• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

burası yeniden canlanmış ne güzel =))
Polis eşi olmama çook az kaldı kısa bir süre sonra askerden dönüyor ondan sonra da düğün olacak nasipse. Nişanlımla aynı yerde görev yapıyoruz, ikimiz için de şark görev yerlerinden burası.inşallah sizlere de bizimkisi gibi bir şark görevi çıkar. Burdaki polisler heryerde olduğu gibi nöbetlerde yoruluyorlar ama en azından tehlikesi yok.
masal çevrendeki örneklere pek de kulak asma.
Ben de çok kısa bir sürede nişanlandım. Bana bir sürü kişi evlilikle ilgili saçma sapan ,kötü şeyler anlattılar -tatlicadiarzu- Etkilendim ben de başlarda ama şimdi hiçbir tesiri olmuyor bu sözlerin.

oooo bensiz napıonuz kızlar yaa burayı boş bıraktım kusura bakmayın arkadaşlarla oturuyoduk giremedim kk ya :))

bende iyi olmaya çalısıyorum çıkmışsınız napim evdeyim işte tv.izliyom yine yalnızım her zamanki gibi bu arada ailemde kalabalıktı ve üniversite hayatımda oldugu için hep kalabalık olmaya alıştım ancak 6 ay dayandım sanırım bu kadar sabrım ama napim memleketede esimsiz gitmek istemiyom gerci adana buraya bi saat zaten onu sevmesem evlilik olmazdı çünkü düşünmüyodum çocuk istiyoz ama olmuyo 7 ay olucak cuma doktora gittim ilaç verdi ya bilmiyorum allahım insalla yeni yıla banada bi müjde veriride hayırlısıyla anneligi tadarım

melikecim allah isteyen herkese evlat versin çünki hayatta sahip olabileceğin en güzel hediyedir ilaçların kullan tatlım aksatma sakın :) müjdeli haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan bebeğin olursa bu kadar sıkılmazsın canım benim :teytey:

estagfirullah canım benım haklısın ya trafıktekılerede cok zor dusunsene adam rusvet alsada almasada adı trafıkcı ya hemen bu da corbacı dıyorlar sadece onun verdıgı rahatsızlık bıle ne buyuk stres.karakol desen ayrı bı dert babam bı ara kımlık bıldırımlerıne falan bakıyodu karakoldayeken eskıden bılgısayar nerdeeeeeeee benı cagırırdı bende oyun oynuyo olurdum lojmanda arkadaslarımla oyun oynuyorum derdım bu sefer arkadaslarımıda toplar hepımızı karakola gotururdu mahalle mahalle sokak sokak dosyaları ayırtırdı kım ne ıs yapıo nerde oturuyo hepsını ogrenmıstım tabı sonra bıze odul olarak cıps kola falan alırdı babam ki işini kimseye yuklemeyen adam ne kadar daralıyodu kı bızı toplayıp goturuyodu hemen hemen her bırımde calıstı ama derdı hep polislik karakolda öğrenilir diye ne karakol anılarım olmustur babam sayesınde benı nezarete bıle atmıstı komiserinin oğlunu dövmüştüm bi gece yat aklın basına gelsın dıye nerdeeeeee ben fırlama akıllanırmıyım nasıl heycanlı gelmıstı hey gidi günler heyyyyyy:roflol:

:)))))opuyorumnanaktan

melikecim allah isteyen herkese evlat versin çünki hayatta sahip olabileceğin en güzel hediyedir ilaçların kullan tatlım aksatma sakın :) müjdeli haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan bebeğin olursa bu kadar sıkılmazsın canım benim :teytey:

ay çok tesekkür ederim ne güzel dilekte bulunmussun insallah esime söledim burayı suanda oda yanımda ondan habersiz bişi yapmadıgım için cok saol canım benim allahım herkesin gönlüne göre versin insallah evet suan tek dilegim var oda bi bebişşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay çok tesekkür ederim ne güzel dilekte bulunmussun insallah esime söledim burayı suanda oda yanımda ondan habersiz bişi yapmadıgım için cok saol canım benim allahım herkesin gönlüne göre versin insallah evet suan tek dilegim var oda bi bebişşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:))))) herkes mutlu olsun yeter bi tanemm inşallah olurda sende sıkıntıdan kurtulursun çünki insanın vakti nasıl gidiyo anlamıyo insan üzülme üzülüsen bizde üzülüürüzz

sevgilimle aramda sorun yok ben onun çocukluk aşkıyım biz uzaktan akrabayız her memlekete gittigimizde görürmüş beni sessizce içinde yaşarmış aşkını neyse uzatmıcam :) polis olunca işini eline alınca şansıma tayinide istanbula çıkınca bizede gelip gittikçe sevdim onu evilik kararı biraz oldu bittiye geldii stres bastı aramızda sorun yok ama hergün ben sorun yaratıyorum pişman oluyorum tabi sonradan sevgilim sagolsun bir dedigimi iki etmez çokta iyidir ama ben neden böyleyim bilmiyorum evlilik yeni bir hayat başka bir şehir çok korkutuyor beni hmde çok :1no2:

aaaa masal niye korkuyosun yaa yeni kültürler öğreneceksin hayatı tek başına göğüslemeyi öğreneceksin bir aşkın birde sen olacaksın belkiiiii birde bebiş daha huzurlu olacaksın inan buna iyi düşün iyi olsun negatif düşünürsen evliliğe adapte olamzsın o zamn eşinede yansır huzurun kaçar bence bunları çok düşünme keyfini çıkar zamanın çünki yarına çıkmaya senedimiz yok ne olacağımız belli değil aşkını doya doya huzurunla yaşa güzelim :1hug:

:))))) herkes mutlu olsun yeter bi tanemm inşallah olurda sende sıkıntıdan kurtulursun çünki insanın vakti nasıl gidiyo anlamıyo insan üzülme üzülüsen bizde üzülüürüzz

kaydirigubbakcemile3ya zaten artık gülme zamanı yeter artık 2010 da her anım güzel her anım mutlulukla gecsin istiyorum üzüntülerimi mersinin denizine bırakıp atıcam allaha sükürler olsun esim yanımda baska ne istiyimki allahımdan o en güzel armaganı bana bide bebişimiz olursa kaydirigubbakcemile5 ooooo sorma gitsin :ecrin_bebek: alllahım hepimizin gönlüne göre versin inşaalah opuyorumnanaktan bizede bol muhaabbetler versin:1hug:

kaydirigubbakcemile3ya zaten artık gülme zamanı yeter artık 2010 da her anım güzel her anım mutlulukla gecsin istiyorum üzüntülerimi mersinin denizine bırakıp atıcam allaha sükürler olsun esim yanımda baska ne istiyimki allahımdan o en güzel armaganı bana bide bebişimiz olursa kaydirigubbakcemile5 ooooo sorma gitsin :ecrin_bebek: alllahım hepimizin gönlüne göre versin inşaalah opuyorumnanaktan bizede bol muhaabbetler versin:1hug:

Amin canım burada güzel arkadaşlıklar kuruluyo hiç bozulmasın inşallah :)):teytey:

Amin canım burada güzel arkadaşlıklar kuruluyo hiç bozulmasın inşallah :)):teytey:

bende sizleri tanımadıgım halde sevdim sizi keşke bide yüzümüzü görebilsek ne güzel olurdu böle hayali oluyo biraz dimi zemuszemus bende şimdi esimi yolladım bugün yorulcak söledigine göre bende dedim sana bişi olmasında yorulun yani onu çok seviyorum eger bişi olucaksa ikimize olsun istiyorum ondan baskası dokunmasın istiyorum canım kocacıgım benim opuyorumnanaktan SENİ ÇOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMMM......ya kızlar öle işte allahım hepimize mutlu yuvalar kurmayı nasip eylesin tabii bu birazda bizim elimizde en kötü günümüz böle olsunnnnn :içelim:

burası yeniden canlanmış ne güzel =))
Polis eşi olmama çook az kaldı kısa bir süre sonra askerden dönüyor ondan sonra da düğün olacak nasipse. Nişanlımla aynı yerde görev yapıyoruz, ikimiz için de şark görev yerlerinden burası.inşallah sizlere de bizimkisi gibi bir şark görevi çıkar. Burdaki polisler heryerde olduğu gibi nöbetlerde yoruluyorlar ama en azından tehlikesi yok.
masal çevrendeki örneklere pek de kulak asma.
Ben de çok kısa bir sürede nişanlandım. Bana bir sürü kişi evlilikle ilgili saçma sapan ,kötü şeyler anlattılar -tatlicadiarzu- Etkilendim ben de başlarda ama şimdi hiçbir tesiri olmuyor bu sözlerin.

fazla panik yaptım herkese yansıttım isteme olayları filan çıkmadan önce ne kadar mutluyduk iyiki buraya konuya direk dalmışım herkes çok yardımcı oldu teşekkürler a.s.

beraber uyumak fikri daada korkutuyor beni saten söylemeye çekiniyorum ama ilk gece olayındada tırsıyorum şimdi diceksniz senin korkmadıgın birşey warmı diyee:çok üzgünüm:

hoşgeldin masal24 nasılsın dünden bu yana canım benim kafana tokadan baska bişi takma emin ol güzel günler seni bekliyoooooooo

aaaa masal niye korkuyosun yaa yeni kültürler öğreneceksin hayatı tek başına göğüslemeyi öğreneceksin bir aşkın birde sen olacaksın belkiiiii birde bebiş daha huzurlu olacaksın inan buna iyi düşün iyi olsun negatif düşünürsen evliliğe adapte olamzsın o zamn eşinede yansır huzurun kaçar bence bunları çok düşünme keyfini çıkar zamanın çünki yarına çıkmaya senedimiz yok ne olacağımız belli değil aşkını doya doya huzurunla yaşa güzelim :1hug:

sakin olmayı denicem :çok üzgünüm:yardımın için saol a.s.

biraz daha iyiyim canım teşekkürler düşünmemeye çalışıyorum işte kaydirigubbakcemile5

biliyomusun her genc kızın hayalidir beyaz gelinligiyle ailesinin evinden çıkıp gelin olmak ama simdi her genc kız bununla beraber bir polisle evlenebilmek için çırpınan arkadslarım var ben evlendim ya herkes polisle evlenmek için ölüyo desem inanırmısın inanki öyle allaha şükür olsunki karsındaki bi devlet memuru ailende o yüzden hevesli senden çünkü sen emin ellerde olucaksın ve rahat ediceksin herseyini esinsayesinde devlet karsılayacak bunları düşünmelisin ve mutlu olmaya ve mutlu etmeye calışmalısın hem kendini hem aileni hemde karsı tarafı çevrendekiler hep ibret alıcak senin mutlulugunda bunları düşün iyi düşün ki sonun iyi olsun sende mutlulugu yakala tadın var dimi yanılıyomuyum..hihoyyyt

ben 7 aylık evliyim bir yıl çıktık o dönem sanlıurfaya gittim üniversiteye 2.sınıfa gectigimde nişanlandık o ara gecen yıl aralıkta kısa dönem askerdi sonra yazın okul bitti 15 haziranda sonra 5 temmuzda evlendik bunda korkulacak bişi yok diyorum seviyosan sayet oda seni seviyosa olay bitmiştir keske banada böle moral ve gercekleri anlatan biri olsaydı bende senin gibiydim nikahım oldu hala inanamadım nişan oldum öle evlendim halada evlendigimede inanamıyorum çünkü esimde bende hiç degişmedik nasılsak öyleyiz 23 yasındayım darısıda sana inşallahh seker vereliniortak sende mutlu ol insallahzemuszemus

sagol hayatım iyi dileklerin için inş hep böyle mutlu olursun:nazar::nazar::nazar:

Back
X