• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

henuz evlı degılız canım bız sözlüyüz özelde calışıyorum devlete atanmamı beklıyoruz inşAllah nasıpse ..
evet emnıyet mensubu Allah hepsını korusun.
ben de evdeyken ızlıyorum yaa ınsan bagımlısı oluyr bunların ben de her sabah off soyle yayıla yaıla ahvaltımı etsem dıorum ama nerdee saglık olsun
sen de calışabılme durumun yok mu universıtede mı okuyrsun cnm

bilmiyorum ya azönce kuzenimle konuştum onun eşide polis kız hep evde kafayı yedin yarın için dışarı çıkarlar diye umuyomuş eşi işten gelmiş demişki yarına arkadaşlarımı yemege çagırdım kız telefonda agladı nişanlıyken bile onu ttanımadıgımı yeni yeni anlıyorum diyo.kaynanası kayınbabası hiç nişanlıyken tanıdıgı gibi degilmiş aynı çatı altına girilmeden anlaşılmıyor diyor .. ya bende aynı duruma düşersem çok stres yapıyorum düşünmekten kafayı yedim derler ya hep anen o durumdayım:delphin:

merhaba gülaycık hos geldın

masal
herkes bır olmaz ki sevgılınle sorunların mı var ki süpheye dustun bana oyle geldı tanımıyor mus acaba yeterınce

......

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm anladım pomem mi oluyr o hayırlısı olsun ıns ama zor omaz mı bır eve bır polis yeter bence :)))

işletme meznları genelde banka dusunuyr

hımm anladım pomem mi oluyr o hayırlısı olsun ıns ama zor omaz mı bır eve bır polis yeter bence :)))

işletme meznları genelde banka dusunuyr

kısmetimde ne hayırlı olucaksa o olsun diyorum polisligi çok istedim olmadı allahımda bana polis bi es nasip eyledi şükürler olsun onaki sunada inanıyorum bi polis esi olmak okadar kolay bi iş degil.....şimdi pomem çıkalı her evde bi polis oluyo önceden her evde bi asker olurdu ama polis zordu şimdi masallah çogaldıkca çogalıyo allahım artırsın tırnaklarına zeval vermesin

sevgilimle aramda sorun yok ben onun çocukluk aşkıyım biz uzaktan akrabayız her memlekete gittigimizde görürmüş beni sessizce içinde yaşarmış aşkını neyse uzatmıcam :) polis olunca işini eline alınca şansıma tayinide istanbula çıkınca bizede gelip gittikçe sevdim onu evilik kararı biraz oldu bittiye geldii stres bastı aramızda sorun yok ama hergün ben sorun yaratıyorum pişman oluyorum tabi sonradan sevgilim sagolsun bir dedigimi iki etmez çokta iyidir ama ben neden böyleyim bilmiyorum evlilik yeni bir hayat başka bir şehir çok korkutuyor beni hmde çok :1no2:

masal bıraz ıyı yonlerını dusun bence
mesela beraber uyuyp uynacaksınız gezceksınız sohbet etceksınız
ılerde bebegınız olcak vs ..umutsuz olma da yolun cok cok basındasın boyle gıderse adamı da sogutursan mazallah evlılıkten :(

beraber uyumak fikri daada korkutuyor beni saten söylemeye çekiniyorum ama ilk gece olayındada tırsıyorum şimdi diceksniz senin korkmadıgın birşey warmı diyee:çok üzgünüm:

::))) yok canım aa bıze neki oyle bır soru sormayız merak etme
genellıkle tum bayanların yasadıgı bır korku o sıteye bakarsan anlarsın
ama ustunde cok dusunmeye gerek yok strese hıc gerek yok mılyonlrca evlı cıft var ılkı bız olmayacagız :)

herşeyin temel nedeni galiba ilk gece sözlenmek filan derken iş ciddiye bindi benide stres bastı herkese çok teşekkür ediyorum iyi geceler

Back
X