• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ablalarım merhaba
aranıza yenı katılacagım
nısanlım bugun polıslıgı kazandı aslında 4 yıllık malıye mezunu fakat ulkelmızın durumu malum
sızlere danısmak ıstedıgım seyler var
aranızda esı cevık kuvvet olan varmı
benım galıba bıraz gozum korkmaya basladı

Hoşgeldin güzelim...hertürlü sorunu sorabilirsin
KORKMA CANIM öncelikle hayırlı olsun hele bir mesleğe başlasın .....ALIŞIRSIN birde bakarsın seneler geçmiş...

mrh kızlar nasılsınız valla ben ıyı sayılrım mardıne alısmaya calısıyorum.hos nasıl alısacaksam.ama yıne ıdare edr.ne yapalım bıze her yer memleket.turkbayragiesımde geceye gıttı:delphin: pıneklıyom bılgısayarın basında.üfff ıkı yıl oldu hala alısamadım gece calısmasına yaaaa:1no2:

Merhaba canımmm bende 6 yıll öncee mardindeydimm sen merkezdemisinnn
biz merkezdeydikk vee ozamanlarr dahaa kötüydüü şimdii yinee dahaa güzellemşmişş diyorlarr
Çarşısı 10 dakka daa hemenn biterr gezmeyllee

ablalarım merhaba
aranıza yenı katılacagım
nısanlım bugun polıslıgı kazandı aslında 4 yıllık malıye mezunu fakat ulkelmızın durumu malum
sızlere danısmak ıstedıgım seyler var
aranızda esı cevık kuvvet olan varmı
benım galıba bıraz gozum korkmaya basladı

Ay çokk sevindimm hayırlııı olsunn böylee kazananlarıı duydukçaa çokk seviniyorummmm
nedenn çeviktenn korktunn canımm

kankaa bee şuu üniversite kayıtları başlasadaa yanına gelsekk bi kısmet olmadı haaa

canımm siz şuann yurt dışı korumadamısınızz
bizz 3 yıul polonyada kaldıkk 2 aydırr artıkk türkiyedeyizzz

merhaba..opuyorumnanaktan
hosgeldınyerimseniben

dishecimm sizinn dahaa bitmedimii canımm yurt dışıı görevinizz bizimm bitti artıkk geldikk polonyadann

senn benii tanımazsınn canımm benn genelliklee burayıı okudumdan bilirim

meraba kızlar ii akşmlar hepinize ben daha polis eşi değilim ama olcam inş. sevgilim polis :asigim:

ya benn bayılıyorumm böylee nişanlısınn yadaa sevgilisii poliss olanlaraa
eskii gönlerimm aklımaa gelirr biz 10 yıllık evlii olduk artıkk

Ay çokk sevindimm hayırlııı olsunn böylee kazananlarıı duydukçaa çokk seviniyorummmm
nedenn çeviktenn korktunn canımm

hanı calıma kosulları bellı degıl ya polısımızın o yuzden
kendı adıma buna hazırmıyım bılmıyorum
kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum
olak ı ıstanbul cevı cıkarsa kı bu %70 ıhtımalmıs ozaman nasıl evlenırız gecım nasıldır.....
kafam allak bullak yanıkaydirigubbakcemile

olak ı ıstanbul cevı cıkarsa kı bu %70 ıhtımalmıs ozaman nasıl evlenırız gecım nasıldır.....

benim nişanlımda :asigim: istanbul çevikte çalışmış daha önce. Şİmdi yanımda ama zemuszemus
Anlattığına göre çalışma saati diye bişey yokmuş. hele ki maçların ve eylemlerin olduğu zamanlarda. gece nöbetinden çıkıp eve geliyordum kafamı yastığa koyardım ve telefon çalardı ve yeniden göreve giderdim dio. Çoğu kez izinlerimiz iptal olurdu ve izinsiz çalışırdım diyordu.
Parasal mevzuda ise sen de çalışıyorsan bir sorun olacağını zannetmem, ya da ailesi maddi destek çıkarsa düğün zamanında. Ama onun haricinde istanbul pahalı bir şehir. ama sizinle aynı durumda hatta çocuk sahibi insanlar var. Onlar başarabiliyorsa sen de yaparsın.
Kaldı ki orada sonsuza dek çalışmayacak sevgilin. Birkaç yıl sıkıntı çekersiniz ama tayinden sonra rahat edersiniz. Bunları düşün ve kendini rahatlat canım.

dishecimm sizinn dahaa bitmedimii canımm yurt dışıı görevinizz bizimm bitti artıkk geldikk polonyadann

senn benii tanımazsınn canımm benn genelliklee burayıı okudumdan bilirim

merhaba hosgeldın!..zemuszemus
bız yurtdısında degılız kaydirigubbakcemile3doguyu bıtırıp geldık suan Manısa dayız canım..:delphin:

hmm anldımm caanımm haklısınn benimm kızkareşimm bu yıl ikincii sınıftaa onadaa çıkma ihtimalii var

günaydın bayanlar ben nazan aranıza yeni katıldım. benim eşimde polisliği kazandı sevinmekle birlikte galiba biraz korkuyorum

günaydın bayanlar ben nazan aranıza yeni katıldım. benim eşimde polisliği kazandı sevinmekle birlikte galiba biraz korkuyorum

hosgeldın canım..:1hug:
zamanla alısırsın korkunu anlıyorum..
hayırlı olur ınsallah..:Saruboceq:

Back
X