- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
evt canım ıkımız varız.Şenizbenımkı bugunde gecede.bende buralarda takılıoyrum. aldım sıcak cıkolatamı elıme ıcıyorumkelebeğim yine ikimiz varız dimi Şeniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt canım ıkımız varız.Şenizbenımkı bugunde gecede.bende buralarda takılıoyrum. aldım sıcak cıkolatamı elıme ıcıyorumkelebeğim yine ikimiz varız dimi Şeniz
ben geldim arkadaşlar adım elif bende polis eşiyim aranıza alımısınız kızlar erzurumdayım 2.ci yılımız burada
merhaba canım hoşbulduk nasılsın
ıyıyım canım sagol...:kedi:
sen nasılsın?
senınde mı bır tane beben?:ecrin_bebek:
evet benimde bitane var
Allah bagıslasın..:Saruboceq:
kac yılınız kaldı orda..mafoldumben
bız de bu yaz Elazıg dan geldık darısı basınıza..zemuszemus
ya konudan konuya atlıyoruz ama nedıyecem bu topık ılk acıldıgında cok hareketlıymıs ya ne guzelmış ozaman neden bukadar azaldıkı katılım keske yıne arkadaslar gelse cok guzel olur.paylasım yaparız
teşekkür ederim canım bizim 2.ci yılımızın içindeyiz 3 yıl daha var ama lojmana geçtiğim için daha uzun sürebilir lojman 5 yılmış çünki inşallah bir an evvel biter soğuk memleket elezığda 2 tane arkadaşım var onlarında 2.ci yılları
canım sen manisadamısn bizde manisadan erzuruma geldik manisa ya bayılıyorum ben şark bitince manisayı tekrar düşünüyorum çünkü oğlumda orda doğdu
[ı]anlıyorum yerimsenibensız daha kalırsınız muhtemelen lojman hakkınız bıtınce gelırsınız batıya..[/ı]
[ı]evet canım manisadayım bu yaz geldık daha 6 ay olmadı..:kedi:
Acıkcası tam olarak alısabıldıgı soyleyemıycem ama guzel kucuk bır sehır...evımı oturdugum semtı sevıyorumzemuszemus
bız aslen aydınlıyız yakınlıgından dolayı yazmıstık burayı nasıp ıste..
ınsallah sızın de ıstedıgınız yer olur opuyorumnanaktanbız ılk tercıhe balıkesır yazmıstık ama 2. Yanı manısa oldu..[/ı]
hangi semtte oturuyosun manisanın evleri güzeldir bende güzelyurt mahallesindeki toki de oturuyordum oralar çok güzeldir gerçi manisanın heryeri güzelde bide meşhur uluparkı vardır yazın grmelisin orayı tıklım tıklımdır mesir şenlikleri falan konserler biz çok gezerdik buralarda bu etkinlikler yok kafayı yiyoruz artık yerimize gezersin oraları :))))
ben carşı merkezdeyım Valılıgın oralarda ozel hastahanelerın bulundugu bolgede..
bılıyorum uluparkı cok gıttık ..:kedi:
konserler de evıme cok yakında oluyor balkondan dınleme mesafesınde :)kaydirigubbakcemile3
zaten cok kucuk bır sehır hemen heryerını ogrenmek kolay..