• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba hazalcım,meloşummm ben iyiym ne yapayım düğün koşturmasındayım
aysencimm allahım nice yıllar göstersin bebişinizle inşallah seneye bebişli olursun kuzummmmm o yaramazlık yapar yıldönümüde suya düşerr:1::1::1::1:

aysenimmm canım arkadasım benimmm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnnn eşinleee nice mutlu senelereee bi ömür boyu mutluluklar dilerimm bitanem benimmmmm inşş bi dahaki yıla bebişinle girersiniz dularım hep seninle kuzucummmm :29: :38: :38: :38:

sağolasın bacım
amin inşlh
rabbim hepimizin yuvasındaki huzuru bozmasın hiç inşlhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
aysencimm allahım nice yıllar göstersin bebişinizle inşallah seneye bebişli olursun kuzummmmm o yaramazlık yapar yıldönümüde suya düşerr:1::1::1::1:

amin canım sağolasın
darısıda sana olsun :71::71::71:

slm kızlar kaçamak tatilimiz son buldu maleseff kısa ama eğlenceliydi bu arada yeni görev yerimiz belli oldu siirte çıktı tayinimiz bende yavaş yavaş başlayacağım ev toparlamaya varmı aranızda siirt hakkında bilgisi olan sanırım lojman veriliyormuş lojmanlarıda oldukça güzelmiş hayırlısı olsun bakalım hepimiz için :))

Canim benim esim Siirtde okumustu. Ucuz bir yer yani gecimi rahat olan bir sehir, hem lojimanda cikarsa süper olur sizin icin ;)
Yanliz kücük bir yer ve okumus insanlara okadar hürmet edilmiyor derdi esim.

Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah. :38:

sağolasın bacım
amin inşlh
rabbim hepimizin yuvasındaki huzuru bozmasın hiç inşlhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım sağolasın

Canim esinle nice mutlu yillara insallah ;)
Yakinda yani bu ayin 26 sinda bizimde ilk evlilik yildönümüz var :) Nasil bir hediye alim bilmiyorum.
Bir fikri olan varsa cok sevinirim :)

Kizlar birde ben birsey sorucam, yakinda bir bebegimiz olucak ve ismine halen karar veremedik. Erkek olucak hayirlisiyla.
Simdilik aklimiza gelenler:

Burak
Eymen
Alper

Hangisi iyi? Veya akliniza gelen baska isimler var miiii ?
Cok zor bir karar yaaa:49:

Merhaba hanımlar bugününüz nasıl geçiyor bakalım herkesler tatilemi çıktı ses soluk yok...
mrb sekerrr valla bebişle gecioo hiç durmuyooo hala gözler acıkkkkkk çok yoruldum emzirmekten :5:
kolay gelsin tatlısımmm :69:
sağolasın bacım
amin inşlh

amin canım sağolasın
amin bacım aminnnnnn :48: :48:
yaaa hala şoklllardayımmmm bennnnn annem bile kızım iyimisin diooo bacımmmm :53: :60: :60: :60:
Kizlar birde ben birsey sorucam, yakinda bir bebegimiz olucak ve ismine halen karar veremedik. Erkek olucak hayirlisiyla.

Burak
Eymen
Alper

canımm 3 de çok güzel bende önce burak kaan düşünmüştüm burak peygamber efendimizin miraca cıkarken bindigi binegin (atın) adı çok hayırlı bi isim anlıcagın ben çift ismi çok seviyorum o yüzden öle istedim eşimde emir istedi kırmadım emir kaan koyduk oglusuma :nazar: :emir_bebek: :69:
eymen de cok güzel isim anlamıda güzel şimdi unuttum tabii :1:
alperde zaten türk ismi valla hepside çok güzel ama bu yıl en gözde olanı eymen :69:

Son düzenleme:
canım gözün aydın ..........:nazar:
.allah bağışlasın analı babalı büyüsün oğluşun inşallah.......
çok mutlu oldum senin adına.
ben yoktum buralarda izine ankaraya ailemin yanına gitmiştim yeni döndüm şimdi gördüm bebeğin fotosunu.:nazar::emir_bebek:adını ne koydunuz ne kadar oldu doğum yapalı
kendine bebişine iyi bak
zor ve güzel günler seninle bekliyor bende 3 tane mahvediyorlar beni:50::50:

canım gözün aydın ..........:nazar:
.allah bağışlasın analı babalı büyüsün oğluşun inşallah.......
çok mutlu oldum senin adına.
ben yoktum buralarda izine ankaraya ailemin yanına gitmiştim yeni döndüm şimdi gördüm bebeğin fotosunu.:nazar::emir_bebek:adını ne koydunuz ne kadar oldu doğum yapalı
kendine bebişine iyi bak
zor ve güzel günler seninle bekliyor bende 3 tane mahvediyorlar beni:50::50:

allah razı olsun bitanem benimmmm canımsın çok soalllll :29: :38: :38:
emir kaan koyduk adını teyzesi :nazar: :emir_bebek: :16:
ayy canım hiç sorma durmuyo çok yoruluyom ve yorgun kalıyom gercekten cok zormuş allahım sanada kolaylık versin inşş :70:
çok öptüm seni ve bebişlerini inş onlarda sende iyisindir canım benimm :48: :48:

Günaydın herkeseee :71:

İnşallah herkes iyidir ben iyiyim çok şükür. Dün kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik yine çok güzeldiii :) :49:

Birde dün memleketten eltinmler geldiler görümcemlerde kalıyorlar. Dün gittik işte yanlarına bilmiş bilmiş konuştu yine eltim. Kendisi gardiyan konuşuyorda konuşuyor. Birde iğneleyici konuşuyor...ama ben hiç tartışmalara girmedim. Alttan aldım yine her zamanki gibi yüzgöz olmak istemediğimden. Kazasız belasız tartışmasız bir gitseler yine...

Çok acıktım şuan birşeyler yesem iyi olucak. Görüşmek üzere bye byeee :10:

herkese selamlarrrr su perisi canımmm ben aslen siritliyim tüm sülalem orda bizim memlekte hoşgeldinnözlewdim kızlar sizii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz öptümmmm:16::16::16:
hoşbulduk canım küçük olması önemli değil ben seviyorum küçük şehirleri zaten 1 yıllığına gidecez kazasız belasız geçsinde hayırlısıyla :))
Canim benim esim Siirtde okumustu. Ucuz bir yer yani gecimi rahat olan bir sehir, hem lojimanda cikarsa süper olur sizin icin ;)
Yanliz kücük bir yer ve okumus insanlara okadar hürmet edilmiyor derdi esim.

Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah. :38:
amin canım inşallah lojman çıkıyormuş canım eşim bugün gidiyor yolda şimdi (Rabbim kazasız belasız yetiştirsin işleri rast gitsin inşallah :))) yarın başlama yapacak hemen lojmanı veriyorlarmış hafta sonu falan boya tadilat falan halledecek pazartesi falan taşınacam inşallah :))

İnşallah herkes iyidir ben iyiyim çok şükür. Dün kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik yine çok güzeldiii :) :49:

Birde dün memleketten eltinmler geldiler görümcemlerde kalıyorlar. Dün gittik işte yanlarına bilmiş bilmiş konuştu yine eltim. Kendisi gardiyan konuşuyorda konuşuyor. Birde iğneleyici konuşuyor...ama ben hiç tartışmalara girmedim. Alttan aldım yine her zamanki gibi yüzgöz olmak istemediğimden. Kazasız belasız tartışmasız bir gitseler yine...

canım benim ya sen duyma kimseyi kendine yakışanı yapmışsın boşver bebişin tadınıu çıkar bizede hep böyle güzel haberler ver :))

Burak
Eymen
Alper

mrb canım benimde inş. bi oğlum olcak eşim alperen istiyor bende ahmet eymen olsun istiyorum bakalım

günaydınnn bo topik neden bu kadar sessizzzz herkes nirdee sarıbeybi nirde haber olan yokmuuuu

ii yapmıssın canım benmde bi eltim var kayınımda poliss oda allahtan poliss yoksa seninki memur der dururdu :1: gercekte iyi bi kadın ama kayınvalidemle anlaşamıyolar bende anlaşınca hırsından napıcagını sasırıyo benimde anlaşmamam için kınıyoda kınıyo bana söle yaptı böle yaptı die bende oralı olmuyom sen gibi hata yapınca hiç aramam o arar sorar soalsun anlar yanii napalım kuma kumayı cekmiş elti eltiyi cekememiş atasözümüz öle der katlanıyoz kayınco için :27: :21: :21:
hoşbulduk canım küçük olması önemli değil ben seviyorum küçük şehirleri zaten 1 yıllığına gidecez kazasız belasız geçsinde hayırlısıyla :))

amin canım inşallah lojman çıkıyormuş canım eşim bugün gidiyor yolda şimdi (Rabbim kazasız belasız yetiştirsin işleri rast gitsin inşallah :))) yarın başlama yapacak hemen lojmanı veriyorlarmış hafta sonu falan boya tadilat falan halledecek pazartesi falan taşınacam inşallah :))

canım benim ya sen duyma kimseyi kendine yakışanı yapmışsın boşver bebişin tadınıu çıkar bizede hep böyle güzel haberler ver :))
slm tatlım naber nasılsınnn :29: :38::38:
mrb canım benimde inş. bi oğlum olcak eşim alperen istiyor bende ahmet eymen olsun istiyorum bakalım
hayırlı ugurlu olsun canım bebişin saglıcakla gelsin inşş :16: :16:
günaydınnn bo topik neden bu kadar sessizzzz herkes nirdee sarıbeybi nirde haber olan yokmuuuu

slm kusumm :3:
zeyneple görüşmüştük kusumm onlar izindeler en son eşinin memleketindeydi :34:

Son düzenleme:
slm kızlar
izinden bugün döndük..
nasılsınız herkes iyimi?
varmı gelişmeler...

ii yapmıssın canım benmde bi eltim var kayınımda poliss oda allahtan poliss yoksa seninki memur der dururdu :1: gercekte iyi bi kadın ama kayınvalidemle anlaşamıyolar bende anlaşınca hırsından napıcagını sasırıyo benimde anlaşmamam için kınıyoda kınıyo bana söle yaptı böle yaptı die bende oralı olmuyom sen gibi hata yapınca hiç aramam o arar sorar soalsun anlar yanii napalım kuma kumayı cekmiş elti eltiyi cekememiş atasözümüz öle der katlanıyoz kayınco için :27: :21: :21:

slm tatlım naber nasılsınnn :29: :38::38:

hayırlı ugurlu olsun canım bebişin saglıcakla gelsin inşş :16: :16:

slm kusumm :3:
zeyneple görüşmüştük kusumm onlar izindeler en son eşinin memleketindeydi :34:
iyiyim canım bir yandan ev toparlamaya çalışıyorum bir yandan okulu idare etmeye çalışıyorum uğraşıp duruyorum işte sende ne var ne yok prens nasıl bakalım :))
slm kızlar
izinden bugün döndük..
nasılsınız herkes iyimi?
varmı gelişmeler...
hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin :))

selammmm canlarımmm herkesss ii maşallahhhhh ama bennn ölüyorummmmm ne bu adananın sıcağıııı kardeşimmmm piştik piştikkkkk abbovvvvvvv.....sıcak bi yandan birde hasta oldum doktor doktor gezdik bağırsaklarımm iltihaplanmış tatilmi yapıyok hastalıkmı çekiyok anlamadım gittiii vallahaaaa hepicinizzz öpüldünüzzzz:54:

selammmm canlarımmm herkesss ii maşallahhhhh ama bennn ölüyorummmmm ne bu adananın sıcağıııı kardeşimmmm piştik piştikkkkk abbovvvvvvv.....sıcak bi yandan birde hasta oldum doktor doktor gezdik bağırsaklarımm iltihaplanmış tatilmi yapıyok hastalıkmı çekiyok anlamadım gittiii vallahaaaa hepicinizzz öpüldünüzzzz:54:

Geçmiş olsun canım aman kendinede bebişede dikkat et....

Back
X