim güzle bi sitede oturuyorum
yaramazki ne yaramazzz oyyy oyyyy...3ü 1arada yapıyorsunuz yani sizzz oda güzelllllsıcaklarda kıyamıyorum içsin su diyorum ama nerdeeee içmiyoo ama çikolataya bayılıyooo zararlı ama ucundan yalatıyorum ohhhh sonrada ağlayıp duruyoo çekince tekrardan istiyooo
5bitti canım bizim 6ya girdik artık.evet erkende her zasman deil arada hemen uzatım çekiyorumm tadını alıyorda sürekli istiyo sıpaaaynen kusummm:89: :86: :86:
hadi yaa erken deil mi melek kac aylık oldu senin oglusun:44:
5bitti canım bizim 6ya girdik artık.evet erkende her zasman deil arada hemen uzatım çekiyorumm tadını alıyorda sürekli istiyo sıpaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?