• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

gunaydın...:kahve:
saglık mutluluk huzur dolu bır hafta dılıyorum herbırımıze..alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

saqol cnm tsk edrim sizdemi tayinciniz

hayır canım,eşim zorunlu hizmetini biz nişanlıyken yapıp izmir'e geldi.kendim de mesleğe izmir'de başlamıştım,hiç yer değiştirmedim ama heyecanınızı paylaşıyor,iyi insanlarla karşılaşmanızı ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. :1hug:

hayır canım,eşim zorunlu hizmetini biz nişanlıyken yapıp izmir'e geldi.kendim de mesleğe izmir'de başlamıştım,hiç yer değiştirmedim ama heyecanınızı paylaşıyor,iyi insanlarla karşılaşmanızı ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. :1hug:

AMİN cnm tsk edderim.... anladım cnm hayıllısıyla qidip yerlesseydik

hayr cnm kadın ev hanımı esi polis esi onlar nereye cıktıqını öqrenmişler ona qöre ev tutup c.tesi tasınıyormus demekki farklı bilemiyorum

sozde bızde ogrendık..:delphin:
Manısa merkez dedıler ama tam olarak asla guvenemem ben kımseye..:olmaz:
resmı olarak acıklanmadan da kesın gozuyle bakıp ev felan tutmam acıkcası..:umursamaz:

sozde bızde ogrendık..:delphin:
Manısa merkez dedıler ama tam olarak asla guvenemem ben kımseye..:olmaz:
resmı olarak acıklanmadan da kesın gozuyle bakıp ev felan tutmam acıkcası..:umursamaz:

haklısın cnmben bile merkezde oturacaqımı bile bile merakla bekliyorum bir kac ev bulduk ama kesin belirlensin ona qöre ayarlayacaız kara verilecek bizede merkez dediler sözde dediqinqibi resmi acıklanmayınca olmuyor hayırlısı

haklısın cnmben bile merkezde oturacaqımı bile bile merakla bekliyorum bir kac ev bulduk ama kesin belirlensin ona qöre ayarlayacaız kara verilecek bizede merkez dediler sözde dediqinqibi resmi acıklanmayınca olmuyor hayırlısı

aynen canım..vereliniortak
bızım tavrımız dogru olan bence..-tatlicadiarzu-
hanı bılmeden bodozlama dalmak aptallık olur bana kalırsa..benneyaptımki
opuyorumnanaktan

İyi Günler sevgili Polis eşleriiii:teytey:

Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:

Misafirlerim oluyor bu aralar:dance:vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...boşluktan faydalanıp bir bakim dedim,hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan

Back
X