- Konu Sahibi bilgemadam
-
sorma bu saydırmsa olayıı bizdede mevcutbende korkuyom arada noluyoo böle diyomm
tımam pıtırcık konusuruss ne mamalar yapıcağını sen kafanı yorma minnoşumm
bende simdikk üzüm yiyomm ayy hic ağzım durmuyooo
kociş az önce ben diğer odada fatmagüle bakıyodum baktım bana süt getirmiş bi bardak bundan sonra her akşam iciceksin dioo ayy kocişim benimm canıkımmmmmmmmm
ayy bebeğim yaa Allah razı olsun valla bu kocişlerden bende temizlik yapıodum işte süprümeye başladım baktımm viiledayı almış su doldurmuş arkamdan silioo ayyy dedim yerim seni yaaaa kaynım da bizdeydii abiii maşallah dio anama bi gün yardım etmedin
öle valla kuzum Allah razı olsunn kocişlerdennn...ayy komediler yaa
eee napcaksın uyumuyomusun yoruldun şimdikk git dinlen kıss sen erken kalkıcan bidee yarın son iş günüü haftasonuda yoğun gecicek seninn kuzumm
:82:
BEN CÜCÜMÜ her zaman dinlerimm o benim akıldaşım :
tamam bebem çıkıom o zaman yatimm yarın da çalışalımm da günler geçsin bir bir :))
sende uyu bebem sabah erken gel çok geçe kalmaa
şaka şaka uyu bebem fırsat elindeyken bidaha bulamıycaz bu günlerii bebişler bizi uyutmıcakk
öptüm seni çok cücüm hayırlı geceler seni en sevdiğime emanet ediyorumm
berremmm günaydın meleğimmm aşağıda ismini gördümmm
günaydın....
Koleram günaydın hoşgeldin naber tatlışım..
iim berrem senden naber tatlımmm
iyilik valla koleram bildiğin gibi
yorgun argın uykulu..
Yok yani havaya bakarmısın ama koleram tam uyunacak hava..
Al eline kitabını otur camın önüne sıyır perdeyi al kahveni otur yaaa..:95:
Canım istedi ufff..
aynen yaa kasvetli hava tam benim havam zaten. Bugün moralimi bozan tek şey sular yok 2 gündürNosabta çalışma varmış
inş.lah cnm hepsinin gelsin.teyzesi ısıra ısıra yer onu maşallah darısı başıma cnm ya benimki daha çok küçük kaç haftalıkken gördün bebişini
günaydın güzellerimmm benimm malesef geç kaldım amma velakin istanbulun trafiği ve yağmmuru beni bastırdıı az önce geldim işe hemen size günaydın demek istedim bi 15 dk ya gelicem az bi kahvaltı yapimmm çooooooooooooooooooookk açımm açççç gelince görüşürzzz
merhaba cnm nasılsın. ne var ne yok?
günaydın güzellerimmm benimm malesef geç kaldım amma velakin istanbulun trafiği ve yağmmuru beni bastırdıı az önce geldim işe hemen size günaydın demek istedim bi 15 dk ya gelicem az bi kahvaltı yapimmm çooooooooooooooooooookk açımm açççç gelince görüşürzzz
günaydınlar herkese mayıs topiği burada toplanmış bende tesadüfen gördüm yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah
iyiyim canım benim sen nasılsın..
hamileymişsin çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı başımıza artık
..?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?