- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.481
canım ben mısafır geldı onlara cay demledım geldımm burdayım cıkarken cıkıyorum derim :) ee nasıl gıdıyor aksamları kalabalık oluyor mu topıkkkiyiyiz valla bende tek kaldım burda
nereye gittiniz böle hepiniz ya...:44:
ayy hadı bakalım senın az kaldı ayy kızın mı olacak kuzum.. anlat bakalım nasıl dogum yapacaksınnnBebişimin eşyalarını çıkardım şimdi ayırıyorum yıkamak için...ayyy eşyalarını bu kadar severken kendisini nasıl sevicem acaba!!!!kendimi bu hislerde görünce allahım isteyen herkese nasip et diye içten bi dua ettim...
Bebişimin eşyalarını çıkardım şimdi ayırıyorum yıkamak için...ayyy eşyalarını bu kadar severken kendisini nasıl sevicem acaba!!!!kendimi bu hislerde görünce allahım isteyen herkese nasip et diye içten bi dua ettim...
ben burdayım zeytıncımmmmm :)şimdide sen gittiinn
canım ben mısafır geldı onlara cay demledım geldımm burdayım cıkarken cıkıyorum derim :) ee nasıl gıdıyor aksamları kalabalık oluyor mu topıkkk
ayy hadı bakalım senın az kaldı ayy kızın mı olacak kuzum.. anlat bakalım nasıl dogum yapacaksınnn
ben her zaman gırerım bacım maglum ev hanımlıgı laptop elımde .. ahh ahh cocuk bı dogsa da onla ugrassammmmmmmhımm anladım şekerim...
yok genelde akşamları topiğimiz bostur herkesin kocişi gelir calışanlar evine gidiyooo yemek kociş ilgii bekler... bu sekil...
ara sıra uğrarız ama pek nadir niden sen akşamlarımı girebiliyosun...:44:
şimdide sen gittiinn
ben burdayım zeytıncımmmmm :)
yok kıs ben hic gitmedimkii ben hep burdayım topişin demirbaşı
burdayım bebişkom:126:
ben her zaman gırerım bacım maglum ev hanımlıgı laptop elımde .. ahh ahh cocuk bı dogsa da onla ugrassammmmmmm
birden altta göremeyince gittin sandım. gitme cucummmmmmm.
bebegım benım kocam polıs onun ıcın pek nadır evde buluyo cevık kuvvetbende ev hanımıyım canımcımmm gündüz bende genelde burdayım ama kocişim gelince akan sular dururrr valla ....
kocişin gecmi geliokiii yoksa evdeykendmii giriyosun
aman gitmeyin beni yanlız bırakmayın burda.
bugün hiç keyfim yok yanlız da kalırsam kafayı yicem hepten.
bebegım benım kocam polıs onun ıcın pek nadır evde buluyo cevık kuvvetgecelerı de yanlızımm kuzumm ahh ne bıleyımm
hayatım nıye moralın bozuk senın anlat bakalım bana hamılelık sendromları mı :=) bebısın nasıl nasıl
canım ben mısafır geldı onlara cay demledım geldımm burdayım cıkarken cıkıyorum derim :) ee nasıl gıdıyor aksamları kalabalık oluyor mu topıkkk
ayy hadı bakalım senın az kaldı ayy kızın mı olacak kuzum.. anlat bakalım nasıl dogum yapacaksınnn
oy oyy yerler o fıstığıda onun cici eşyalarınıda
minnak ya...
canımcım yaa sevilmezmiiii minnak mucizeler.
inş. duaların kabul olsun bizde yaşayalım bu güselll duyguları inş....
sa ol bacım naparsın mecbur hayat kavgası dedıklerı seyı ben cok derinden yasıyorum maddı anlamda .. bebegımı bırazda erken yapmamın sebebı yanlızlıktan ben trabzonluyum ama ıst yasıyorum kocamdan dolayıı anne bana yok kardes yok:.( koca da aılenın yerını tutmuyoroyy canım yaa Allahım kolaylık versin sanada kocişinede....
valla bizde evimizde böle güvenle oturuyosakk polislerimizin sayesindee sağolsun hepsi....
canım yaa yalnız olmana üsüldümm şimcikk... ama naparsın görev iş
bana da cok oluyor oglumu kucagıma alsam rahatlıcam ultrason da gormek yetmıyor artık :) nasıl dogum yapacaksın karar verdın mıya arada böyle oluyo hamileliktendir. kötü hissediyorum kendimi ağlamak istiyorum.
bebişim iyi teyzesi sürekli tepişip duruyo.
evet kızım olacak inş...Allah nasip ederse normal doğum istiyorum...zeytinle aramızda 12 günümüz var işte....Seninde oğlun olacakmış maşallah..
inş.canım...içten bi aminnnnn...
sa ol bacım naparsın mecbur hayat kavgası dedıklerı seyı ben cok derinden yasıyorum maddı anlamda .. bebegımı bırazda erken yapmamın sebebı yanlızlıktan ben trabzonluyum ama ıst yasıyorum kocamdan dolayıı anne bana yok kardes yok:.( koca da aılenın yerını tutmuyor
bana da cok oluyor oglumu kucagıma alsam rahatlıcam ultrason da gormek yetmıyor artık :) nasıl dogum yapacaksın karar verdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?