bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy bebeğim yaa Allah razı olsun valla bu kocişlerden bende temizlik yapıodum işte süprümeye başladım baktımm viiledayı almış su doldurmuş arkamdan silioo ayyy dedim yerim seni yaaaa kaynım da bizdeydii abiii maşallah dio anama bi gün yardım etmedin

öle valla kuzum Allah razı olsunn kocişlerdennn... ayy komediler yaa
eee napcaksın uyumuyomusun yoruldun şimdikk git dinlen kıss sen erken kalkıcan bidee yarın son iş günüü haftasonuda yoğun gecicek seninn kuzumm
:82:

BEN CÜCÜMÜ her zaman dinlerimm o benim akıldaşım :

tamam bebem çıkıom o zaman yatimm yarın da çalışalımm da günler geçsin bir bir :))
sende uyu bebem sabah erken gel çok geçe kalmaa
şaka şaka uyu bebem fırsat elindeyken bidaha bulamıycaz bu günlerii bebişler bizi uyutmıcakk

öptüm seni çok cücüm hayırlı geceler seni en sevdiğime emanet ediyorumm

ayy yirim ben senii minnak prensesimm ya
uyu pamukum uyu dinlennn misler gibiii bi uyku cekk
haklısın bebişler uyutmucak biziii ama olsunn razıyızz dimii taklımmm yaa yeterkii gelsin mucizelerimizzz Allahın izniyle....
iyi geceler kuzumm tatlı rüyalarrrrr rüyanda beni gör kıss hadiii baş başşşş

iim berrem senden naber tatlımmm

iyilik valla koleram bildiğin gibi
yorgun argın uykulu..
yok yani havaya bakarmısın ama koleram tam uyunacak hava..
al eline kitabını otur camın önüne sıyır perdeyi al kahveni otur yaaa..:95:
canım istedi ufff..

aynen yaa kasvetli hava tam benim havam zaten. Bugün moralimi bozan tek şey sular yok 2 gündür Nosabta çalışma varmış

aynen yaa kasvetli hava tam benim havam zaten. Bugün moralimi bozan tek şey sular yok 2 gündür Nosabta çalışma varmış

aa o kadarda uzun zaman kesik kalınmaz ki canım bu ne şimdi kesin hava yağmurlu diye çalışma yapmazlar sarkar birgün daha..
zaten bi yer yapılır 10 gün sonra tekrar bozulur bizim kuralımız bu olmuş artık yollar her gün yapılıyo.
burdada hastanenin önüne kaldırım yaptılar aa ne güzel olmuş dedim ertesi gün geçerken baktım kırmışlar yolu genişletceklermiş dün nie yapmadılar kesin unutmuşlardır..

inş.lah cnm hepsinin gelsin.teyzesi ısıra ısıra yer onu maşallah darısı başıma cnm ya benimki daha çok küçük kaç haftalıkken gördün bebişini

5+3 de gittiğimde ilk keseyi gördü dr. 2 hafta sonra 7+3 de kalp atışlarını gördü. 10+1 de kendisini kocaman gördüüükk. el sallıyodu teyzesi. biraz yaramaz olacak galiba popişinin üstünde zıplıyodu kollar bacaklar kıpır kıpırdı. 7 ekimde de ikili testimiz var. iinşallah oda iyi çıkar. sende en kısa zamanda görürsün inşallah. rabbim evlat isteyen herkese biran evvel nasip etsin.

günaydın güzellerimmm benimm malesef geç kaldım amma velakin istanbulun trafiği ve yağmmuru beni bastırdıı az önce geldim işe hemen size günaydın demek istedim bi 15 dk ya gelicem az bi kahvaltı yapimmm çooooooooooooooooooookk açımm açççç gelince görüşürzzz

hoşgeldin tatlım afiyet olsun

günaydınlar herkese mayıs topiği burada toplanmış bende tesadüfen gördüm yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah

merhaba cnm nasılsın. ne var ne yok?

iyiyim canım benim sen nasılsın..
hamileymişsin çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı başımıza artık

günaydın afiyet olsun madamım yede gel mamanı..

günaydınlar herkese mayıs topiği burada toplanmış bende tesadüfen gördüm yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah

aminn canım..
hoşgeldin nasılsın..?

teşekkürler cnm fena değilim işte şu cuma günü bi bitse de bende eve gidip yatsam hayalleri kuruyorum valla sizler nasılsınız

iyiyim canım benim sen nasılsın..
hamileymişsin çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı başımıza artık

..?[/B]

evet cnm öyle. çok sağol. inşallah en kısa zamanda rabbim sizede nasip etsin. ben 9 ay bekledim sonra hiç ummadığım zamanda kendiliğinden geldi miniğim. sizinde öyle olacak. ummadığınız anda bakacaksınız ki gelmiiişşş. dua ediyorum hepinize cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…