bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

iyiyiz valla bende tek kaldım burda
nereye gittiniz böle hepiniz ya...:44:
canım ben mısafır geldı onlara cay demledım geldımm burdayım cıkarken cıkıyorum derim :) ee nasıl gıdıyor aksamları kalabalık oluyor mu topıkkk
ayy hadı bakalım senın az kaldı ayy kızın mı olacak kuzum.. anlat bakalım nasıl dogum yapacaksınnn

oy oyy yerler o fıstığıda onun cici eşyalarınıda
minnak ya...
canımcım yaa sevilmezmiiii minnak mucizeler.
inş. duaların kabul olsun bizde yaşayalım bu güselll duyguları inş....

hımm anladım şekerim...
yok genelde akşamları topiğimiz bostur herkesin kocişi gelir calışanlar evine gidiyooo yemek kociş ilgii bekler... bu sekil...
ara sıra uğrarız ama pek nadir niden sen akşamlarımı girebiliyosun...:44:

ben her zaman gırerım bacım maglum ev hanımlıgı laptop elımde .. ahh ahh cocuk bı dogsa da onla ugrassammmmmmm

ben her zaman gırerım bacım maglum ev hanımlıgı laptop elımde .. ahh ahh cocuk bı dogsa da onla ugrassammmmmmm

bende ev hanımıyım canımcımmm gündüz bende genelde burdayım ama kocişim gelince akan sular dururrr valla ....
kocişin gecmi geliokiii yoksa evdeykendmii giriyosun

bende ev hanımıyım canımcımmm gündüz bende genelde burdayım ama kocişim gelince akan sular dururrr valla ....
kocişin gecmi geliokiii yoksa evdeykendmii giriyosun
bebegım benım kocam polıs onun ıcın pek nadır evde buluyo cevık kuvvet gecelerı de yanlızımm kuzumm ahh ne bıleyımm

aman gitmeyin beni yanlız bırakmayın burda.
bugün hiç keyfim yok yanlız da kalırsam kafayı yicem hepten.

burdayıss bebişim niden böle oldun sen bakımmmm bak ni güselll eymen geliooo odasııı cok güsel oldu herşeyiii eksiksiz cok sükürr neden keyifsiz benimmm pamukumm

bebegım benım kocam polıs onun ıcın pek nadır evde buluyo cevık kuvvet gecelerı de yanlızımm kuzumm ahh ne bıleyımm

oyy canım yaa Allahım kolaylık versin sanada kocişinede....
valla bizde evimizde böle güvenle oturuyosakk polislerimizin sayesindee sağolsun hepsi....
canım yaa yalnız olmana üsüldümm şimcikk... ama naparsın görev iş

evet kızım olacak inş...Allah nasip ederse normal doğum istiyorum...zeytinle aramızda 12 günümüz var işte....Seninde oğlun olacakmış maşallah..

oy oyy yerler o fıstığıda onun cici eşyalarınıda
minnak ya...
canımcım yaa sevilmezmiiii minnak mucizeler.
inş. duaların kabul olsun bizde yaşayalım bu güselll duyguları inş....

inş.canım...içten bi aminnnnn...

sa ol bacım naparsın mecbur hayat kavgası dedıklerı seyı ben cok derinden yasıyorum maddı anlamda .. bebegımı bırazda erken yapmamın sebebı yanlızlıktan ben trabzonluyum ama ıst yasıyorum kocamdan dolayıı anne bana yok kardes yok:.( koca da aılenın yerını tutmuyor

ya arada böyle oluyo hamileliktendir. kötü hissediyorum kendimi ağlamak istiyorum.
bebişim iyi teyzesi sürekli tepişip duruyo.
bana da cok oluyor oglumu kucagıma alsam rahatlıcam ultrason da gormek yetmıyor artık :) nasıl dogum yapacaksın karar verdın mı

bende yalnızım ailem istanbulda canlarım benim biz kocişle ankarada yalnızız iikiii kocişim var canım aşkım benimmm
ailenin yeri cok başka kocişinki cok başkaaa tabiiii... hepsini ayrı ayrı seviyorummm kocişimin yeri cok ayrıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…