Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canım ya allah onlara güç kuvvet versin eşlerede sabır tabiki hep duacıyız allahın izniyle bitirirler görevlerini inşallah... moralini bozma tatlım iyi düşün allah yardımcıları olsun:teselli:
allah razı olsun canlarım hepımızın allah yardımcısı olsun
merabalar :teytey:benimde erkek arkadaşım polis gerçi 15 tatilde sözlüm olucak :kedi:
merhabalar.benim de nisanlim polis:)araniza alir misiniz benide
gel canım gell hoşgeldin aranıza alırmısın ne demek aramızdasın artık :)))
hoşgeldin hayatım tebrik ederim polis eşi adayı olacaksın yani hayırlısıyla inşallah..:teytey:
Kızlar bıze dua edın hakkarı ıyıce karıstı eslerımız ılce gorevındeler 18 gundur yoklar burda kalanlarıda 24 saat calıstırıyolar
Allah kolaylık versin bütün polis ve askerlere, bizlere de sabır versin.Kızlar bıze dua edın hakkarı ıyıce karıstı eslerımız ılce gorevındeler 18 gundur yoklar burda kalanlarıda 24 saat calıstırıyolar
ne güzel canım şimdiden hayırlı olsun.merabalar :teytey:benimde erkek arkadaşım polis gerçi 15 tatilde sözlüm olucak :kedi:
merhabalar.benim de nisanlim polis:)araniza alir misiniz benide
merhabalar
aramıza yenı katılan tum arkadaslar hosgeldınız a.s.
hoşgeldin canım aramıza
valla sekerler bizim eşlerimiz ilçede butun apartman her an bi arada olunca nete gırmeye fırsatımız olmuyo nasıpse 5gun sonra kavusuyoruz ınsallah