- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.421
kızlaaarrrrrrr
ben geldim
ayy bebekim hosgeldin...
gecmiş olsun canım benim nasılsın iyimisin şimdiii....
ösledik seniii bıldırcınım yaaa
iyiyim canım merak etmeyin. hala ayaklarım ellerim çok fazla şiş ama korktuğumuz bişey çıkmadı çok şükür
oğluma bakmadı doktor.haftaya bakıcam ona dedi.
dinlen artık dedi.haftaya gidince çalışamaz raporu alıcam inşallah.
ivit sanırım bitek bu konuda....
ben bekliyomm valla sonra gelince yıkım oluyooo bende o yüzden bebekimm beklicemmm...
ayyy dün gece muz üzerine bal döktüm bide cevizz mis miss kocişle yedikk
ivit zaten cok severim ben sütlaçı bol tarcınlıı...
yiyom bebekim yiyommm hatta sekerim ölcülse kaç cıkar bu ay bilmiyomm
iyiyim canım merak etmeyin. hala ayaklarım ellerim çok fazla şiş ama korktuğumuz bişey çıkmadı çok şükür
oğluma bakmadı doktor.haftaya bakıcam ona dedi.
dinlen artık dedi.haftaya gidince çalışamaz raporu alıcam inşallah.
kıyamam ben sana ye ye can boğazdan gelirrryarasın tombikimeeee
ben çıkıyom minnaklar kendinize dikkat edinn öpüldünüssssssss
mirak ettik bebişimm valla ama cok sükür madamımdan güsel haberlerini aldıkta rahatladık cok sükür iyisiniz...
ivit artık dinlennn bigüselll son hazırlıklarını yapp oğluşunla vakit gecirmeye hazırlan...
hoşgeldin tatlım sen geldin ben gidiom artıkını ddevir daim yapalımmmm yat yat dinlen bol boll fıstıkk sokaklarda doğurcan yada masa başındaaa
canlarım ben de çıkayım ayaklarım ellerim pek iyi değil. ama merak etmeyin beni. yarın konuşuruz bol bol. öptüm sizi.
yatayım ben biraz.
bızde seni öptükk ya cok cok gecmısler olsunnnnaber fıstıklar anca gelebildim ayagımı yarım alçıya aldılar neyseki kırık catlak yok sadece güzel bir şekilde ezmişim 1 hafta alçılı kalcak sonra rahatım eltimde kalıyorum kalabalık burası pansiyon gibi güzel sıkılmıyorum en azından yatmak çok zor popom agrıdı 2 günde :) öptüm sizi arada telefondan okuyorum ama yazamıyorum tabi görüşürüz
canımsın özledım seni gell en kısa zamandaaaaaakızlar merhaba....
çok özledim sizi bu akşam boşum anca girebildim nete perşembe cuma misafirim vardı hafta sonu sinamaya gittik sonra yemeğe felan gittik giremedim akşamda misafirim vardı iş yerindede pc bozuldu bugün yaptılar ama netim çok ağır 5dk anca kk açılıyor sayfa hiç ilerlemiyor...
benden gelişmeler böle kasıklarımda batma var niden bilmiyom hiç takip etmedim bu ay mırtlama günlerimi...
şimdi son 2 aydaki gibi 26 günde bir olursam 16 sında 30 günde bir olursam 21inde regl olmam lazım...
öle beklemedeyim..
cucum koçişine çok geçmiş olsun canım...napıyosun kuzum sen iyisin demi..
zeytinim sanada çok geçmiş olsun artık dinlenmen lazım bencede az kaldı eymenin gelmesine...
madamım kuzum çok öpüyorum
apekim sanada çok geçmiş olsun...
perimeri sanada kolay gele gerçi bitmiştir artık temizliğinde:)
goodjin sanada geçmiş olsun canım
zeynebim senide öpüyorum..
hepinizi öpüyorum yarın gelebilirsem muhakkak gelirim gelemezsem akşam girmeye çalışırım hoşçakalın...
naber fıstıklar anca gelebildim ayagımı yarım alçıya aldılar neyseki kırık catlak yok sadece güzel bir şekilde ezmişim 1 hafta alçılı kalcak sonra rahatım eltimde kalıyorum kalabalık burası pansiyon gibi güzel sıkılmıyorum en azından yatmak çok zor popom agrıdı 2 günde :) öptüm sizi arada telefondan okuyorum ama yazamıyorum tabi görüşürüz
kızlar merhaba....
çok özledim sizi bu akşam boşum anca girebildim nete perşembe cuma misafirim vardı hafta sonu sinamaya gittik sonra yemeğe felan gittik giremedim akşamda misafirim vardı iş yerindede pc bozuldu bugün yaptılar ama netim çok ağır 5dk anca kk açılıyor sayfa hiç ilerlemiyor...
benden gelişmeler böle kasıklarımda batma var niden bilmiyom hiç takip etmedim bu ay mırtlama günlerimi...
şimdi son 2 aydaki gibi 26 günde bir olursam 16 sında 30 günde bir olursam 21inde regl olmam lazım...
öle beklemedeyim..
zeytinim sanada çok geçmiş olsun artık dinlenmen lazım bencede az kaldı eymenin gelmesine...
hepinizi öpüyorum yarın gelebilirsem muhakkak gelirim gelemezsem akşam girmeye çalışırım hoşçakalın...
kızlar merhaba....
öle beklemedeyim..
bugünde ben geldiimm kimsecikler yoookkk
günaydın zeytinim ben burdayımm nasıl oldun şişmisin hala
günaydın canım.
ellerim daha iyi bugün ama ayaklar fenaaa
tombik tombik geziyorum.
şurda bikaç günüm var. sonra yatıcam artık.tabi işlerden fırsat bulursam.
sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?