- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.461
AYNEN YAA valla soğuk tontiş du bakalım belki yarın giderim olmadı cumaa
ahh kıyamam yaa çok güldüm inan
ye annem yaa bol bol ye sanki nolcak hem bebğin şuan tam olarak geliştiği anlar yekii o da faydalansın zaten son aylarda çok kilo alınıo çünkü bu sefer çoğu bebişe gidiyo diye biliyorumm
uffff hakkatten yaaa . 2 gün sonra net de yok evde. napcas.
yiyim dimi balım yaaa. tombik tombil oliiimmmmm
uffff hakkatten yaaa . 2 gün sonra net de yok evde. napcas.
yiyim dimi balım yaaa. tombik tombil oliiimmmmm
net alalım desem hemen alıcak kociş de. kk ye giricem net al diyemiyorumayy ivit minnakım yaa...özlicess seniii
ayy bebişim ya inş net cektirirsinizzzz biz senii cok özlerizzzzzzz
alırım da benm sürekli buralarda takıldığımı bilmiyorkiiiibiz senle haberleşiriz tontiş buraya iletirim benama kociş sana internet alsın olmadı cepten yazarsın yaaa
net alalım desem hemen alıcak kociş de. kk ye giricem net al diyemiyorumiş için lazım olacaksa alalım diyor.
alırım da benm sürekli buralarda takıldığımı bilmiyorkiiiiburası için 2 yıl taahütle internet almak da ne kadar mantıklı bilemedim şimdi
ay alemsinn kısss
sen bilirsin bebişim hangisi mantıklıysa onu yap tabee...ama bizi haberdar et yaniii ösleriss seni yaff...mail atabiliyomusun tlfondan bari ordan haberleşirdikk whatsapp yok ya bende ondan olmadı madamımdan alırıs haberleriniii
net alalım desem hemen alıcak kociş de. kk ye giricem net al diyemiyorumiş için lazım olacaksa alalım diyor.
alırım da benm sürekli buralarda takıldığımı bilmiyorkiiiiburası için 2 yıl taahütle internet almak da ne kadar mantıklı bilemedim şimdi
telefonlaşırız bebüşüm ya en kötü. sen mirak etmeee. ama alırım net ben eve ya. sıkılırım evde. gerçi eymen doğunca fırsat kalmaz sıkılmaya
tımam bebişim öle yaparısss en kötüü...
Ama alırsan daha ii olur eymenin resimlerini falanda yollarsınn
Uyuyunca falan gelirsin yanımızaa bebişimm fırsat buldukcaaneyse sen ve eymen sağlıklı olun varsın özleyelimm
Zeytinim bana göndercek bende size göstercem eymeni o bi gelsinde hele şaka maka çok az kaldı yaaaaaaaaa
tımam kuzum eymeni görelimdee sağlıcakla gelsinde....
Ayy ivitt minnakım ya cok az kaldıı nasılda geciverdiiiii gelio gelioooo eymen gelioooooooo
ev telefonu almak istemiyorum.yok yere ona bide para ödemeyeyim diye. fiber internet alıcam. süperonline yada metronet.ikisi var sitede. onlarda taahütlü.superonline 2 yıl. metronet 3 yıl.al al iş için lazım de minnak yaaa tahhaütlü alma sende vın al yada ucuz olan bişi muhakkak vardır smile adsl filan çok ii ttnet alma boşver
tımam bebişim öle yaparısss en kötüü...
ama alırsan daha ii olur eymenin resimlerini falanda yollarsınn
uyuyunca falan gelirsin yanımızaa bebişimm fırsat buldukcaaneyse sen ve eymen sağlıklı olun varsın özleyelimm
Zeytinim bana göndercek bende size göstercem eymeni o bi gelsinde hele şaka maka çok az kaldı yaaaaaaaaa
du bakalım ben izne ayrılayım.alıcam muhtemelen.mart sonuna kadar kampanyaları var superonline de hemen karar verip almam lazım.tımam kuzum eymeni görelimdee sağlıcakla gelsinde....
ayy ivitt minnakım ya cok az kaldıı nasılda geciverdiiiii gelio gelioooo eymen gelioooooooo
aaaaaaaa. eymenler 2 lendiiiiiKolerada eymen koyacakmış adını oğlunun
ev telefonu almak istemiyorum.yok yere ona bide para ödemeyeyim diye. fiber internet alıcam. süperonline yada metronet.ikisi var sitede. onlarda taahütlü.superonline 2 yıl. metronet 3 yıl.
wınn almam ya.onda bişeyler bakayım bişeyler izleyeyim desen baya bi pahalıya geliyo.hemde bağlantı hızı felan çok farkediyo normalle.
du bakalım ben izne ayrılayım.alıcam muhtemelen.mart sonuna kadar kampanyaları var superonline de hemen karar verip almam lazım.
eymen paşa bi gelsinde gönderelim teyzelerine resimleriniiii.
aaaaaaaa. eymenler 2 lendiiiii
merhaba kızlar....dün akşam bi sancım geldi tamm doğum başlayacak dedim...belimden başladı ağrı kasıklarımı sardı karnımı falan ateş bastı....telaşlandım...sonra şükür geçti...anlaşılan heran yüreğim ağzımda bekleyeceğim...
merhaba kızlar....dün akşam bi sancım geldi tamm doğum başlayacak dedim...belimden başladı ağrı kasıklarımı sardı karnımı falan ateş bastı....telaşlandım...sonra şükür geçti...anlaşılan heran yüreğim ağzımda bekleyeceğim...
evet ya biz merak edicez eymenii sen uygun bişi bak artık internetsiz kalmayalımm
aaaa daha erken du bakalım ne doğurması yaaa oturun uslu uslu çok hareket etmeyin bakalımm
evet ya biz merak edicez eymenii sen uygun bişi bak artık internetsiz kalmayalımm
aaaa daha erken du bakalım ne doğurması yaaa oturun uslu uslu çok hareket etmeyin bakalımm
bizim prenses biraz aceleci yaaaman dikkat et canım. dinlen hep. yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?