• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

İyi Günler sevgili Polis eşleriiii:teytey:

Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:

Misafirlerim oluyor bu aralar:dance:vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...boşluktan faydalanıp bir bakim dedim,hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan

cok sukur ıyıyız..:Saruboceq:
senı gorduk daha bı ıyı olduk..:kedi:
aman su mısafırlerın bı kaybolsa da sıra bıze gelse..delikafadulden
opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.eşim 1 aya kadar çevik kuvvetten çıkacak kadroya geçecek bilgi-işlem veya çocuk şubeye geçmekte kararsız hangisi sizce daha rahattır önerisi olan varmı?

selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.eşim 1 aya kadar çevik kuvvetten çıkacak kadroya geçecek bilgi-işlem veya çocuk şubeye geçmekte kararsız hangisi sizce daha rahattır önerisi olan varmı?
Canım aslında en iyisini yine eşler bilir,sonuçta mesleği yapan onlar ama,ben acizane eşimden ve çevremizden bildiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim,bilgi işlem 8-5 müdüriyette olan bir birim rahattır yani.Çocuk şube bulunduğunuz ilin asayiş durumuna göre değişir gerçi ama,karakol gibidir yoğundur genelde..Dediğim gibi yinede en iyisini eşlerimiz bilir,onun araştırması daha sağlıklı olacaktır canım..

bence bilgi işlem canım yinede hakkınızda hayırlısıopuyorumnanaktan

belli oldumuki esim simdi uyuor qeceden cıktı ben öqrenemedim hayırlı olsun cnm bizede merkez dediler ama emin deqildim ins. merkezdir

evet bebegım..:1hug:
bılıyorsun mılletın lafına guven olmuyor her ne olursa olsun..:delphin:
bıze de bır hafta once tamamdır merkez dedıler ama..
ıcım rahat etmıyor resmı acıklama olmadıgı surece..:olmaz:
hadı bakalım ogrenınce haberdar et bızı..
ınsallah merkezdır..:Saruboceq:

evet bebegım..:1hug:
bılıyorsun mılletın lafına guven olmuyor her ne olursa olsun..:delphin:
bıze de bır hafta once tamamdır merkez dedıler ama..
ıcım rahat etmıyor resmı acıklama olmadıgı surece..:olmaz:
hadı bakalım ogrenınce haberdar et bızı..
ınsallah merkezdır..:Saruboceq:

insallah cnm insallah tabiki haber ederim cnm ya simdiden yine heyecan landm ya

iyi akşamlar arkadaşlar,hihoyyyt
herkesin yani tayin yerleri hayırlı olsun inş,güzelliklerle dolu geçen yerler olur ,
allah herkesin gönlüne göre versin............:1hug:

Back
X