Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende canım istanbulda komşular çocuklarını bana bırakıyorlardı şimdi şark görevine geldik komşuların bebekleri yok burda inş. bizim olur :)
allah razı olsun canım senden ne güzel komsumusun vallaaa
izmitten katılıyorum yeniyim. biraz geç yazıyorum.
naber nasılsın kaç yıllık evlisin bebiş varmı canım

hadi yaa ah canım benim hakkında hayırlsıı olsun her zaman kuzum sakın ümitsiz olma emi o hayırlı zamanını beklio gelmek için annesi inşş hiç bişiye gerek kalmadan gelir bitanem benim

inş. canım ama herkes bebek sormaya başladı çoook bunalıyorum

6 yıllık evliyim benimde bi oğlum var. sen nerdesin.

yok kuzum rahat ol yaa de ki soranlara hakkımızda hayırlsıı ne zamansa o zaman gelsin

söylüyorum ama siz şimdi istemiyorsunuz illerde hiç olmaz filan diyorlar onlara 1 yıldır olmuyor hastanelerde sürünüyorum diyemiyorum diyemicemde 1 düşük yaptım diye ben istemiyorum sanıyorlar heralde..

izmitten katılıyorum yeniyim. biraz geç yazıyorum.
olsun alışırsın..kaçıncı yılınız??

inş. canım ama herkes bebek sormaya başladı çoook bunalıyorum
bana da soruyolar canım ben düşünmüyoruz daha evliliğin tadını çıkarıyoruz diyorum Allah ne zaman isterse o zaman olur diyorum..sürekli sormaları sıkıcı tabi ama takma sen kimseyi

üçüncü yılımız pomem den.sizin kaçıncı yıl nerdesiniz.

6 yıllık evliyim benimde bi oğlum var. sen nerdesin.
allah bagıslasın canım ben malatyadayım canım ya sen
söylüyorum ama siz şimdi istemiyorsunuz illerde hiç olmaz filan diyorlar onlara 1 yıldır olmuyor hastanelerde sürünüyorum diyemiyorum diyemicemde 1 düşük yaptım diye ben istemiyorum sanıyorlar heralde..

takılma kuzum onlara sallaaaa keyfine bak sen canımsın sonucta bu hayat senin hayatın

size bunla ilgili bişi anlatıcam isabet oldu canlarımmm
2 aylık evliyim eşimin ailesindeydik seker bayramıydı neyse komsularına gittik onların kızı demesin mi cocuk yok mu yap bi tane iyi olur felan dedi ben nasıl kızardım bpzardım bide söleyende bi kız kadın bile deil ben daha hayatımda kimseye bu cümleleri kuramam kurmamda yani neyse bende dedim yeni evliyiz okuyorum ben hem dedim ama kalabalık kaynana kayınbaba onlar düşünün artık halimi neyse eve geldik anne dedim o kızın aklı basındamı ne dedi bana öle oda boşver kızım dedi saolsun sonra ben o kızı gecen gördüm oda 2 ay olmus evleneli allahım büyük işte dedim ki cocuk yok mu yap bitane ii olur dedim yok dedi daha erken cahile bakın hele hıh dedim bende 2 aylık evliydim sende bana aynısını demiştin hemde böle yalnızkende sölemedin okumuyon bişi yapmıon erken diosun dedim bi morartım onu ohhh canıma degsin diyorum halada işte gün oluyo devran dönüyo rabbim sizede aynısını sölemey nasip ediyo canlarım...relax olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…