- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.461
hosbulduk balımm ... sızınle tanısmak cok gusel .. gecmısler olsun sıfalar dılerım ee bebek var mı sende :) anlat bakalımmadamım öle deme ben hem çok yoğun hemde çok hastayım beni gören herkez çok kötü gözüküyosun diyoyanımda makina olsa çekicem size zati halimin resmini..
zeynep'cim hoşgeldin memnun oldum tanıştığıma ben berree 24 yaşıma giricem bu cumartesi:)
19 aylık evliyim bursa'da yaşıyorum ama şuan çok hastayım :2: aramıza hoşgeldin..
Rabbım en yakın zamanda verır ınsallahhhben ankaradayım canımcım...ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 3 yıla girdik ocakta...
bebiş istiyoruss iştee mayıstannn beriiii inş... gelicek yakında canımcımm...
tesekuur ederım :eee nasılsınız bakalım kendımı tanıttım haa unuttum 20 yasındayım :))
hosbulduk balımm ... sızınle tanısmak cok gusel .. gecmısler olsun sıfalar dılerım ee bebek var mı sende :) anlat bakalım
Rabbım en yakın zamanda verır ınsallahhh
ayyy hadı bakalım neresındesin istanbulunnnnnn:) merak ettim Rabbım oglunu sana bagıslasınnhoşgeldin zeynepcim. bende istanbul avrupa yakasındanım 28 yaşındayım.
33 haftalık hamileyim bende 1.5 ay sonra bir oğlum olacak allah bağışlarsa. topikimizin abisi olacak benim eymen paşam.
:) benım hemencecık geldı sukurler olsunnn ama psıkoolojık hersey ben buna cok ınanıyorumminş. canımcımm inş. tez zamandaaaa gelsin bebişler
hosbulduk balımm ... sızınle tanısmak cok gusel .. gecmısler olsun sıfalar dılerım ee bebek var mı sende :) anlat bakalım
ayy dikkat et kendine balım cok fina salgın var yine....
bende napim kahvaltı ettim öle sizi öslemişim valla sohbet
valla güseldii haftasonumuz pazar günü gezdik kocişle köye gittik öleee balım...
cumartesi evdeydim...
sen naptın nasıl gectii...
ivit bencede cok güsellll balım yaaa inş. hayırlara vesile olsun....
cok etki bıraktı bende
ayyy hadı bakalım neresındesin istanbulunnnnnn:) merak ettim Rabbım oglunu sana bagıslasınn
:) benım hemencecık geldı sukurler olsunnn ama psıkoolojık hersey ben buna cok ınanıyorumm
canım dün kayınvalidemler geldi akşam. oğlumun adını kartal eymen koymamıza bozuldu felan noluyosa :44::44:
neden eymen oldu. eminmisin başka koysaydın. uğur umut felan olsaydı yada doruk diyodun önceden doruk koysaydın.iki isim koyma felan başladı bisürü şey söyledi.
bende dedim ben anlamı güzel olan kuranda yer alan hemde modern bir isim istiyorum bu ismide çok seviyorum eymen istiyorum felan dedim.
başka isimler baksaydın falan filan.bisürü şey
yok tatlım şimdilik ama tabiisi çok istiyoruz...
Rabbim hayırlı vakitde versin inşallah...
amin canım çok sağolasın seninle tanışmakta çok güzel...
valla sorma cucum yaa anlatamam kendime nazar değdirdim ii hasta olmadım bu aralar dedim ertesi gün hasta oldum..:2:
ohh valla ni güzel geçmiş kıskandim ksr geliyomuş oralara cucum burayada geliyomuş ...
kızlar ben gideyim azcık yatayım gelirim 1 saate kadar öptüm...
merhaba kızlarrrrrrr.........
tımam balım hadi git dinlen ...kendine dikkat et
hosgeldin canımcım nasılsınn kızcenle sen
nasıl gecti haftasonu yıkayıp ütüledinmii cicileriniziii
hoşgördük canım...halen başlayamadım yıkama işine...başka işlerimiz çıktı...gittik geldik v.s.bu akşam ya da yarın başlamayı düşünüyorum inş...kızım iyi çok şükür..bende idare ediyorum....sen nasılsın canım?
Allah herkese nasip etsin..
evet cnm psikolojik ben biraz uğraştım 9 ay uğraştıktan sonra geldi oğlum. ben beylikdüzü tarafındayım cnm.ayyy hadı bakalım neresındesin istanbulunnnnnn:) merak ettim Rabbım oglunu sana bagıslasınn
:) benım hemencecık geldı sukurler olsunnn ama psıkoolojık hersey ben buna cok ınanıyorumm
evet kararlıyım diyorum ama neden eymen ya başka ne güzel isimler var felan suratı asıldı iice. ben onu beğeniyorum anne diyorum ama önceden doruk beğeniyodun bari doruk koy diyo. bende dedim doruk kuranda geçmiyo anne. ben ilerde bunun vebalini taşımak istemiyorum çocuğumun adının anlamı güzel olacak kuranda geçecek buna karar verdik biz kartal eymen dedim.ayy Allahım yaa ne seviyolar mide bulandırmaya sen kafanı yorma bebişimm ya ismiyle yaşasın kartal eymen...
başka isimlere bakmaya gerek yok cünkü biz buna karar verdikkk ayy sabır yaaaaaaa
nazaramı gelmiş benim minik kuşummm...
canımın içi dikkat et kendinee valla bende dün akşam cok üşüyodummm böleeee battaniyeye bi sarılmışımm kociş hemencikk portakal mandalina falan soyup getirdii hastamıı olcaksın aşkım diooo bende bu sene maşallah öle ciddi bi hasta olmadımm...
bugün iyiyim cok sükür...
ivit ya cok güseldii aşkımlaa...böleee doğal ortamdaa gezinmek yemek yemek....
ivit geliomuşşş yine kargelsinde cok soğukk oluyoo balım yaaaa popişimiz donuyoo sonraa:18:
merhaba canım nasılsın? bende hafta sonu yıkadım cicilerimizi. ütüleme işi kaldı. hafta içi ütüleyip çantasını hazırlıcam artık.hoşgördük canım...halen başlayamadım yıkama işine...başka işlerimiz çıktı...gittik geldik v.s.bu akşam ya da yarın başlamayı düşünüyorum inş...kızım iyi çok şükür..bende idare ediyorum....sen nasılsın canım?
evet cnm psikolojik ben biraz uğraştım 9 ay uğraştıktan sonra geldi oğlum. ben beylikdüzü tarafındayım cnm.
evet kararlıyım diyorum ama neden eymen ya başka ne güzel isimler var felan suratı asıldı iice. ben onu beğeniyorum anne diyorum ama önceden doruk beğeniyodun bari doruk koy diyo. bende dedim doruk kuranda geçmiyo anne. ben ilerde bunun vebalini taşımak istemiyorum çocuğumun adının anlamı güzel olacak kuranda geçecek buna karar verdik biz kartal eymen dedim.
ii öyle diyosanız ama daha güzel isimler var felan dedi surat astı. onlara sormadık diye sanırım surat yapıyo.
merhaba canım nasılsın? bende hafta sonu yıkadım cicilerimizi. ütüleme işi kaldı. hafta içi ütüleyip çantasını hazırlıcam artık.
kısa bir aradan sonra burdayım nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?