Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım hoşgeldin gel tabi kapımız açık sana
EVET CANIM GÜZEL YER AMA KÜÇÜK BEN FAZLA SEVMİYORUM BURASINI EŞİM RAHAT 5 YILDIR BURDAYIZ
ÜZÜM CENNETİ BURASI
BÜYÜK ŞEHİRDEN KÜÇÜK YERLERE GELİNCE İNSAN YAPAMIYOR ANKARALIYIMsositososito
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin
melike_ece evt tatlım bencede banka çok ii bi iş yeri bayan için ama polislikte güzel fikir Allah gönlünüze göre versin.bakalım ben mezun olunca ne yapcam bu tayin işlerinden dolayı.özel sektör bi türlü devlet bi türlü hayırlısı olsun bakalım.
hımm öle mi ankarada bi baska ama halamlar keciörende kuzenimde lojistikte esi subay kendi ögretmen kızılcahamamdada arkadasım var lojmanda esi polis yazın ordayız inşallah ankara tam bi memur sehri pahalı ama olsun yasamaya degerrrrrr bu arada bende bebişşş istiyom en hayırlısından banada dua et olurmu bitanemmm:dance:
sennle daha önce manisyla ilgili konuşmuştuk sanırım değilmi bizde manisadan geldik eşim manisada trafikciydi şuanda erzurumdayız biz merkezden geldik çok güzeldir oralar çok özledim çokk alaşehirdesin sen herhalde
CANIM YA ANKARA BıR BAŞKADIR HıÇBıR YER TUTMUYOR ıZMıR BıLE BANA GÜZEL GELMıYOR HERKESıN KENDı BÜYÜDÜĞÜ YER GÜZELDıR
ANNEMLERDE KEÇıÖĞREN--ETLıK AŞAĞI EĞLENCE ÇOK GÜZEL BıR SEMTTıR SEÇKıN SAKIN MEMUR YERı yerimseniben
DEDıĞıN GıBı PAHALI AMA EVıN VARSA ıYı BıR YERDE YAŞARSIN EŞıM 7 YIL ANKARADA GÖREV YAPTI YUNUSLARDAYDI SONRA ŞIRNAK'A GıTTıK EVLENıP
7 YILDAN SONRA BıZıMDE ıKıZLERıMıZ OLDU TEDAVıYLE ŞıMDı ıSE DOĞAL YOLDAN HAMıLE KALDIM ŞOK OLDUK OMA ATLATTIK YAVAŞ YAVAŞ 2.5 AYLIK OLDU
RABBıM SANADA VERSıN YAKIN ZAMANDA CANIM![]()
melike_ece hayırlısı olsun hayatım hakkında devlet gibisi yok evt kocanda doru sölüo gir bir an evvel sen polisliğe.ii bakarım tabi cnm hemşerine mrk etme sen:)).ben tarkyalıyım ama ondan sebep hemşeriyiz artk :))
kızlar bankacılık hıc tavsıye etmem hem parası dusuk hem afedersınız essek gıbı calıştırıyorlar benım gıcık eltı sabah 8 aksam 8 yapıor hatta 9 bıle ama bu calışmaya gore aldıgı para cok dusuk ...
polislik de bayan için zor ya bana erkek meslegı gıbı gelıor bayanlar pek yakıstıramıorum bır de kulunun okunması taraftarıyım ..melıkceım ustune alınma sakın ama her unıversıte mezununa dıorum bunu polis olmak için okulunu okuyun dıye egıtımsız bu iş olmaz ...benım gorusum tabı yoksa herkesın nasıbını RAbbım verır ..herkes hakkında hayırlısı olsunn ..bne kpss yı onerırım devlet memurlugu ıdeal 8 -5 haftasonu tatıl ..maası da ıdare eder ..
dicerriiim canım nasılsınn
hayırlısı olsun o zaman canım hakkınızda ben hep bır eve bır sılah yeter dıyenlerdenım :))
tesekkur ederım canım n eolsunn pazar gunu tatıll takılıorum nette havada buz gıbı yaa erzuru nasıldır kım bılır eyvahedigeldismile
öle canım hakkımızda hayırlısı olsun bitanem öle yapıcaz artık tabiki iyi bakk hem bak burda bi tane daha gelinimiz var hemde bizim mahhaleden sözlüsü polis gülay oda çok ii ve tatlıdır senden ii olmasın hım sen trakyalımısın abimin ilk görev yeride tekirdag cerkezköy dü ama canım amsallah kızlarınız çok güzelll sende bulgarlık var mı
yok cnm bulgarlık yokta arnavut boşnak karışımı var ama akça pakçayımdır güzelimdir yaneee :))
yok cnm bulgarlık yokta arnavut boşnak karışımı var ama akça pakçayımdır güzelimdir yaneee :))