bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivit yaa nasıl yağmurr yağıyooo burdada anlatamam valla ....
neyse tosbikim alırsın ne zaman istersenn

ayy ivit minnakım yaa...özlicess seniii
ayy bebişim ya inş net cektirirsinizzzz biz senii cok özlerizzzzzzz
net alalım desem hemen alıcak kociş de. kk ye giricem net al diyemiyorum iş için lazım olacaksa alalım diyor.

biz senle haberleşiriz tontiş buraya iletirim benama kociş sana internet alsın olmadı cepten yazarsın yaaa
alırım da benm sürekli buralarda takıldığımı bilmiyorkiiii burası için 2 yıl taahütle internet almak da ne kadar mantıklı bilemedim şimdi

ay alemsinn kısss
sen bilirsin bebişim hangisi mantıklıysa onu yap tabee...ama bizi haberdar et yaniii ösleriss seni yaff...mail atabiliyomusun tlfondan bari ordan haberleşirdikk whatsapp yok ya bende ondan olmadı madamımdan alırıs haberleriniii

telefonlaşırız bebüşüm ya en kötü. sen mirak etmeee. ama alırım net ben eve ya. sıkılırım evde. gerçi eymen doğunca fırsat kalmaz sıkılmaya

al al iş için lazım de minnak yaaa tahhaütlü alma sende vın al yada ucuz olan bişi muhakkak vardır smile adsl filan çok ii ttnet alma boşver

telefonlaşırız bebüşüm ya en kötü. sen mirak etmeee. ama alırım net ben eve ya. sıkılırım evde. gerçi eymen doğunca fırsat kalmaz sıkılmaya

tımam bebişim öle yaparısss en kötüü...
ama alırsan daha ii olur eymenin resimlerini falanda yollarsınn
uyuyunca falan gelirsin yanımızaa bebişimm fırsat buldukcaaneyse sen ve eymen sağlıklı olun varsın özleyelimm

Zeytinim bana göndercek bende size göstercem eymeni o bi gelsinde hele şaka maka çok az kaldı yaaaaaaaaa

al al iş için lazım de minnak yaaa tahhaütlü alma sende vın al yada ucuz olan bişi muhakkak vardır smile adsl filan çok ii ttnet alma boşver
ev telefonu almak istemiyorum.yok yere ona bide para ödemeyeyim diye. fiber internet alıcam. süperonline yada metronet.ikisi var sitede. onlarda taahütlü.superonline 2 yıl. metronet 3 yıl.
wınn almam ya.onda bişeyler bakayım bişeyler izleyeyim desen baya bi pahalıya geliyo.hemde bağlantı hızı felan çok farkediyo normalle.

Zeytinim bana göndercek bende size göstercem eymeni o bi gelsinde hele şaka maka çok az kaldı yaaaaaaaaa

tımam kuzum eymeni görelimdee sağlıcakla gelsinde....
ayy ivitt minnakım ya cok az kaldıı nasılda geciverdiiiii gelio gelioooo eymen gelioooooooo
du bakalım ben izne ayrılayım.alıcam muhtemelen.mart sonuna kadar kampanyaları var superonline de hemen karar verip almam lazım.
eymen paşa bi gelsinde gönderelim teyzelerine resimleriniiii.
Kolerada eymen koyacakmış adını oğlunun
aaaaaaaa. eymenler 2 lendiiiii

merhaba kızlar....dün akşam bi sancım geldi tamm doğum başlayacak dedim...belimden başladı ağrı kasıklarımı sardı karnımı falan ateş bastı....telaşlandım...sonra şükür geçti...anlaşılan heran yüreğim ağzımda bekleyeceğim...

evet ya biz merak edicez eymenii sen uygun bişi bak artık internetsiz kalmayalımm
aaaa daha erken du bakalım ne doğurması yaaa oturun uslu uslu çok hareket etmeyin bakalımm

bizim prenses biraz aceleci yaa aman dikkat et canım. dinlen hep. yorma kendini.

evet ya biz merak edicez eymenii sen uygun bişi bak artık internetsiz kalmayalımm

aaaa daha erken du bakalım ne doğurması yaaa oturun uslu uslu çok hareket etmeyin bakalımm

cibinliğimiz gelmiişşş. bugün alıcaz. perdemizde yarın geliyooo. ama duvar kağıdımızı yapıştırtamadıııkkk
o kaldı.
şekerlerinde nazar boncuklarını yapıştırdım.isim kartları zımbalanacak. ayy bitiyo yavaş yavaş.
az önce eşime dedim cibinlik gelmiş perdede yarın gelicek.başka ne kaldı eksik? oda diyo oğlum kaldı bitek didim onun acele etmesine gerek yok bekleyebiliriz

bizim prenses biraz aceleci yaa aman dikkat et canım. dinlen hep. yorma kendini.

ahh kızlarr ahhh...çok sabırsız benim kızım üzüyo beni...bugün çantasını sonkez kontrol ettim...onlara bakarken ağladım...bunları giyeceğin zamnı bekle daha küçüksün biraz daha büyü dedim kızıma inş.dinleyecek annesini...36.haftayı bulsam içim biraz daha rahat olacak...durmuyo yerinde hep hareketli hep...sığmıyo...çok kiloda almadım karnım öne doğru sivrildi...Allahım yardımcımız olsun...

ahh kızlarr ahhh...çok sabırsız benim kızım üzüyo beni...bugün çantasını sonkez kontrol ettim...onlara bakarken ağladım...bunları giyeceğin zamnı bekle daha küçüksün biraz daha büyü dedim kızıma inş.dinleyecek annesini...36.haftayı bulsam içim biraz daha rahat olacak...durmuyo yerinde hep hareketli hep...sığmıyo...çok kiloda almadım karnım öne doğru sivrildi...Allahım yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…