- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
allah razı olsun canım senden ne güzel komsumusun vallaaabende canım istanbulda komşular çocuklarını bana bırakıyorlardı şimdi şark görevine geldik komşuların bebekleri yok burda inş. bizim olur :)
naber nasılsın kaç yıllık evlisin bebiş varmı canımizmitten katılıyorum yeniyim. biraz geç yazıyorum.
ben geçen ay aşılama oldum 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım herşey çok iyi olacak gibi duruyor dedi doktorum ama kısmet değilmiş olmadıtekrar doktora gidecem iğneli yumurta geliştiricilere geçersek o daha etkiliymiş ama çok pahalı rapor içinde 3 yıllık evli olmak lazımış sanırım ...
teşekkürler. neler yapıyorsunuz
allah razı olsun canım senden ne güzel komsumusun vallaaa
naber nasılsın kaç yıllık evlisin bebiş varmı canım
hadi yaa ah canım benim hakkında hayırlsıı olsun her zaman kuzum sakın ümitsiz olma emi o hayırlı zamanını beklio gelmek için annesi inşş hiç bişiye gerek kalmadan gelir bitanem benim
inş. canım ama herkes bebek sormaya başladı çoook bunalıyorum
allah razı olsun canım senden ne güzel komsumusun vallaaa
naber nasılsın kaç yıllık evlisin bebiş varmı canım
hadi yaa ah canım benim hakkında hayırlsıı olsun her zaman kuzum sakın ümitsiz olma emi o hayırlı zamanını beklio gelmek için annesi inşş hiç bişiye gerek kalmadan gelir bitanem benim
yok kuzum rahat ol yaa de ki soranlara hakkımızda hayırlsıı ne zamansa o zaman gelsin
olsun alışırsın..kaçıncı yılınız??izmitten katılıyorum yeniyim. biraz geç yazıyorum.
bana da soruyolar canım ben düşünmüyoruz daha evliliğin tadını çıkarıyoruz diyorum Allah ne zaman isterse o zaman olur diyorum..sürekli sormaları sıkıcı tabi ama takma sen kimseyiinş. canım ama herkes bebek sormaya başladı çoook bunalıyorum
olsun alışırsın..kaçıncı yılınız??
bana da soruyolar canım ben düşünmüyoruz daha evliliğin tadını çıkarıyoruz diyorum Allah ne zaman isterse o zaman olur diyorum..sürekli sormaları sıkıcı tabi ama takma sen kimseyi
allah bagıslasın canım ben malatyadayım canım ya sen6 yıllık evliyim benimde bi oğlum var. sen nerdesin.
söylüyorum ama siz şimdi istemiyorsunuz illerde hiç olmaz filan diyorlar onlara 1 yıldır olmuyor hastanelerde sürünüyorum diyemiyorum diyemicemde 1 düşük yaptım diye ben istemiyorum sanıyorlar heralde..
üçüncü yılımız pomem den.sizin kaçıncı yıl nerdesiniz.
bizimkide 7 yıllık polis ve 1.5 yıllık evliyiz artvine tayinimiz çıktı
nasıl artvine alışabildin mii??
allah bagıslasın canım ben malatyadayım canım ya sen
takılma kuzum onlara sallaaaa keyfine bak sen canımsın sonucta bu hayat senin hayatın
Allah kolaylık versin inşallah alışırsın en kısa zamanda..burası sanırım artvine göre daha gelişmiş ama bende pek alıştım sayılmazhayır canım çok küçük ve gelişmemiş bir yer
ben izmitteyim.nasıl sevdinmi malatyayı.biraz kokoşlardır.
malatya güzel canım sehir olarak doguylada alakası yok insanlarıda çok iyi
malatya torpil yeri ama mary sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?