şimdilik şanslıyım canım ama dönüşte sizinkilerden 1hafta geç gelecek. çok istedi gelmeyi ne yapalım canı sağolsun. dün akşamdan beri tlfda zor konuşuyoruz ankesörlü telefonları dışarıdan aramaya kapatmışlarklava: nasıl sinir oldum anlatamam.
canım siz lojmanda kaldınız mı hiç? nasıl oluyor ortam. askerden dönünce hemen nikah yapacağız inş. sonra da lojman için başvuru yapacak. gerçi şimdi dolu ama yaza tayinciler çok burda düğüne kadar giderler die düşünüyoruz. lojmanlarda dedikodunun falan çok olduğunu söylüyorlar. huzurlu bir ortam yok diorlar. sence nasıl?
haklısn cnm saqsalim dönsünlerde er ve qec olsn önemli deqil cnm neden öyle sorun olmuski kötü olmusya insan konustukca rahatlıyor enazından

cnm ben sivasta lojmanda oturdum aslında bende senin qibi korktum ben öyle bir sorun la karsılasmadım bir daha lojman vardı orda cok dedikodu olurmus tartısma yılarmıs cocuk kavqası falan failan ben sanslıydım bizim lojman emniyetin üstüydü orda dedikokdu olurdu ama okdadr deqil ben lojmanları sevmiyorum çünkü kıskanclık flan daoluyor ama dedqim qibi her lojamn bir olmuyor insallah cnm hayırlısı olsn evlnirisn insallah askerlten dönünce nerde yapacak qörevini cnm sark yaptımı nisanlın