• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

a.s. herkese... ev hanımıyım sımdılık bır kızım var4 yasında bartındayız sıkıcı bır yer burasııı cok kucuk sırnaktan geldık buraya sımdılık boyle ıste sızlerde kendınızden bahsedermısınız:) ??

cnm benim 2 kızm var bir 4 yasında birid e 11,5 aylık sivastan sarkımız yaptık antalya tayin cıktı burası cok qüzel ama sıcaktan nemden dayanılmıyor resmen boquşlyorsn klimasız yasanmıoyr burda simdilk böyle ismim derya 25 yasındayım hem ev hanımı hem öqrenciyim busene caklısacaktım olmadı seneye kısmet artık

cnm benim 2 kızm var bir 4 yasında birid e 11,5 aylık sivastan sarkımız yaptık antalya tayin cıktı burası cok qüzel ama sıcaktan nemden dayanılmıyor resmen boquşlyorsn klimasız yasanmıoyr burda simdilk böyle ismim derya 25 yasındayım hem ev hanımı hem öqrenciyim busene caklısacaktım olmadı seneye kısmet artık

meraba ne guzel arayı acmamıssınızkaydirigubbakcemile5 sıvae sarkmıydıkı ben batı ılı dıye bılıyordum bızde sırnaktan geldık sark donusu sıvasa gıdenler olmustu cıddımısın bende ogrencıyım ve calısmayı dusunuyorum ılerde oyuzden ıkıncı cocugu ertelıyorum zor olmuyormu ıkı cocukla?? baya ortak yonlerımız varmıs...... bu arada yasıt sayılırız bende 24 yasındayım...

meraba ne guzel arayı acmamıssınızkaydirigubbakcemile5 sıvae sarkmıydıkı ben batı ılı dıye bılıyordum bızde sırnaktan geldık sark donusu sıvasa gıdenler olmustu cıddımısın bende ogrencıyım ve calısmayı dusunuyorum ılerde oyuzden ıkıncı cocugu ertelıyorum zor olmuyormu ıkı cocukla?? baya ortak yonlerımız varmıs...... bu arada yasıt sayılırız bende 24 yasındayım...

süper ozaman ayy tabiki cnm sorma zor oluyor kızım yalnız kalmsın kardesi olsn diye yaptım ikinci esimde coook istiyordu neyse oldu sükür ewet cnm sivas sark sayılıyor ne qüzel hersey ne uymus birbirmize senin cocuk kac aylık yada yasında

meraba ne guzel arayı acmamıssınızkaydirigubbakcemile5 sıvae sarkmıydıkı ben batı ılı dıye bılıyordum bızde sırnaktan geldık sark donusu sıvasa gıdenler olmustu cıddımısın bende ogrencıyım ve calısmayı dusunuyorum ılerde oyuzden ıkıncı cocugu ertelıyorum zor olmuyormu ıkı cocukla?? Baya ortak yonlerımız varmıs...... Bu arada yasıt sayılırız bende 24 yasındayım...

süper ozaman ayy tabiki cnm sorma zor oluyor kızım yalnız kalmsın kardesi olsn diye yaptım ikinci esimde coook istiyordu neyse oldu sükür ewet cnm sivas sark sayılıyor ne qüzel hersey ne uymus birbirmize senin cocuk kac aylık yada yasında

benim kız 4 yaşında aslında ikinciyi bu ara yogun bı sekılde konusuyoruz canım kızımda cok ıstıyor gel gorkı bben cesaret edemıyorumm... Ya burayı pek cozemedım uzun zamandır uyeyım ama yenı yenı gırıyorum bıraz karısıkkkk

benim kız 4 yaşında aslında ikinciyi bu ara yogun bı sekılde konusuyoruz canım kızımda cok ıstıyor gel gorkı bben cesaret edemıyorumm... Ya burayı pek cozemedım uzun zamandır uyeyım ama yenı yenı gırıyorum bıraz karısıkkkk

alısırısn cnm bak kızın da istiyormus yap kardes

Kısmet artık derya ben nur bu arada bırde okuyomussun ne okuyorsun ben dısardan lıse son senem kpss ve oss gırmeyı ıstıyorum azımlıyım hadı hayırlısıı

Kısmet artık derya ben nur bu arada bırde okuyomussun ne okuyorsun ben dısardan lıse son senem kpss ve oss gırmeyı ıstıyorum azımlıyım hadı hayırlısıı

mennum oldum nurcuqum cocuk qelişmi öqretmenliqini insallah kazanırsın haa buarada melis ceren kzıınızn ismimi benim kücük kzıımda ceren ela

slm kızlar bende polis eşiyiiiiiiiiiiiim ve şarka yeni geldik.varmı vanda olan

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız uzun zmandır uğrayamadım sağlık sorunlarım vardı araya tatil girdi şimdide RAMAZAN geldi.iftar sahur derken vakit gelip geçiyor.
RAMAZANLA aranız nasıl tain olan arkadaşlarımız yerleşmiştir inşallah yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum güzel paylaşımlar dilerim herşey gönlünüzce olsun bu mübarek ayda çok dua edelim
RABBıM TÜM TEŞKıLATIMIZI KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN SEVGıYLE KALIN CANLARIM...

uzun bir süre sonra mardinden herkese merhabaa.s.buralar cok sesız kalmıs.nerlerdesınız polis esleri.ha bu arada herkese hayırlı ramazanlar.kızlar bos koymayalım buraları.hadı canlanın bıraz:dance:dance:

slm kızlar bende polis eşiyiiiiiiiiiiiim ve şarka yeni geldik.varmı vanda olan

slm hosqeldin

slm kızlar nasılsınız uzun zmandır uğrayamadım sağlık sorunlarım vardı araya tatil girdi şimdide RAMAZAN geldi.iftar sahur derken vakit gelip geçiyor.
RAMAZANLA aranız nasıl tain olan arkadaşlarımız yerleşmiştir inşallah yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum güzel paylaşımlar dilerim herşey gönlünüzce olsun bu mübarek ayda çok dua edelim
RABBİM TÜM TEŞKİLATIMIZI KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN SEVGİYLE KALIN CANLARIM...

saqol cnm veeede AMİN haklısn cnm ramazanada yoqun qeciyor siz nasılsn

uzun bir süre sonra mardinden herkese merhabaa.s.buralar cok sesız kalmıs.nerlerdesınız polis esleri.ha bu arada herkese hayırlı ramazanlar.kızlar bos koymayalım buraları.hadı canlanın bıraz:dance:dance:

saqol cnm sanada hayırlı ramaznlar bencede canlıolsa iyi olur herkes fazla qirmiyor..:umursamaz:

hayırlı ramazanlar.
ramazandan sonra canlanır inşallah burası da.
benim de nişanlım polis. opuyorumnanaktan

hoşbulduk daisybaby.

a.s.

hayırlı Ramazanlar herkeze a.s.

nazlıcıqm nerelerdesin ya kayıp oldun yine anlat bakalım manisa nasıl alıstınmı kzıızn nasıl

hayırlı ramazanlar.
ramazandan sonra canlanır inşallah burası da.
benim de nişanlım polis. opuyorumnanaktan

hosqeldin cnm sende artık burdansın ve asker bekleyen yerde insallah cnm nasıl qidiyor beklemek

hadi qözüna ydın cnm ne qüzel sende sansılısn :) esim qelmiyor izinde kullanmayacak :olmaz: :umursamaz::umursamaz:
şimdilik şanslıyım canım ama dönüşte sizinkilerden 1hafta geç gelecek. çok istedi gelmeyi ne yapalım canı sağolsun. dün akşamdan beri tlfda zor konuşuyoruz ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlar :oklava: nasıl sinir oldum anlatamam.
canım siz lojmanda kaldınız mı hiç? nasıl oluyor ortam. askerden dönünce hemen nikah yapacağız inş. sonra da lojman için başvuru yapacak. gerçi şimdi dolu ama yaza tayinciler çok burda düğüne kadar giderler die düşünüyoruz. lojmanlarda dedikodunun falan çok olduğunu söylüyorlar. huzurlu bir ortam yok diorlar. sence nasıl?

Back
X