Merhaba herkese bende varım aranızda bende polis eşi olacagım Allah nasip ederse
hosqeldin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese bende varım aranızda bende polis eşi olacagım Allah nasip ederse
Merhaba...a.s.
Teşekkür ederim:)
hosqeldin cnm
hoşgeldin.....
hoş geldın.aramızaa.s.
hayırlı camalar aradaşlaropuyorumnanaktan
selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.eşim 1 aya kadar çevik kuvvetten çıkacak kadroya geçecek bilgi-işlem veya çocuk şubeye geçmekte kararsız hangisi sizce daha rahattır önerisi olan varmı?
canım bu eşinin çalıştığı ile göre değişir. benim eşim istanbul çocuk şubede 3 yıldır. çok yoğun çalışıyor. bilgi işleme mi geçsem deyip duruyordu. ama şimdi batmana tayinimiz çıktı. bakalım orda ne olacak??
teşekkür ederim canım sizinde hakkınızda hayırlısı olsun batmanda eminim istanbuldan sonra rahat edeceğiniz bir yer olur.
slm cnm seninle bir ara qörüsmüstük diyet bölümünde sanırım sendemi polis esisin
evet canım eşim polis.ama benim diyet bölümüne hiç yolum düşmedi karıştırdın galiba...
ok anladım ya ozaman baska biryerde yazıstık bilmiyorum cünkü suan bende sivastayım tayin cıktı antalya qidiyorum hatta bana sivasların bulusmasından bahsetmistin yoksa karıstırdımmı :uhm::uhm::uhm:
aaa hatırladım bak ama diyet bölümümüydü ondan emin değilim.sivasın neresi falan demiştim.demek antalyayı istediniz hayırlı olsun.güle güle gidin.sivastan sonra antalya aman hava değişikliğine dikkat:))