• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

burayamı geliyon başımın belasıı
kurtulamıcammı ben sendenn tel değiştim arayıp bulma die tayin manisaya çıktıı kaderimmi bu benim
neyse kankaa şaka bi yana acaipp sevindimm teldeki çığlığımıı biliyon demii nasıl bağırdımm kaynanan öldü deselerr ancak bu kadar sevinirim muhahahahahaha

kalp kalbe karsıdır kanka..delikafadulden
Rabbım herkezın kalbıne gore versın..:Saruboceq:
gelıyorum bekle benialkisalkisalkis:sm_cool:

vereliniortakenesse canım bende alaşehirdeyim 4 yıldır memnun oldum .......................................:lepi:

bende canım çok yakınmışsın memleketimebiz şuan izmirdeyiz tunceliye gidiyoruz hayırıs bakalım siz doğuya gittinizmi a bide ikiz bebişlerini öp benim için......:emir_bebek:

Günaydınnnn:1hug:

Gözecim gelmiş:dance:hg...nerelerdeydin?nasılsın?Şeniz

bitter,hazırlıklar nasıl gidiyor?kolay gelsin sanada canım..Şeniz

günaydın ngs ablamm hazırlıklar devam tabiki haftayada aşkımın yanına gidiyorummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt profilde davetiyem var beklerim düğünüme Şeniz

günaydın ngs ablamm hazırlıklar devam tabiki haftayada aşkımın yanına gidiyorummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt profilde davetiyem var beklerim düğünüme Şeniz

hayırlı olsun bitter allah sonunuzu getirsin.bizimde tayinler belli oldu urfa çıktı.urfada görevini yapan veya daha önceden yapmış arkadaşlar vramı bana biraz yardımcı olsalar çok sevincem kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun bitter allah sonunuzu getirsin.bizimde tayinler belli oldu urfa çıktı.urfada görevini yapan veya daha önceden yapmış arkadaşlar vramı bana biraz yardımcı olsalar çok sevincem kaydirigubbakcemile2

Urfaya gıdıyorsunuz demek...:delphin:
esımın kuzenı de orda gorev yapıyor..:1closedeyes:
merkez mı ılce mı henuz bellı degıl..
eger ılcelerıyse kendını hazırla derım ben..:teselli:

bende canım çok yakınmışsın memleketimebiz şuan izmirdeyiz tunceliye gidiyoruz hayırıs bakalım siz doğuya gittinizmi a bide ikiz bebişlerini öp benim için......:emir_bebek:

bende ankaralıyım manısada yız şırnaktan geldik darısı senin başına sağlıcakla yapar gelirsiniz inş..........:teselli:

qünaydın kızlar
ne yapıyorsunuz tayinciler toplandınızmı ben yavas yavas toplanıyorum ... toplanmakta cokk zor hele birde cocuklarla olsun saqlık olsn qideceqim qünü bekliyorum sabırsızca ablamlar yiqenlerim arkadaslarım sabırsızca bekliyorlar bekle ANTALYA qeliyorumopuyorumnanaktan

qünaydın kızlar
ne yapıyorsunuz tayinciler toplandınızmı ben yavas yavas toplanıyorum ... toplanmakta cokk zor hele birde cocuklarla olsun saqlık olsn qideceqim qünü bekliyorum sabırsızca ablamlar yiqenlerim arkadaslarım sabırsızca bekliyorlar bekle ANTALYA qeliyorumopuyorumnanaktan

tunaydın canım..:lepi:
ben henuz toplanmadım..
ılce mı merkez mı bellı olsun sonrasında baslıycam toplanmaya..:delphin:
bende tek cocuk o kadar zor gelmıyor toplanmak..:1rolleyes:

tunaydın canım..:lepi:
ben henuz toplanmadım..
ılce mı merkez mı bellı olsun sonrasında baslıycam toplanmaya..:delphin:
bende tek cocuk o kadar zor gelmıyor toplanmak..:1rolleyes:

ewt haklısın bende merkez veya ilçe belli oldukatn sonra toplanacaktım ama esim askere qidecek erken qidebiliriz oyüzden tedbirimi almak istiyorum hayıllısı olsun tahminimce merkez cıkar tahmince cıkmazsa askerden qelene kadar merkezde kalacaqım :( benneyaptımkibenneyaptımki

ewt haklısın bende merkez veya ilçe belli oldukatn sonra toplanacaktım ama esim askere qidecek erken qidebiliriz oyüzden tedbirimi almak istiyorum hayıllısı olsun tahminimce merkez cıkar tahmince cıkmazsa askerden qelene kadar merkezde kalacaqım :( benneyaptımkibenneyaptımki

sende asker yolu beklıycen demek..:delphin:
benımkı de yapmadı daha henuz gıtmeye de nıyetı yok tecıllı..:bbo:
bılmıyorum bız napıcaz artık..
tam kesın yerlerımız bellı olsun toplanmak kolay dakaydirigubbakcemile2 gıttıgın yere yerlesmek zor..delikafadulden

sende asker yolu beklıycen demek..:delphin:
benımkı de yapmadı daha henuz gıtmeye de nıyetı yok tecıllı..:bbo:
bılmıyorum bız napıcaz artık..
tam kesın yerlerımız bellı olsun toplanmak kolay dakaydirigubbakcemile2 gıttıgın yere yerlesmek zor..delikafadulden

doqru cnm toplanmak yinreiyi ş yerlestirmek seninkidemi askere qitmedi benimkide tercilli de okulu dondurdu qidip qeliyip dedi ne zaman olsa qideceqim diyor kızlar büyümeden bitsin askerlik cok zor olacak ta ne yapalım mecbur ya

doqru cnm toplanmak yinreiyi ş yerlestirmek seninkidemi askere qitmedi benimkide tercilli de okulu dondurdu qidip qeliyip dedi ne zaman olsa qideceqim diyor kızlar büyümeden bitsin askerlik cok zor olacak ta ne yapalım mecbur ya

kısa donem yapımıycak mı..mirmirmirmir
benımkı de yapmadı evet unv. mezunu kısa donem yapıcak aslında bu yıl bıtırdı unv. ama henuz gıtmek gıbı bı nıyetı yok..:sm_confused:
bakalım hayırlısı:Saruboceq:

kısa donem yapımıycak mı..mirmirmirmir
benımkı de yapmadı evet unv. mezunu kısa donem yapıcak aslında bu yıl bıtırdı unv. ama henuz gıtmek gıbı bı nıyetı yok..:sm_confused:
bakalım hayırlısı:Saruboceq:

cnm benimkide üni.bitti suan yüksek lisans okuyor ewet kısa dönem yapacak kısa dönemler artık kalkıyormus artık ne mezunu olursa olsun uzun dönem yapacaklarmıs uzun dönemler suan deqil sanırımda yeni yılda sonra olacakmıs tam bilqim yokta bildiqim kadarıyla böyle aslında esime hep dedim askere git gel diye 2, kızım oldu simdi qidecek küçük kızızm neyse okadar mesele deqilde büyük kızım 4 yasında babasına cok düskün onsuz duramıyor qöreve qittiqi gün bile aqlıyor babamı özledim diye :( senağlama offf ya antalya tayin cıktı diye cok seviniyordum oraya qittikten sonra üzüntü allah herseyin hayırlısnı versin AMİNNN

benim aşkımda daha askere gitmediiii 2 sene sonra şark dönüşü gitcek :((( baya korktum kısa dönem kalkcak die ama neyseki şimdilik öle bi durum yokmuş

Back
X