• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım alah kavuştursun lojmanda oturuyosan öyle oluyo bende lojmandayım hergün biribirimize gideriz geliriz canları sağolsunda nete girmeyiverelim boşver :))) görev yeriniz neresi canım

hakkari canım esim özel harekatcı o yuzden ılcedeler bızde lojmandayız bızım blok hep ozel harekat olunca yarısı ılcede yarısı burda hep bı aradayız ama cok sanslıyız komsularımız akraba gıbı sen neredesın

hakkari canım esim özel harekatcı o yuzden ılcedeler bızde lojmandayız bızım blok hep ozel harekat olunca yarısı ılcede yarısı burda hep bı aradayız ama cok sanslıyız komsularımız akraba gıbı sen neredesın

bende erzurumdayım canımcım bende lojmandayım. özel harekat polisinin eşi olmak çok zordur hep eşine hasret yaşıyosun allah san akolaylık versin tatlım

slm kızlar nasılsınız
yukarda okudum lojman hayatını bende yaşadım asla unutamam inanın o günleri özlersiniz ama bu doğuda böyle batıya geldikçe herkes içine kapanıyor belkide bir meşgale bulup dostluk arkadaşlık unutuluyor vede kim hangi dairede haberi bile olmuyor aynı lojmanda ama şark bir başka oluyor

bende erzurumdayım canımcım bende lojmandayım. özel harekat polisinin eşi olmak çok zordur hep eşine hasret yaşıyosun allah san akolaylık versin tatlım

evet canım ya sorma bı gıdıyolar 1ay yok calısma saatlerı dıger polıslerınkınden daha fazla erzurum nasıl malum bız dogudan pek cıkamıyoruz belkı bı gun oralarada gelırız

slm kızlar nasılsınız
yukarda okudum lojman hayatını bende yaşadım asla unutamam inanın o günleri özlersiniz ama bu doğuda böyle batıya geldikçe herkes içine kapanıyor belkide bir meşgale bulup dostluk arkadaşlık unutuluyor vede kim hangi dairede haberi bile olmuyor aynı lojmanda ama şark bir başka oluyor

valla ben buna pek katılmıyorum cunku ben dogdugum gunden berı lojmandayım babamda polisti batıdada dogudada aynıydı kımse ıcıne kapanık degıldı.ha kısıden kısıye degısebılır dogrudur ama nereye gıttıysek aynıydı.sarkın farkı dısarıda bısey yok o yuzden daha cok ev hayatı olunca fark farkedılıyo

evet canım ya sorma bı gıdıyolar 1ay yok calısma saatlerı dıger polıslerınkınden daha fazla erzurum nasıl malum bız dogudan pek cıkamıyoruz belkı bı gun oralarada gelırız

evet canım bizimkilerin çalışma saatleri 12/24 valla benimkide çok istedi özel harekatı ama ben istemedim çünkü ben böyleyken bile yüreğim ağzımda yaşıyorum bide öyle olsa afayı yerim allahtan yaşıda geçti artık olamaz:)))))))) lojmanda tabi kafanın uymadığı insanlarda oluyo ama bir kaç tane arkadaşım var hergün görüşürüz diğerleride kandi aralarında görüşüyor hepsiyle uyuşmak mümkün olmuyor çünki, Erzurum güzel bi memleket soğuğu hariç ama insan zamanla onada alışıyo her imkanımız var yani lojman dışındada gezdiğimiz için sıkılmıyorum inşallah canım gelirseniz görüşürüz allah bir an evvel sağ salim görevinizi bitirmeyi nasip etsin canım

evet canım bizimkilerin çalışma saatleri 12/24 valla benimkide çok istedi özel harekatı ama ben istemedim çünkü ben böyleyken bile yüreğim ağzımda yaşıyorum bide öyle olsa afayı yerim allahtan yaşıda geçti artık olamaz:)))))))) lojmanda tabi kafanın uymadığı insanlarda oluyo ama bir kaç tane arkadaşım var hergün görüşürüz diğerleride kandi aralarında görüşüyor hepsiyle uyuşmak mümkün olmuyor çünki, Erzurum güzel bi memleket soğuğu hariç ama insan zamanla onada alışıyo her imkanımız var yani lojman dışındada gezdiğimiz için sıkılmıyorum inşallah canım gelirseniz görüşürüz allah bir an evvel sağ salim görevinizi bitirmeyi nasip etsin canım

canım emın ol özel harekatta kafan daha rahat cunku daha donanımlılar olayların daha dısındalar carsı karısır cevık gırer olaya ama bızımkıler tepelerı bekler hıcbısey gormezler bı de özel harakttan daha cok korkuyolar yaklasamıyolar burda 2ayrı polis lojmanı var dıgerının camlarını ındırdıler ses bombası attılar ama bızımkıne bısey yapamadılar bılıyolar kı özel harekat ama kader var tabı ısın ucunda basına bısey gelecekse evındede gelır ben doguda bı tek erzurum ve malatya ısıtyorum dıgerlerının burdan farkı yok cunku bız burda pek gezemıyoruz tek bı caddesı var neredeyse hergun yuruyuslerı var sonra saldırıya donusen ınsallah gelırız oralara

canım emın ol özel harekatta kafan daha rahat cunku daha donanımlılar olayların daha dısındalar carsı karısır cevık gırer olaya ama bızımkıler tepelerı bekler hıcbısey gormezler bı de özel harakttan daha cok korkuyolar yaklasamıyolar burda 2ayrı polis lojmanı var dıgerının camlarını ındırdıler ses bombası attılar ama bızımkıne bısey yapamadılar bılıyolar kı özel harekat ama kader var tabı ısın ucunda basına bısey gelecekse evındede gelır ben doguda bı tek erzurum ve malatya ısıtyorum dıgerlerının burdan farkı yok cunku bız burda pek gezemıyoruz tek bı caddesı var neredeyse hergun yuruyuslerı var sonra saldırıya donusen ınsallah gelırız oralara[/QU
korksunlar tabi hakikaten donanım var ama benim eşime hasret yaşayamam mesela sen diyosunki 18 gündür yoklar ama işte ben buna dayanamam kader tebi eğer olacaksa evindede olur dağdada olur karakoldada olur allahın takdiridir o benim eşim karakolda çalışıyo terör yok ama burda aile kavgası çok oluyo eylem yaptırmıyo erzurum halkı biraz hassas bu konuda polisten önce tepelerine biniyolar burda özel harekat rahat tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla

çerkezkızı evet zamanla öğrenirsin canım yeni evliysen 20-25 falansın tahminim baban polismiş eh ozamanda çocuk olduğuna göre bir şey anlamamıştırsın gülüm biz 30 senedir geziyoruz ofarkı sende batıya gelince anlarsın.o samimiyeti bulamazsın herkesin kendini oyalayacak bir işi vardır
spor v.b kurslar olmadı çarşı pazar gezersin derken kim hangi lojmanda hangi dairede bilmezler bile

eşiniz nöbete gidince ne yaparsınızz ben çok sıkılıyoruuumm ya siizzz kızlarr:1no2:

valla canım nöbet akşamları ben bişey anlamıyorum oğlumla ilgilenmekten nasıl geçiyo bir bilsen :)))) bazen nete giriyorum bazende arkadaşlarla oturyoruz hihoyyyt

mrh arkadaşlar ben hiç lojmanda oturmadım seneye ne tavsiye edersiniz sizi seviyoruummm iyiki varsınız apartmanımda hiç komşu yok 21 aile bibirini hiç tanımıyor çok sıkıcı dedigim gibi iyiki varsınız :1hug:a.s.

mrh arkadaşlar ben hiç lojmanda oturmadım seneye ne tavsiye edersiniz sizi seviyoruummm iyiki varsınız apartmanımda hiç komşu yok 21 aile bibirini hiç tanımıyor çok sıkıcı dedigim gibi iyiki varsınız :1hug:a.s.

valla canım lojman ortamı iyi güzelde kişiye göre değişebilir tabi bu yaşadığın yerede bağlı herkesle anlaşman mümkün değil doğuda lojmanda daha sıkı komşuluklar oluyo ama batıyı inan bende bilmiyorum kafana göre takıl anlaştıklarınla görüşürsün yalnız kalmazsın ama şunu söyleyeyim kıskançlık dedikodu bi çekemezlik var ama bunu herkes için söylemiyorum kimse sen gibi olmuyor öyle yapan insanlarıda otomatik olarak eliyosun zaten yinede kendin bilirsin :))):teytey:

teşkkür ederim elifsultan cevabın için sizin şark galiba bizim bitti şükür iyi insanlarla karşılaşırız hepimiz inşallah

çerkezkızı evet zamanla öğrenirsin canım yeni evliysen 20-25 falansın tahminim baban polismiş eh ozamanda çocuk olduğuna göre bir şey anlamamıştırsın gülüm biz 30 senedir geziyoruz ofarkı sende batıya gelince anlarsın.o samimiyeti bulamazsın herkesin kendini oyalayacak bir işi vardır
spor v.b kurslar olmadı çarşı pazar gezersin derken kim hangi lojmanda hangi dairede bilmezler bile

siz 30 senedir gezıyor olabılırsınız ben dogdugum gunden berı lojmanda ve emnıyet camıasının ıcındeyım evet 25yasındayım ama yaslanmak ıcın yasamak sart degıl batıyı gordum doguyuda cocuk degıldım degılımde bılıyorum neyın ne oldugunu cunku hep gozlemledım etrafımı su an hayata 1-0 onde basladım o fark bırazda sızden kaynaklanıyor olabılır cunku ne ben ne aılem ne de cevremızdekı ınsanlar sızın burada tasvır ettıgınız turden degıl ılıskılerımız gayet sakın ve sevıyelı zaten kısı o sevıyeyı ayarlarsa sıkıntı olmuyo ıste dogu ve batıyı bır yapan tek madde sevıye ayarı bunu bıldıkten sonra cocukta olsan buyukte yasadıgın ortam ıstedıgın olcude hareketlenır batıdada herkesı tanırdık dogudada hem sadece kendı apartmanında degıl tum lojmanda ve ılıskıler hep duzeylıydı kımse kımseden ana baba samımıyetı beklemıyor ha bırde kendı tahmınlerınızle ınsanların hayatı hakkıjnda yorum yapmayın yasınnız buyuk saygısıklık ettıysem kusura bakmayın

merhaba canım yozgatlımısn

evet canım yozgatlıyım sende yozgatlısın galiba yanılmıyorsam kızlar bu gün canım çok sıkkın üzgünüm moral sıfırın altında size birşey sorsam biraz aile içi ama kusura bakmayın ne olur sizin eşler sinirlenince ne yapar dün biraz tartıştık da valla bıktım ya insan bu kadar mı dagınık olur bir tane oglum var onun peşinden koşturdugum yetmiyor beyfendininde peşinden koşturuyoruz çocuk gibi :oklava:ya sizinkiler hadi kocaları çekiştirelimmmsenağlama

evet canım bende yozgatlıyım valla canım benım esım cok duzenlıdır o yuzden bı sıkıntımız yok bı sorunumuz oldugundada sakın sakın konusur cozerız cunku ses tonu yukseldıkce ya da sorun suclar sekılde dıle getırılınce algılama problemı oluyor sadece esımıze degıl cevremızdekı dıger ınsanlara karsıda boyle o yuzden neye kızdıysan bunu ona sakınce soyle daha etkılı olacaktır

Back
X