bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ya canım siz gelin alın desem biz evde yokuz ki. işyerine yakın yer o yüzden akşam çıkarken götürücem.
sizde kırmızı daha ii olur dediğinize göreee bende öyle yapın dicem.kırmızı geçsinler kenarları. birde yıldız koymuşlar üstüne ne alaka.gemikoy fener koy diyim bari. halıyı da kırmızı halımı serdimmiii tamam olacak.

sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa hayıra gözüm hayıra de fıstıkım.
çatlak ya midesi bulanmayınca hamiş olmadığını hissediyomuş.bırak bulanmasın işte. sen bulanmayan hamişlerden ol. gördün ben ne çektim.su içemiyodum.
ayy bu ay gelsin minişleeeerrrr. cucumunda seninde melekler geliiiiiii

hayırlara cıksın kuzum....hadi bakalım hayırlısı bebişim....
ayyy canım ya inş. ikimizde hamiş kalırıss....yaa artık bebişimiz olsun....
ivit biz böle sap gibi kaldıkkk hayırlısı bebekim napalımmm inş. gelicekkk

offf süper olcak ama kırmızı yapmıyoz dersede üzülme böylede güzel amaaaannnnnn bence herşeyiyle çok mükemmel aslında yaaa ben çok beğendim valla ilerleyen zamanlarda zaten ıvır zıvırdan o detaylara hiç bakılmayacak bile ama işte şimdi oda boş die batıyor insana hele bi eymen gelsin sen gör o zaman kulupmuş mulupmuş pehhh
inşallahhhh öyle gelsin ayağın tatlımm sende bebiş varmı naptın ne ettin alnatsana biraz unuttuk tabi biz seni
inşş ayağım uğurlu gelsin hamile kalan isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinnn

evet evet
ama insan özeniyo canım yaa ilk ya ondan sanırım. herşey en güzeli olsun istiyosun.

ben çıkıyorumm minnoşlarımmm hepinizi seviyorummm cücüm çok az kaldıı hep aklımda beni meşgul et düşünmiiiimm yaaaaaaaaaaaaa
yiycem kafayı yoksa Allahımmmmmmm cücümle hamiş yap bizi çok az kaldııııı valla çok çalıştık hem dersimüzeee

cucu yu felan hatırlıyommm tabii rumuz değiştirince beni tanımıyolarrr yaaa ben eski kedimeri yeni perimeri

inşş ayağım uğurlu gelsin hamile kalan isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinnn

ayy bende hatırlıyomm kedimerii isminii nasılsın canım ya.... değiştirmissin isminii tabii

ufff acaip kar yağıyorrr istanbuldaa

ankaradada cok fina bebişim yaa böle tipi seklinde doldurdu herbiyeriiiii
karlar düşer düşer ağlarım hep ismini hep ismini anarım

hoşgeldiiiiinnnnn

hoşbuldukkkkk canımmmm

kendime hayrım dokunmuyo belki sizlere dokunur inşşş. bende bebek yok 2.5 seneden beri düşünüyoruz ama rabbim daha nasip etmedi geçen haziranda eşim varikosel ameliyatı oldu ama hiç bi ilerleme olmadı dün tekrar doktora gitti test için belki tekrar ameliyat olması gerekebilirmişş bende pek umut gözükmüyo anlıcağınızz

değiştirince tanınmaz oldum yaaa

görüşürüz canım benim. düşünmeeeee. dur şurda kaç gün kaldı. oyalan oyalan.

umutsuzluk yooookkkkkkk. lütfen ama. çıkmayan candan umut kesilmez diye boşa dememişler
ben senn kadar beklemedim belki ama umutsuzdum sen gibi. ama bak 1.5 ay sonra doğumum var. oğluşum doğacak hepinize uğur getirecek inşallah.

umutsuzluk yokk rabbim nasip edecek diye sürekli umut ediyorumm biliyorum benim hayatımdaki büyük sınavlardan birii inşş bu sınavı atlatıcamm ve inşş bebeğime kavuşucam o zamana kadar da dua edicem rabbime

hatta sadece kendim için değil bunları yaşamış olan biri için kimse yaşamasın diye dua edicem rabbim isteyen dileyen arzuyla bekleyen herkese hayırlısıyla versin diyeee

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum
görüşürüz bebişim.kendine ii bak.
umutsuzluk yokk rabbim nasip edecek diye sürekli umut ediyorumm biliyorum benim hayatımdaki büyük sınavlardan birii inşş bu sınavı atlatıcamm ve inşş bebeğime kavuşucam o zamana kadar da dua edicem rabbime

işte böyleee.elbette bi sınav ve mükafatı çok güzel olacak bir sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…