• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bu arada ben kpss hazırlanıyorum ya olmazsa eğer polisliğe girecem bende bakarsınız polis eşi ve polis olurum bu sene başvurdum puanlar çok yüksekten kapattı giremedim birde yıllık iznimi sırf koşuya filan ayırdım varya deli gibi hazırlandım

geldim ya başka bir yere bakıyordum çok sağol ablacımm amim bir an evvel kavuşalım 6 yıl dile kolay
melikecim işyerinde hızlı hızlı düzgün yazayım diye uğraşmaktan burda böle rastgele rahat rahat yazmak iyi geliyor dikkat ederim tatlım

ok tatlım bilmiyodum kusura bakma sende olurmu canımcımmmmkaydirigubbakcemile5

yok canım ya burdayız bi yere gitmedik e anlat bidenemmmmm:içelim:
ayy ne anlatayım canım yarın iş var dersane var bir sürü ders var benim bakasım yok uykum var bende sıkıntı var ben anlatmayım gördüğün gibi rezil durumdayım,gülaycığın nişanlısı eğitime gitti şimdi otobüse bindi inşallah su gibi gider gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy ne anlatayım canım yarın iş var dersane var bir sürü ders var benim bakasım yok uykum var bende sıkıntı var ben anlatmayım gördüğün gibi rezil durumdayım,gülaycığın nişanlısı eğitime gitti şimdi otobüse bindi inşallah su gibi gider gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım biter o günler benimkide kısa dönem askerlik yapmıstı bilirimmmm bende işletme 3 okuyom sık calışmam lazım ya bakıcaz artık kaydirigubbakcemile5

amin canım biter o günler benimkide kısa dönem askerlik yapmıstı bilirimmmm bende işletme 3 okuyom sık calışmam lazım ya bakıcaz artık kaydirigubbakcemile5
çalış kuşum çalışş da ver valla okul biteli 3 yıl oldu çalışmak bana işkence gibi geliyorr
sen de kpss ye girsen önlisans için memur atanabilirsin

bana yazdıklarınız gelmiyor heralde ben çıkıyım azıcık derse bakayım yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana yazdıklarınız gelmiyor heralde ben çıkıyım azıcık derse bakayım yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada iyi geceler i tanem gündüz gelin yaww gece benimki geliyo görevden o nette oluyoookaydirigubbakcemile3

Back
X