bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bana da cok oluyor oglumu kucagıma alsam rahatlıcam ultrason da gormek yetmıyor artık :) nasıl dogum yapacaksın karar verdın mı
normal olacak canım inşallah.şimdilik de herşey normal gidiyor.
sen dua et şuan ultrasonda görebiliyosun yine. ben artık oğlumu hiç görmüyorum. büyüdüğü için.
bide doktor renkli ultrasona sokmuyo beni hiç. çok nadir tek tek bacağını kolunu felan görüyorum.
şuan doğum pozisyonunda zaten. ve bana sanki erken doğacakmış gibi geliyor.

kızlar akşama ne yemek var...
ben fırın poşetine tavuk baget yapıcam acı soslu ...
bide pilav yada püre

artık evime kavuştum rahmetlinin yedisini de yaptık dün bitti ama bende bittim dün çok yorulduk özledim sizi gerçekten
sabah baya bi dinlendim yattım keyif yaptım birazdanda yemek işi var
bu arada zeynep gelmiş aramıza hoş gelmiş bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

ohh cok sükür canımcım...
Allahım kabul etsin dualarınızı nur içinde yatsın rahmentlii...
bizde seni ösledik valla tatlışım...iyikii geldinn...
ne yemek yapcaksın canımcımm

ohh cok sükür canımcım...
Allahım kabul etsin dualarınızı nur içinde yatsın rahmentlii...
bizde seni ösledik valla tatlışım...iyikii geldinn...
ne yemek yapcaksın canımcımm

amin canım saol
yogurt çorbası yapıym mdiyorum evde mayalamıştım yogurdumu da 1 haftadır eve ugramayınca evdede bişey kalmamış buzlukta etim vardı artık aklıma ne gelirse onu yaparım
bide makarna yapıcam

ohh daha napıcaksınnn canımcımmm kıymalı makarnada güselll olurrr bolonez soslu....
afiyetler olsunn cnm

oyyy çok güzel genç anne olacaksın inşallah valla evliliğim için çok doğru bir yaşta evlendiğime inanıyorum ama bebiş için çok geç kaldım sanıyorum bende 29 yaşıma girdim 16 aylık evliyim bende mayıs ayında hamiş kalmıştım ama 5-6 haftalıkken düşük yaşadım eylilden beri istiyoruz bakalım henüz yok bişi inşallah gelecek tüm sabırla bekliyoruz rabbim hayırlısını versin kız erkek farketmez
ayy cücüm bu da çok güzelmiş yaa ama çok yakıyomudur acaba bu spark yakıt cimrisi
bende anadolu yakasındayım canımm üsküdar sen
ıstanbuldayım canım avrupa yakası :) sen ?

ahh ben kıyamam sana kuzum şaka diom şaka beee
senin o kayınvalideni varya benn ısırırım poposunu çekerim kulağını çok bilio o ohhh eymeni de koyduk kartalı da koyduk canımıza değsin

ivit güsell dimii bende cok beğendimmm bebişim ya....
valla bizde dün sorduk cok az yakıoo didi adamm ama tabi alısak daha ii araştırmak lasımm bebişimmm senin sparkda cok güselmişş yakıt en önemlisii kuzummm malummmm mazot benzin fiyatı belliiii ...binemedikten sonra napim o arabayıııı o yüzden yakıt tasarruflu olmasııı mühimmm
bende cıkıyomm kuzum bekle bekle gelmedin vallahaa....bende mutfağa girip tavuğumu hazırlıyım püremi hazırlıyım bebişimm cok öpüyorummm pamuk şekerimmm

benim kocişimde bambaşkaaaa
ayy bak düşündüm de süper olur ccüm nası yapıosun anlat bende yapım
kızlar akşama ne yemek var...
ben fırın poşetine tavuk baget yapıcam acı soslu ...
bide pilav yada püre

hoşgeldin canım aramıza mekanı cennet olsun rahmetlinin sen aramıza döndün daha ne isteriz
bebem yaa kusura bakma nolurr deminki yazıyı yazarkene apar topar çıkmak zorunda kaldım daha yeni geri geldim hava buz gibi dondum yawww

bizim kocişlerr bambaşkaaa
ay bebüşüm tavuk bagetler varya bide acı soslu knorrun magginin falan varya tzo sekilde oluyoooo ondan aldım poşeti içinde cıkıooo zatenn hemencik poşetin içine at tozunuda at karıştır bi güsellll poşeti salla ağzını kilitle... fırın tepsisine koy üzerinede 2-3 yerine bıcak batır hava alsınn okdar...
bide püre mis miss tereyağlı sölee
benim ki acılı baharatlı çeşni kuzum magginin knorunkide var o da güselll
olsun bebişim ne kusuru saka yapıyommm tatlımm benim

peki bebüşüm hiç su filan koymıcammı kuru olmuyomu yada ne bilim kaç dk da pişiyo böle olunca kaç derecede pişiriyon ayy ne çok soru sordum

senin o kayınvalideni varya benn ısırırım poposunu çekerim kulağını çok bilio o ohhh eymeni de koyduk kartalı da koyduk canımıza değsin

öyle valla. kendi beğenmezse napim yani. eşimde annesi mi bişe didi ne arada durup durup kararlımısın eymen de diyo. evet kararlıyım hemde çok kararlıyım didim bende

peki bebüşüm hiç su filan koymıcammı kuru olmuyomu yada ne bilim kaç dk da pişiyo böle olunca kaç derecede pişiriyon ayy ne çok soru sordum

bebüşüm poşetin arkasında hepsi yasıooo kuru olmuyooo aksinee böel yumuş yumuş oluyoo....
45-50 dk pişioo...200 derece fırında dio ama ben 170 de pişiriyomm fırına bağlıı yani kuzumm ...susuz pişiyoo ve süper oluyoo valla biz seviyoruss bi dene sevmezseniz aç kalırsınız ama bi gece

madamım kesinlikle yap. kuru değil pamuk gibi oluyo inan. 50 dk felan yanlış hatırlamıyosam. bende çok yaparım onu.hemde bisürü çeşit çeşnisi var. hepsi ayrı bi lezzetli oluyo. hemde hiç su felan koymuyosun. poşete bagetleri at tozu dök karıştır koy. ohhh yemede yanında yat

sakın vazgeçmeeeee caydıramazlar bizi tontiişim
öyle valla. kendi beğenmezse napim yani. eşimde annesi mi bişe didi ne arada durup durup kararlımısın eymen de diyo. evet kararlıyım hemde çok kararlıyım didim bende

olamamı yaaa cücüm yaparda ok bebiş anlaştık süper olacağına eminimmm fıstıkk sen öle diyosan valla tavıkı çiğ bilem yeriz biz
hımm valla ağzımın suyu aktı heeee

valla cok şahane oluyooo bebişim tavık olunca akan sular duruyoo tabe.... bak zeytinde yapıyomuşşş iki kişiii onaylıooo hadi sende katılll poşette tavık kervanınaa
valla bende fina acıktımm ya... öğlende bişiy yemedim şimdi akşam kurt gibi yirimm
neyse bebişim ben cıkıyom artık yaklaşık 1 saattir cıkyommm
hepinizi öpüyommm güseller

tamam bebişim hade bkalım çık artık bende birazdan çıkarımzaten öpüldün kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…