• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ya yusum sende abla sende bunkonuyu kapatalım tadsız şeylerden bahsetmeyelim sohbertimize devam edlimmm hadiiii[/QUOT

canım anlasa kapatacamda açıklama yapma gereği hisediyorum çünki ben hassas bi insanın böyle şeyler beni üzer ben kimseyi kımayı istemiyorummm yaa

e ne oldu herkes nerde nyase melike heralde daha rahattır en azından iki lafın belini kıracak arkideşler bulduu

inşallah canım allah hayırlısını versin çok tatlısın eminim senin gibi canayakın bir bebek olurrr canım benimm

ayyy kıyamam sana ben ya tatlım saol senin yakışıklı için ugrasıcaz artık bakalım bu arada analar güzel gerisi merak etme senn yawrummm benimm bu arada esim netteydi ama ben burdayım okeeee yarı yolda bırakmam sizi ben helede seni bitanemmmmmhihoyyyt

bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz

e ne oldu herkes nerde nyase melike heralde daha rahattır en azından iki lafın belini kıracak arkideşler bulduu

ne diyon kısss anlamadım yazdıklarını yok be esim geldi yemek verdim bulasıkları makineye kaldırdım oda haber okuyo netten simdi kalkar gibi oldu bende oturdum bırakırmıyım sizi bulmuşken canlarımmmm benimmmmm:sm_cool:

bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz[/QUOTE

konuşuruz kuzum nasıl olsa burdayız demiii :)))) resimlerini gördüm çok şekersin yaa çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahopuyorumnanaktan

bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz

kıss hiç bırakırmıyımmmm canım insallah her yigidin karı degil polis esi olmak işte esininde kıymetini bil yaaaa su cümleleri biraz düzgün yaz olurmu okuyamıyoyummmm:içelim:

bırakma bırakma bir sene sonra bende sen gibi olacam kesinnn burda konuşa konuşa atlşatacaz[/QUOTE

konuşuruz kuzum nasıl olsa burdayız demiii :)))) resimlerini gördüm çok şekersin yaa çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahopuyorumnanaktan
geldim ya başka bir yere bakıyordum çok sağol ablacımm amim bir an evvel kavuşalım 6 yıl dile kolay
melikecim işyerinde hızlı hızlı düzgün yazayım diye uğraşmaktan burda böle rastgele rahat rahat yazmak iyi geliyor dikkat ederim tatlım

Back
X