- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.601
valla nasıl tanıtayım kiii ??? siz sorun ben söleyeyimm
ivit bebiş yemiceksinn tabiii okadar para verdinizz... hakkını versinler...
valla minnak bence daha uyumlu olur... kırmızı kenarlı ve gemiz deniz feneri objelii...
cünkü odanın eşyaların genelinde deniz gemi fener var yıldız biras alakasız olur
ÖNCELİKLE elbetteki yenisini yapacaklar yemezler canım bu arada nie siz götürüyorsunuz gelip kendileri almak zorunda değillermi bu adamlar sinir oluyorum böle uyanık insanlara sanıyorlarki siz getirin dediklerinde insanlar vazgeçip öyle yırtık şeye razı olacaklar bence arayın gelip alsınlar istediklerini de söle bebem ne istiyorsan ama kenaı kırmızı olabilir hoş durur yanee
eski topikteki rumuzunu söylersen çoğu hatırlar
HAYY YAAA sağ gözüm nasıl atıyor yaaa hayırlara çıksın inşallah kuzum yaa hep sol atardı ilk kez sağ gözüm atıyor hatta kramp giriyo sanki o derece kasılıyor rabbim hayırlıısnı vbersin inşallah ayy midem bulanmayınca hamiş olmadığımı hissediyorum ondan cücüm yaa ayy cücüm yaa sen hamiş ol bende olim herkes olsun zaten herkes hamiş çevremde hepicide arkadaş uleyynn kaldım ortada sap gibi
HAYY YAAA sağ gözüm nasıl atıyor yaaa hayırlara çıksın inşallah kuzum yaa hep sol atardı ilk kez sağ gözüm atıyor hatta kramp giriyo sanki o derece kasılıyor rabbim hayırlıısnı vbersin inşallah ayy midem bulanmayınca hamiş olmadığımı hissediyorum ondan cücüm yaa ayy cücüm yaa sen hamiş ol bende olim herkes olsun zaten herkes hamiş çevremde hepicide arkadaş uleyynn kaldım ortada sap gibi
inşş ayağım uğurlu gelsin hamile kalan isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinnn
ya canım siz gelin alın desem biz evde yokuz ki. işyerine yakın yer o yüzden akşam çıkarken götürücem.
sizde kırmızı daha ii olur dediğinize göreee bende öyle yapın dicem.kırmızı geçsinler kenarları. birde yıldız koymuşlar üstüne ne alaka.gemikoy fener koy diyim bari. halıyı da kırmızı halımı serdimmiii tamam olacak.
inşş ayağım uğurlu gelsin hamile kalan isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinnn
offf süper olcak ama kırmızı yapmıyoz dersede üzülme böylede güzel amaaaannnnnn bence herşeyiyle çok mükemmel aslında yaaa ben çok beğendim valla ilerleyen zamanlarda zaten ıvır zıvırdan o detaylara hiç bakılmayacak bile ama işte şimdi oda boş die batıyor insana hele bi eymen gelsin sen gör o zaman kulupmuş mulupmuş pehhh
inşallahhhh öyle gelsin ayağın tatlımm sende bebiş varmı naptın ne ettin alnatsana biraz unuttuk tabi biz seni
cucu yu felan hatırlıyommm tabii rumuz değiştirince beni tanımıyolarrr yaaa ben eski kedimeri yeni perimeri
ufff acaip kar yağıyorrr istanbuldaa
hoşgeldiiiiinnnnn
offf süper olcak ama kırmızı yapmıyoz dersede üzülme böylede güzel amaaaannnnnn bence herşeyiyle çok mükemmel aslında yaaa ben çok beğendim valla ilerleyen zamanlarda zaten ıvır zıvırdan o detaylara hiç bakılmayacak bile ama işte şimdi oda boş die batıyor insana hele bi eymen gelsin sen gör o zaman kulupmuş mulupmuş pehhh
inşallahhhh öyle gelsin ayağın tatlımm sende bebiş varmı naptın ne ettin alnatsana biraz unuttuk tabi biz seni
ayy bende hatırlıyomm kedimerii isminii nasılsın canım ya.... değiştirmissin isminii tabii
ankaradada cok fina bebişim yaa böle tipi seklinde doldurdu herbiyeriiiii
karlar düşer düşer ağlarım hep ismini hep ismini anarım
değiştirince tanınmaz oldum yaaa
görüşürüz canım benim. düşünmeeeee. dur şurda kaç gün kaldı. oyalan oyalan.ben çıkıyorumm minnoşlarımmm hepinizi seviyorummm cücüm çok az kaldıı hep aklımda beni meşgul et düşünmiiiimm yaaaaaaaaaaaaa
yiycem kafayı yoksa Allahımmmmmmm cücümle hamiş yap bizi çok az kaldııııı valla çok çalıştık hem dersimüzeee
hoşbuldukkkkk canımmmm
kendime hayrım dokunmuyo belki sizlere dokunur inşşş. bende bebek yok 2.5 seneden beri düşünüyoruz ama rabbim daha nasip etmedi geçen haziranda eşim varikosel ameliyatı oldu ama hiç bi ilerleme olmadı dün tekrar doktora gitti test için belki tekrar ameliyat olması gerekebilirmişş bende pek umut gözükmüyo anlıcağınızz
ivit valla öle oldu...
canım benimm sakın öle umutsuzluğa kapılma Rabbim isterse herşey olur hakkında hayırlısını versin canım ya....
hic bizaman umutsuzluğa kapılma biz hep yanındayıs....cok dua et canım
görüşürüz canım benim. düşünmeeeee. dur şurda kaç gün kaldı. oyalan oyalan.
umutsuzluk yooookkkkkkk. lütfen ama. çıkmayan candan umut kesilmez diye boşa dememişler
ben senn kadar beklemedim belki ama umutsuzdum sen gibi. ama bak 1.5 ay sonra doğumum var. oğluşum doğacak hepinize uğur getirecek inşallah.
görüşürüz bebişim.kendine ii bak.kızlar ben cıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum
umutsuzluk yokk rabbim nasip edecek diye sürekli umut ediyorumm biliyorum benim hayatımdaki büyük sınavlardan birii inşş bu sınavı atlatıcamm ve inşş bebeğime kavuşucam o zamana kadar da dua edicem rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?