bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy bebekim hosgeldin...
gecmiş olsun canım benim nasılsın iyimisin şimdiii....
ösledik seniii bıldırcınım yaaa

iyiyim canım merak etmeyin. hala ayaklarım ellerim çok fazla şiş ama korktuğumuz bişey çıkmadı çok şükür
oğluma bakmadı doktor.haftaya bakıcam ona dedi.
dinlen artık dedi.haftaya gidince çalışamaz raporu alıcam inşallah.

mirak ettik bebişimm valla ama cok sükür madamımdan güsel haberlerini aldıkta rahatladık cok sükür iyisiniz...
ivit artık dinlennn bigüselll son hazırlıklarını yapp oğluşunla vakit gecirmeye hazırlan...

kıyamam ben sana ye ye can boğazdan gelirrr yarasın tombikimeeee

hoşgeldin tatlım sen geldin ben gidiom artıkını ddevir daim yapalımmmm yat yat dinlen bol boll fıstıkk sokaklarda doğurcan yada masa başındaaa

hoşgeldin tatlım sen geldin ben gidiom artıkını ddevir daim yapalımmmm yat yat dinlen bol boll fıstıkk sokaklarda doğurcan yada masa başındaaa

canlarım ben de çıkayım ayaklarım ellerim pek iyi değil. ama merak etmeyin beni. yarın konuşuruz bol bol. öptüm sizi.
yatayım ben biraz.

naber fıstıklar anca gelebildim ayagımı yarım alçıya aldılar neyseki kırık catlak yok sadece güzel bir şekilde ezmişim 1 hafta alçılı kalcak sonra rahatım eltimde kalıyorum kalabalık burası pansiyon gibi güzel sıkılmıyorum en azından yatmak çok zor popom agrıdı 2 günde :) öptüm sizi arada telefondan okuyorum ama yazamıyorum tabi görüşürüz

kızlar merhaba....
çok özledim sizi bu akşam boşum anca girebildim nete perşembe cuma misafirim vardı hafta sonu sinamaya gittik sonra yemeğe felan gittik giremedim akşamda misafirim vardı iş yerindede pc bozuldu bugün yaptılar ama netim çok ağır 5dk anca kk açılıyor sayfa hiç ilerlemiyor...
benden gelişmeler böle kasıklarımda batma var niden bilmiyom hiç takip etmedim bu ay mırtlama günlerimi...
şimdi son 2 aydaki gibi 26 günde bir olursam 16 sında 30 günde bir olursam 21inde regl olmam lazım...
öle beklemedeyim..

cucum koçişine çok geçmiş olsun canım...napıyosun kuzum sen iyisin demi..
zeytinim sanada çok geçmiş olsun artık dinlenmen lazım bencede az kaldı eymenin gelmesine...
madamım kuzum çok öpüyorum
apekim sanada çok geçmiş olsun...
perimeri sanada kolay gele gerçi bitmiştir artık temizliğinde:)
goodjin sanada geçmiş olsun canım
zeynebim senide öpüyorum..

hepinizi öpüyorum yarın gelebilirsem muhakkak gelirim gelemezsem akşam girmeye çalışırım hoşçakalın...

bızde seni öptükk ya cok cok gecmısler olsunnn

canımsın özledım seni gell en kısa zamandaaaaaa

ayy iyiyiz canım benim...
gecmişler olsun tekrardan
neyse en azından sana bakanlar var tatlımm...otur popişinin üstüneee biranönce iyileş tatlımm öpüldün kocaman

balımm cok ösledim senii valla...
nolsun işte kociş hala hastaacalışamıyosdaaa
bu haftaa calışmak lasımm inş. biranönce toparlar kendinidee bebiş çalışmaları başlar hayırlısı napalım....
şimcik uyuyooo kociş bende sıkıldım bakıyım didimmm bebişşş....
ayy inş. hamişsindir canımıcım ya inş...

selam berreeemm bende seni çok öperim inşallah hamiledir benim kuzummmm inşallahhhhh

günaydın zeytinim ben burdayımm nasıl oldun şişmisin hala

günaydın canım.
ellerim daha iyi bugün ama ayaklar fenaaa
tombik tombik geziyorum.
şurda bikaç günüm var. sonra yatıcam artık.tabi işlerden fırsat bulursam.

sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
oyy yesinler tombik ayaklarını seninn
evde yatarsın artık daha napıcan yaa kızım tutarsın bi kadın yaparr
senin dinlenmen lazım artıkk aaa kızıcam bakkk kendini zorlarsan erken doğum yaparsın Allah korusun
günaydın canım.
ellerim daha iyi bugün ama ayaklar fenaaa
tombik tombik geziyorum.
şurda bikaç günüm var. sonra yatıcam artık.tabi işlerden fırsat bulursam.

sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…