- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok be guzelım..
bu ayın sonlarına dogru gıdıcem ..
ev bakıcam bulucam..kafamçokkarıştı
temmuz 10 da esyalar gelıcek bır naklıye fırmasıyla anlastık..
temmuz 15 de de esım ılısıgı kesıp gelıcek..mafoldumben
ne guzel degıl mı..kaydirigubbakcemile
hersey bıtıcek benımkısı oturmaya gelıcek mısafır gıbı..kaydirigubbakcemile3
selam disheciğim hayırlı olsun manisa merkez görüşürüz canım .bende şuanda ankaradayım dün geldim...........sitres atmaya dinlenmeye geldim oh beeeeeeeeeeee
ah canım bende aynı yaptım eşimden önce geldim ev işini hallettim eşimde dediğin gibi misafir geldi kolay gelsin canım zor işler umarım istediğin gibi ev bulursun.....
Merhaba arkadaşlar:)
Hayırlı günler
haklısın cnm cok zor öyle bende bir sevinç ve üzüntü var qünler qeçiyor offf
merhabalar iyi akşamlar....zemuszemus
saqol cnm ya hayırlısıyla bir tasınıp yerleselim diqerine allah büyük bakalım
aynen canım..:umursamaz:
uzerımde nasıl buyuk bır yuk var anlatamam..mafoldumben
hayırlısıyla bır bıtırseydık ısı gucu..
ayaklarımızı uzatıp kahvemızı ıcseydık..:içelim:
ahhh keske cnm kazasız belasız birde tasınalım turkbayragi sonra keyifleri yaparızdaha sonra ben kilolarımı vereyim bari kızım 9 ,5 aylşık oldu 7 kilo qitti :sm_cool: baska qitmedi ya qerci ev toplamaktan spor yapamıyorum senağlama
lmaz:
ınsallah hayırlısıyla..:Saruboceq:
verırsın canım emzırmıyor musun?:kedi:
emziriyorum da zorl akızım emme sorunu cıkardı qünde ya 1 kez yada 2 kez emiyor kızımın yüzünde kiloda veremiyom ahh emse
gunduz almasa bile gece uykusunun ıcınde ver canım..yerimseniben
ne kadar cok emerse o kadar sutun olur..
oyle devam ederse yakında sutun de kalmaz..:umursamaz:
ewet ya emmeye emmye süt zaten azaldı qeceleri qündüzleri vermeye calısıyorum ama tık cerende emme yok
en azından 1 yasını doldursaydı..:ecrin_bebek:
buyumus artık hanfendı kendı kararlarını verıyor baksana..:kedi:
ewet cnm bende en az 1 yasına kadar emzirmek istiyorum emzirmeyede zorluyacaqım bakalım nekadar sürer :sm_confused: ya hiç sorma cocuklar ne böyle herseyi biliyorlaer istediklerini istiyorlar ay ne bilem
zamane cocukları ..kaydirigubbakcemile3
buyuk olanla kucuk arasında kac yas var senın bebelerın..:ecrin_bebek:
kıskanclık durumları ne alemde..kaydirigubbakcemile2
3 yas var cnm büyük kızm 4 yasında hatta p.tesi doqum qünü küçük kızım da 9,5 ayllk orasınıııı hiç sormmmma cnm cok kötü kıskanc oldu önce öyle deqildi hamileyken bile birsey demezdi hatta sevinirdi kardesim qeliyor diye yine cok seviyor sevdiqi kadarda kıskanıyor ben olmadıqımda fırsat bulup ya vuruyor ya aqlatıyor yada öpüp sıkıyo bunaltıyor senin 2, olursa anlarsın offf ama iyi yönleride oluyor oyun oynama yönünde kaydirigubbakcemile3
tam ıdeal aralarındakı yas farkı..:CüvCüv:
ıkısını bırden buyutuyorsun..
ayy kıyamam mınıgıme..:ecrin_bebek:
sen daha dur kucuk az daha buyusun bu kez de o ablasını yolmaya baslar..kaydirigubbakcemile3
ben henuz hazır degılım be guzelım :bbo:kım bılır belkıde hıc hazır olmuycam..:kedi:
katılıyorum cnm büyünce ablasını yolar kaydirigubbakcemile3 cnm senin kızında 3 yasındaysmnıs yap kardes sen niye hazır deqilsinki birde cnm arayı uzatırsan bu sefer sen rahatlıqıa alısırsın istemezsin istesende zorlanırsın rahatlıqına balamadan yapderim ben doquma kadar büyük kızım herseyini ben yapardım uykusu tuvalati bensiz uyumazdı cok korkardım ama ceren doqduqun an benden yükü qitti amam sadece kıskanclıkları yüzünden huysuz oldu aksi herseyde sorun yaratmaya basladı her cocuk aynı olacak diye birsey yok demi tuanan bir kardes zamanı diyorum cnm tasındıktan sonra bence hamile olursun hazır daaolursun :dance::dance:
evet kızım 3 yasımda sorun zaten kızım yada esım degıl..mirmirmirmir
ıkısıde sımdıden heveslı yenı bır bebege..
asıl sorun bende..kaydirigubbakcemile3
ben ıkıncı bır cocuga kendımı hazır hıssetmıyorum..benneyaptımki
kım bılır belkı zamanla..
yada hıc bellı olmaz kata kaza olursa..:jeyyar:
Rabbım hayırlısı ne ıse onu versın..:Saruboceq:
once olmayanlara versın..:Saruboceq: