bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aa görmedim tatlım gelmedii heee tamam yaa off binaya girince burdaki ağa bağlanıyo otomatik onunda bi işe yaradığı yok dur hemen açıyomm

günaydın kıslar ben geldim...
netim biraz daha hızlandı...

günaydın berroşummmm napıyosunnn bakimmm çook sevindimm hızlanmasına kuzumm ne var ne yok ağrın sızınn hamişlik duurmları vs

valla bende çok sevindim amdamım ya ağır çok gıcık oluyo insan..
valla anlayamadım kuzum bende yaa acayip bişi ara ara regl olucakmışım gibi karnım ağırıyor..
bakalım hayırlısı kuzum ben hiç takip etmedim bu ay mırtlama günlerimi ama senin yaptığın gibi yaptım 2 ay ballı tarçın ve içine çörek otu koydum ben...
sen nasılsın minnoşum.

günaydın canıımmmm. nasılsın bakalım. ne var ne yok. benim son 2 günüm. yarın izne ayrılıyorum.

ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın..?
ayy kıyamam ya özleriz biz seni zeytinim yaa topiği ilk sen açıyordun her sabah...
ama olsun senin dinlenmem lazım artık yat artık eymenin gelmesini bekle kuzum..

ben bu gidişle alırım internet merak etme sen
almasamda unutturmam kendimi bi şekilde haberleşiriz
bende özlerim szi

ne o hüzün sarmışşş ağlanmışşş yapmayın valla bende ağlarımm şimcikk...
zeytin gözlümmmm üzülmeee sakın bebişim yaa..
bende öle cok üsülüyom kiii valla ama dayanamayıp alcan sen internetiii ben biliommm
madamımmmmmmm tatlı kuzummm nasılsın....günün güzelll olsun

berroşumm nasılsın balım....özlettin kendinii...
periiiii günaydınn canım nasılsınn....

berreeemmm aferim sanaa benimde içim dışım bal tarçın çörekotu pekmez olduu bakalım inşallah işe yararda gelir bebişler
hoşgeldin fıstık napıyosunn
günaydın hatunlarrr nasılsınızzz

günaydın fıstık uyandırmadım inşallah ama uyan artık kuzum yaaa napıyosunnn

ağladık valla kuzum yaaa

alırım kıs alırım

Bende gayet iyiyim minnkaım ya nolsun kimse yok bugün bi başıma takılıyorumm Işte yok canım sıkılıyoorrrr iiki siz varsınız size şarkılar gönderttim minnak
bu başın gene neden ağrıyo yaaa kahvaltı et bakim güzelcee
yok bebişimm yaa cok fina bi baş ağrısıyla uyandımm neysekii simdii hafifledii kuzucummm ....
Sen nasılsın bebişimmm

valla iyikii sizde varsınızz bebişimmm ....
ivit aldımm şimdii bebişimm dinlicemm....
bende sana cocukluk fotolarımı atıyomm seninki kadar kaliteli diil ama cünkü fotodan cektimyazıcı yok bende öle yaptımm napimmm

Ayy at att çok merak ettimsenii kuzummm bende bunları düğünümüzde barkovizyonda yayınlanmıştı bebişliğimiz orası için yapmıştık ordan kaldılar

en kötü günümüz böle olsun bebişimm baksana cok sükür eymenii doğurmaya gidiyosun...ayy pamuk elleriniiii öpüceksin....
al kıs al valla cok finaa öslerisss biz senii ya.......

amin canım amiinnn.
oyyyy yerim onun pamuk ellerini beeennnn.
bende sizi ösleriiimmmmm.

teyzesi bak cibinliğimizi kırmızı yaptırınca nasıl oldu.

Ayy at att çok merak ettimsenii kuzummm bende bunları düğünümüzde barkovizyonda yayınlanmıştı bebişliğimiz orası için yapmıştık ordan kaldılar

ayy atamadım bi türlüüü ya sorun var diioooo halletcem simcikk....
ayy bebişim bizim düğündede barkovizyon hazırlanmıştııı ama benim cok cocukluk fotom yoktuu 2-3 tanee...börülceler süpriz yapmış banaaa bulamışlardaaa ama yinede cok güseldi....

amin canım amiinnn.
oyyyy yerim onun pamuk ellerini beeennnn.
bende sizi ösleriiimmmmm.

teyzesi bak cibinliğimizi kırmızı yaptırınca nasıl oldu.
Eki Görüntüle 367966

yenmezmiii bebişş ya....
oyy cok güsellll olmuşşşş acayip beğendimm minnak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…