Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar daha polis eşi değilim ama kısmetse seneye olacağım benide alır mısınız aranıza :)a.s.
merhaba bayanlar daha polis eşi değilim ama kısmetse seneye olacağım benide alır mısınız aranıza :)a.s.
kimse yok muuuuu kızlar nerdesiniz.......:sm_confused: CERKESKIZI ELİFSULTAN1 sizi göremedim arkadaslar bugün:CüvCüv:
merhaba canımm bende ankaradayım. sen mersinde misin
=)fazla panik yaptım herkese yansıttım isteme olayları filan çıkmadan önce ne kadar mutluyduk iyiki buraya konuya direk dalmışım herkes çok yardımcı oldu teşekkürler a.s.
geldim canım ben geri.hihoyyyt Mevlam inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım bebişinizi.:CüvCüv:çok geçmiş olsun. niye aşık olmasın gönül eğlendirsin ki canım güzel olmasaydın. tabi dış güzellikte önemli ama karakterinide beğenmiş ki evlenmiş seninle.
herkese selam akşam işden sonra dersane yapınca nete giremedim yorgunluktan düşmüşüm melikecim fikirlerin için çok sağol canımmm
electra hoşgeldin tatlım sonunda ankaralı birisini buldum konuştuklarım hep istanbulda ayda başka şehirlerden
masalcım bence sen sakin ol ve bugünün güzelliklerini düşün arkadaşlarımıa katılıyorumsöyledikleri herşeyde haklılar