selam bende polis nişanlısıyım
aranıza geldiimm
kızlar ben gelir gelmez size şunu sormak istiyorum gerçekten polis eşi olmak çok mu zor.biz nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz seneye evlenicez.nişanlım öğretmenlikten mezun bizim hep hayallerimiz o öğretmen olacak sürekli gezip tozucaz hep birbirimizle olucazdı.polisken o çalışıp gelicek uyuyup geri mi dönecek
siz nasıl yapıypsunuz birbirinize nasıl vakit ayıryosunuz zorluklarının yanında güzellikleri var mı
çok gözüm korktu benim nişanlımı çok seviyorum evlenince hep çok çok güzel olcak diye hayaller kurardık olmayacak mı şimdi
aranıza geldiimm
kızlar ben gelir gelmez size şunu sormak istiyorum gerçekten polis eşi olmak çok mu zor.biz nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz seneye evlenicez.nişanlım öğretmenlikten mezun bizim hep hayallerimiz o öğretmen olacak sürekli gezip tozucaz hep birbirimizle olucazdı.polisken o çalışıp gelicek uyuyup geri mi dönecek
siz nasıl yapıypsunuz birbirinize nasıl vakit ayıryosunuz zorluklarının yanında güzellikleri var mı
çok gözüm korktu benim nişanlımı çok seviyorum evlenince hep çok çok güzel olcak diye hayaller kurardık olmayacak mı şimdi
melindax seni o kadar iyi anlıyorum ki... yazdıklarını okuyunca başka bir nikle düşüncelerimi yazmış gibi hissettim4 yıldır birlikteyiz seneye inş düğünümüz var ve nişanlım öğretmenlik mezunu fakat ben atandım o atanamadı, ama polisliğe de gönülsüz gitmedi severek yapacağına inandığımız için seçtik ama gel gör ki bu senin de düşündüğün şeyler içimi kemiriyor resmen birlikte olduğumuzdan beri öğretmen olacağını tatillerimizin aynı olacağını iki ay gibi bi sürede neler yapacaklarımızın hayalini kurardık. ama hepsi hayal olarak kaldı bundan sonraki yaşamımızn kolay geçeceğine ben inanmıyorum zaten aşırı evhamlı biriyim daha göreve başlamadan başına bişey gelmesinden o kadar korkuyorum ki. hadi o tatileri hayalleri geçtim eminim onunla her türlü mutlu olacam o benim her şeyim ama bu içimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü, buna alışılıyor mu zamanla bilemiyorum belki diğer arkadaşlar bu konuda da bişeyler söyleyebilirler. çünkü bir ömür bununla yaşamak çok kötü :85:
polis eşi olmak en zor şeylerden biri kadere karsı durulmucanı biliyorum allah yardımcımız olsun ona bişi olursa aklımı kaybederim benim eşimin birebir yüzü aynı olan bir oğlumuz var bu beni bazen çok korkutuo nie mi acaba allah bana kendimi onunla avutuyum die mi böle yaptı diorum eşime bişimi olcak die düşünceler gecio aklımdan hepimizin sevdiği kendiyle kala inş
aranıza geldiimm
melindax seni o kadar iyi anlıyorum ki... yazdıklarını okuyunca başka bir nikle düşüncelerimi yazmış gibi hissettim4 yıldır birlikteyiz seneye inş düğünümüz var ve nişanlım öğretmenlik mezunu fakat ben atandım o atanamadı, ama polisliğe de gönülsüz gitmedi severek yapacağına inandığımız için seçtik ama gel gör ki bu senin de düşündüğün şeyler içimi kemiriyor resmen birlikte olduğumuzdan beri öğretmen olacağını tatillerimizin aynı olacağını iki ay gibi bi sürede neler yapacaklarımızın hayalini kurardık. ama hepsi hayal olarak kaldı bundan sonraki yaşamımızn kolay geçeceğine ben inanmıyorum zaten aşırı evhamlı biriyim daha göreve başlamadan başına bişey gelmesinden o kadar korkuyorum ki. hadi o tatileri hayalleri geçtim eminim onunla her türlü mutlu olacam o benim her şeyim ama bu içimdeki korkuyu atamıyorum bir türlü, buna alışılıyor mu zamanla bilemiyorum belki diğer arkadaşlar bu konuda da bişeyler söyleyebilirler. çünkü bir ömür bununla yaşamak çok kötü :85:
polis eşi olmak en zor şeylerden biri kadere karsı durulmucanı biliyorum allah yardımcımız olsun ona bişi olursa aklımı kaybederim benim eşimin birebir yüzü aynı olan bir oğlumuz var bu beni bazen çok korkutuo nie mi acaba allah bana kendimi onunla avutuyum die mi böle yaptı diorum eşime bişimi olcak die düşünceler gecio aklımdan hepimizin sevdiği kendiyle kala inş
Polis eşi olmak çok zor dediler bana çok evlenmeden önce..Polisler aksi olur,sinirli olur, gecesi gündüzü olmaz ,bi düzeniniz olmaz,diken üstünde yaşıcaksın emin misin diyenler bile oldu..Eşimi çocukluktan tanıyorum ama sadece 3 yıldır beraberiz zaten bir yıldır da evliyiz.gözümü kırpmadan evlendim..Sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz üzüldüm, polis eşi olmak zordur tamam yürek çarpıntısıyla yaşarsın devamlı ama sizin düşündüklerinizi asla düşünmedim..Ben İzmir'den İstanbul'a gelin gittim hatta evlenip İstanbul'a gittiğimiz gibi eşim gece çalışmaya başladı..yeni evliyken hep geceleri yalnız kaldım.
İstanbuldayken çok yoğun çalışıyordu ama gezmeye de fırsat bulduk bütün istanbulu gezdik diyebilirim.Belki yazları 2 ay tatilimiz olmıcak ama bu yaz çıktık mesela 15 gün tatile.kısa zamanın olunca daha iyi bir anlıyorsun tatilin birlikte olmanın değerini.Şimdi erzurumdayız tanıdığımız bildiğimizi kimsemiz yok ama ikimiz varız.Bazen arıyorum ama telefonun açmıo ya da ulaşılamıyor işte o zaman deliriyorum meraktan..ama geri arayıp ta sesini duyduğun an dünyanın en mutlu insanı oluyosun bi anda..Tamam polislik tehlikeli bir iş ama her işin tehlikesi vardır insanın ne zaman başına neyin geleceği belli olmaz.O yüzden bu kadar takmayın kafanıza eğer doğru adamları bulduğunuzu hissediyorsanız hiç düşünmeyin bunları.çünkü polis ya da değil insanın aşık olduğu adamla geçirdiği bi dakika bile ömre bedel..İnş diğer arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir
Allah eşimi, hepinizin eşlerini hatta bütün polislerimiz ve askerlerimizi kazadan beladan korusun..Şehit ailelerine de sabır versin Rabbim inşallah..
sende cok güzel anlatmışsın canım benim agzına saglık
ne demek:)
napıyosun canım?? geçti mi bebişin gaz problemleri?
yok canım yaa nerdeee bas bas bagırıyo emzirirken mamada veriom arada onu içerken tık yok ama bugün bi kaç kişi de dioki qaz ilacını fazla verme ii olmaz ama öle olsa doktor neden versin ki yani zeka geriligine yol acabilir diolar canım sıkıldı tabe ister istemez allahım korusun yaniii
selam melike bebiş nasıl
slmm tatlım benimmm iyiyiz gazı dısında kuzu ahanda büle oldum gariiiii:86: :86:
52 gündür uyku yok bişi yok katlanıyoz bakem kuzucuk için :89:
aaaaaaa gözlerimin gördügügercekmi ahhh canım benim yaa hamişmisinnn ayyy cok sevindimmmm bennnnnn yaaaa
rabbbim burdaki bebiş isteyen arkadaslarıma nasip etsin inşallahhhhhhh
canım ya kıyamam..ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım hem senin hem bebeğin..bide yeşillik salatalık falan çok yeme.istanbuldayken benim bi karşı komşum vardı o da hep gazıyla uğraştı bebeğin ondan duymuştum bunlarıda..
Gaz ilacıyla ilgili de bişi bilmiyorum ki..ama yoktur öyle bişi doktor vermez öyle olsa..
yok canım ben hamile değilim nerden duydun kız Allah ağzından duysun inş.
yok canım ben hamile değilim nerden duydun kız Allah ağzından duysun inş.
yaaa ama inşallah kuzu yaaa ne bilim altta ki cizelgenden didiydimmm
Ay inşallah Allah söyletmiştir...
Melike bana da desene ayy hamile misin diye=)))Belki iyi saatine gelir de ikimizde kalırız
Ay inşallah Allah söyletmiştir...
Melike bana da desene ayy hamile misin diye=)))Belki iyi saatine gelir de ikimizde kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?