- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.561
kuşşum mart ayı için çalışmlar başladımı bakimm benimde batıyo kasıklarım oldum olcam gibi oyy çok heyecanlı bekleyiş yaw
yok meleğim daha yeni başlıcak:)biras toparlamam lazım kendimi hastayım yaa.
inşallah inşallah vardır meleğim senin göbişinde bebiş..
hadi bakalım rast gele o zaman kader dostum benim birgün öyle zamanlar yaşayacağız ki hey gidi hey diycez eskiden neler konuşurduk şimdi neler senin kızın dersleri nasıl benim oğlan çok yaramaz aynı babası filanayy berrem dicem ikincisi geliyo sende dicem benim ikinciiler ikizmiş madamım bir kız bir erkek miş oyyy oyy işte ben o günleri bekliyorum sabırsızlıkla
ayyy ağzından bal damlıyo yaa bendede var bi duygusallık valla okurken gözlerim doldu meleğim yaa inşallah kuzum inşallah...
ben yemeğe çıkıyorum tatlım gelince görüşürük çok öpüyorum..
kuzucuklar ben sonunda regl olabildim çok agrılı oldu ama yatıyorum sabahtan beri ama hersey normal oldugu için şükrediyorum artık başlarım ufaktan çalışmalara
ayyy kırmızılarım geldi galiba yaaa off gidim bi lavaboya
ahhh çok şükürr hadi bakalım benimde geliyo galiba yaa offfffffffffffffff
benimkilerin gelmesi iyde seninkiler gelmesin bebiş gelsin yerine artık
ohhh neysem diilmiş kırmızı
madammm o kırmızılara söyle lütfen 9 ay boyunca çalmasınlar kapını....
ayyy kaç aydır söylüyorum bebem ama yok dinlemiolar hiç beni yaa çekecem kulaklarını
mail atçam size haberiniz olsun onada üye olun bizim kocişin kuzeninin fırsat sitesi
ZeytinnnnCucuuuuuu
ayyy minnakım gitti yaaa
mirabaaa tatlışımm nasılsınn bakalımmm
selam fıstık nasılsın.prenses nasıl ?
Gelin alıcam senin kızını.
Benim yakışıklı oğluma beşik kertmesi yapalım
slm canım....ben iyi sayılırım kızımda tepiklemekle meşgul çok yaramaz çok hiç mi uyumuyo ne
Taliplerimiz çok ama senin yakışıklı oğluşuna öncelik veririm tabi neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?