bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ama ağlama geleceeekkkk. ben burdayım şimdilik benimle idare et

idare ni dimikkkk bebişş hepinizin yeri ayrı canım benim.....

oyy canım ya son aylar cok zorluu geciooo ...bende iyiyim napım karnabahar haşlıyorum onu fırına atıcam

tepikçiler ne olacak...tepişmelerini severiz biz onların minnaklar ne olacak..zamanında biz anlamadan normal yolla pırt diye çıkverseler ne güzel olur:)))) yakışıklı olacağı belli paşanın...bizim babamızında gözleri yeşilimsi:) benimki siyah:) ben beyaz eşimde beyazla esmer ortası Hahahahah ne güzel anlattım ama
Sağlıklı bi şekilde gelsinlerde kime benzediği çokta muhim değil.....ama kızım bana benzesin:)))))))

idare ni dimikkkk bebişş hepinizin yeri ayrı canım benim.....

Oyy canım ya son aylar cok zorluu geciooo ...bende iyiyim napım karnabahar haşlıyorum onu fırına atıcam

ÖYLE CANIM SON AYLAR ZOR GEÇİYO....ELLERİNE SAĞLIK CANIM....AFİYETLE YİYİN..

Son düzenleme:

valla öyle pırt diye çıksa süper olur tabe
valla sipariş gibi olacak ama oğlumda annesi gibi esmer tenli olsa babası gibi de maviş olsa hiç de fena olmaz hani
şaka bi yana sağlıkla gelsinlerde kime benzerlerse benzesinler.

öyle tabi sağlıklı doğsunlar minnaklarımız inş..zeytin biz o minicik kıyafetleri nasıl ütüleyecez ütü kıyafetlerden büyük

öyle tabi sağlıklı doğsunlar minnaklarımız inş..zeytin biz o minicik kıyafetleri nasıl ütüleyecez ütü kıyafetlerden büyük

hakkatten
bende bugün ütüye başlayayım diyorum bakalım. yıkama bitti.
zaten çok fazla bişey almadım ya ben. annemin aldıklarını da aldım.
annim dedi alşimdiden hazırla gerek yok sonra getirmeye. tamam didim bende. battaniyeleri kıyafetleri mendilleri herşeyi yıkadım

ben abarttım eşya alma konusunda....annemde almış örmüş..bide çevreden gelecekler olur....amann aman...bende yeni başladım yıkamaya çok var yıkanacak..büyük şeylerden başladım kıyafetler en son...minnak doğum pozisyonu almıştı 1 hafta önce.p.ertesi kontrolm var bakalım ne durumda...gününü beklemeyecek gibi hissediyorum..o yüzden hazırlıklar bitsin diyorum....hakkımızda hayırlısı...ütüyüde bi şekilde yapıcaz artık...

valla çok almadım. ne bilim dedim doğsun yetmezse alırım.bide gelenler olacak. o yüzden.
geçen hafta benmkide baş aşağı dikilmişti 10 gün önce gitmiştim. kontrolleri 2 haftaya düşürdü doktorum. bu hafta cuma cumartesi felan gitmem lazım.
valla bana da erken doğacak gibi geliyor.çok hareketlio yüzden sanırım öyle düşünüyorum

kızlaaarrrr sizin bi fikrinizi almam lazım.
dün söyledimmi hatırlamıyorum cibinlik yırtık çıktı. beni kandırmaya çalışmışlar ama yemezleeerrr. kocaman yırtık tülü katlamış yıldızın altına tutturmuş bende yedim sanki.
o gün arayıp söyledik. tamam getirin yenisini yaptıralım dediler. bugün onu vericez.yenisini yapacaklar da.
sizce ?
hani tekstilinin kenarlarını kırmızı yapmışlar ya. sanki dedim cibinliği de kırmızıdan geçselerdi kenarlarını mavi yerine. daha uyumlu olmazmıydı?
yenisini kenarlarını kırmızı yapın üzerine de yıldız yerine gemiyada deniz feneri koyun mu desem acaba? sizce?

ivit bebiş yemiceksinn tabiii okadar para verdinizz... hakkını versinler...
valla minnak bence daha uyumlu olur... kırmızı kenarlı ve gemiz deniz feneri objelii...
cünkü odanın eşyaların genelinde deniz gemi fener var yıldız biras alakasız olur

evet biz geldik Allahtan erken bitirdi toplantıyı yarında sabahtan var 10 11 gibi
anammmmm madamımda gelmiiişşşş cucum da gelmiiiişşşşş

ayyy çok güzeldi o dizi yaa izleyemiom ben yaa tühhhh
bende geldim bebüşüm.... çemberimde gül oya dizisine bakıyodum eski dizii
ayy tımam ozaman ben gönderdin sandımm

ÖNCELİKLE elbetteki yenisini yapacaklar yemezler canım bu arada nie siz götürüyorsunuz gelip kendileri almak zorunda değillermi bu adamlar sinir oluyorum böle uyanık insanlara sanıyorlarki siz getirin dediklerinde insanlar vazgeçip öyle yırtık şeye razı olacaklar bence arayın gelip alsınlar istediklerini de söle bebem ne istiyorsan ama kenaı kırmızı olabilir hoş durur yanee

ohh ne ii oldu erken gelmen bebişimm
valla bende cok sefiyomm kuzum bu diziyii stardaa efsane diziler kuşağı yapıyolar bu aralar bende isliyommm gecenlerdede ikinci baharı verdiler cok güseldii...

bende çok severim yeditepe istanbul,ikinci bahar,ferhunde hanımlar,vazgeçilmez dizilerimdir
cücüm yaa benim kasıklar acaip sızlıyor böle kalp atışı gibi atıyor bi garip offff nie benim midem bulanmıyor yaaaaa
ohh ne ii oldu erken gelmen bebişimm
valla bende cok sefiyomm kuzum bu diziyii stardaa efsane diziler kuşağı yapıyolar bu aralar bende isliyommm gecenlerdede ikinci baharı verdiler cok güseldii...

hoşgeldin canımmm kendini arkadaşlara tanıt onlar şimdi seni hatırlamamıştırr
merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuzz

benimde saydığın tüm dizilere bayılırım kuzum ya....
ayy minnakım hamişmisin acaba ya miraktan ölüyom inş....
kıs daha mide bulantılarına erken du bakalımmmm ayy inş... canım ya inş...

valla nasıl tanıtayım kiii ??? siz sorun ben söleyeyimm

HAYY YAAA sağ gözüm nasıl atıyor yaaa hayırlara çıksın inşallah kuzum yaa hep sol atardı ilk kez sağ gözüm atıyor hatta kramp giriyo sanki o derece kasılıyor rabbim hayırlıısnı vbersin inşallah ayy midem bulanmayınca hamiş olmadığımı hissediyorum ondan cücüm yaa ayy cücüm yaa sen hamiş ol bende olim herkes olsun zaten herkes hamiş çevremde hepicide arkadaş uleyynn kaldım ortada sap gibi
benimde saydığın tüm dizilere bayılırım kuzum ya....
ayy minnakım hamişmisin acaba ya miraktan ölüyom inş....
kıs daha mide bulantılarına erken du bakalımmmm ayy inş... canım ya inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…