• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba bayanlar daha polis eşi değilim ama kısmetse seneye olacağım benide alır mısınız aranıza :)a.s.

merhaba bayanlar daha polis eşi değilim ama kısmetse seneye olacağım benide alır mısınız aranıza :)a.s.

tabikiii canım neden olmasın hoşgeldin aramıza ben melike ece sürekli evde oldugum için genelde burdayım sen nerden???vereliniortak

güzel bir şehir mersin arkadaşlarımla gelmiştim.
canım benim sıkma canını yaa.
iş bakabilirsin
yeni bir hobi edinebilirsin
kitaplar okuyabilirsin
birsürü şey yapabilirsin bitanem ya yeterki birşeyler yapmak iste.
ben 24 üme yeni girdim canım benim sevgilimde ankarada görevli 2 yıldır birlikteyiz. kısmetse bu haziran
nisan seneye düğün düşünüyoruz. askerliği olmasa bu yılda olabilirdi düğün ama askerlik işi karıştırıyor işte :D kısmetse bu yıl açıköğretimi bitirirse kısa dönem yapacak.

oy oy canım benim ya. neden çalışmana izin vermiyor.kıskanç birisi mi eşin.

spor yap kız sende. bende bazne kaçırıyorum yemegi. benim birde kilo takıntım var pişman oluyorum sonra yediğime yürümeye hareket yapmaya çalışıyorum. şimdi çok yedim yine eve giderken yolu nasıl uzatayım yürüyeyim diye planlar yapmaktayımcokacimcoook

mesela evli değilken stresli olduğunda ne yapardın rahatlamak için canım onları yapmaya çalış. ben uzun uzun yürürüm stresimi atmak için.

elinde bilgisayarın var eşine sor polisler için hangi programları bilmek kullanmak avantajlı. ben photoshop yararlı diye biliyorum robot resim çizmekte vs.

ben bayagı bir araştırdım bayanlar için polislik rahatmış. erkeklere göre daha çok toleranslı davranıyormuş teşkilat. normal memur gibi 8-5 çalışıyorlarmış genelde.

geldim canım ben geri.hihoyyyt Mevlam inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım bebişinizi.:CüvCüv: :emir_bebek: çok geçmiş olsun. niye aşık olmasın gönül eğlendirsin ki canım güzel olmasaydın. tabi dış güzellikte önemli ama karakterinide beğenmiş ki evlenmiş seninle.

electra nasılsın canım ankaradansın sanırım :)) benim memleketimde karabük / safranbolu yakınız yani ankaradada akarabalarım varr çok geldim ankaraya

hoşbuldum canım benim. iyiyim tatlım. ankaradayım. aslen ardahanlıyım ama hiç gitme görme şansım olmadı. bende sizin memleketten şöyle bir geçtim canım üniversitedeyken. evlerinizi gördüm canım çok güzel evleriniz var. böyle oyuncak gibi şirin evleriniz.

merhaba canımm bende ankaradayım. sen mersinde misin

herkese selam akşam işden sonra dersane yapınca nete giremedim yorgunluktan düşmüşüm melikecim fikirlerin için çok sağol canımmm
electra hoşgeldin tatlım sonunda ankaralı birisini buldum konuştuklarım hep istanbulda ayda başka şehirlerden
masalcım bence sen sakin ol ve bugünün güzelliklerini düşün arkadaşlarımıa katılıyorumsöyledikleri herşeyde haklılar

hoşbuldumm canım. a.s.ne dersanesine gidiyorsun canım işten sonra dersane çok yorucu olur. ben ingilizce kursuna gidiyordum işten sonra. eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyordu. akannehir

fazla panik yaptım herkese yansıttım isteme olayları filan çıkmadan önce ne kadar mutluyduk iyiki buraya konuya direk dalmışım herkes çok yardımcı oldu teşekkürler a.s.
=)
Eşyalar konusunda ben de senin gibi karasızım. oturma odasını güzel bişey alacağım o kesin, bir de masa aldım mı tamamdır. ama yatak odasında tereddütte kalıyorum hep. 2yıl sonra burdan gideriz herhalde. yatak odaları çok sökülüp takılmaktan harap oluyorlar, taşınırken.
Sen çalışacak mısın evlendikten sonra canım?

geldim canım ben geri.hihoyyyt Mevlam inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım bebişinizi.:CüvCüv: :emir_bebek: çok geçmiş olsun. niye aşık olmasın gönül eğlendirsin ki canım güzel olmasaydın. tabi dış güzellikte önemli ama karakterinide beğenmiş ki evlenmiş seninle.

tabiiki öle esim benim çok farklı herseye dikkat eder.....o yüzden bi sorunumuz yok onun tek askı ve ilk göz agrısı benimmmmmm darısıda sana olsun insallahhh kimseler olmayınca bende çıkmıştım canım güzel dileklerin için çok saolllopuyorumnanaktan

herkese selam akşam işden sonra dersane yapınca nete giremedim yorgunluktan düşmüşüm melikecim fikirlerin için çok sağol canımmm
electra hoşgeldin tatlım sonunda ankaralı birisini buldum konuştuklarım hep istanbulda ayda başka şehirlerden
masalcım bence sen sakin ol ve bugünün güzelliklerini düşün arkadaşlarımıa katılıyorumsöyledikleri herşeyde haklılar

saol bitanemmm nerdesiniz ya kimseler yok yine ama bende yemekteyize bakıyodum dalmışım daha yeni geldim....hihoyyyt

Back
X