bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hosbuldum balımm...
ivi üzülmee herşeyin hayırlısı bebişimm benim...
ivit banada kızmışş zaten ben sımartıyomuşum siziminnak şimdide kendi yok ortadaaa

şımart beni cucum şımart...:119::119:
sen bakma madamıma:120:

senin kurs sadece hafta sonumu kuzum..?

şımart beni cucum şımart...:119::119:
sen bakma madamıma:120:

senin kurs sadece hafta sonumu kuzum..?

ben hepinize yeterimm şımartıcammm hepiciğiniziiiiiiiiiama kokuyomm madamımdann
ivit sadece haftasonu bebişim saat 1 den 6 ya kadarrrrrrrrilk hafta bitti bilemmm....
temmuz başı biticekkk bakalım biz napıcass tatil planını olmadı ramazan sonrası gideris napalımmm 20 temmuz ramazan cünkümmm

korkma korkma bişicik yapamaz o bize kıyamaz zaten...:120:
baya uzun sürüyomuş 6 saat...
siz nereye gitceniz meleğim..?

kıyamaz o madam bize sen şımart şekerim
ben yine yemek yiyemiyorum neden acaba iştah hiç kalmadı daha kahvaltı etmedim üüüfff gidip dolabın önüne kamp kurayım bari

korkma korkma bişicik yapamaz o bize kıyamaz zaten...:120:
baya uzun sürüyomuş 6 saat...
siz nereye gitceniz meleğim..?

ivit kıyamam bizeee dimii minnoşdurr o lokumcuktur
ivit uzun sürüyooo bebişim ama zaman nasıl geciooo anlamıyosun cok akıcı konuşmasıı anlattıklarıda süper bizide katıyoo illa fikirlerimizi öğrenmeyi seviyoo...
valla bebişim turan köye gideriz bi ara belki ramazanda gideris cünkü serin oluyooo bizim oralarr özellikle bizim evbi kısmını orda geciririss...
bayramda urfada olurus...
kocişle biyerlere kacarıss bikaçgün sapancaya gitmek istiyoruss böle göl kenarııı uzun yürüyüşler inş. gideris....

kıyamaz o madam bize sen şımart şekerim
ben yine yemek yiyemiyorum neden acaba iştah hiç kalmadı daha kahvaltı etmedim üüüfff gidip dolabın önüne kamp kurayım bari

kıyamaz kıyamaz minnaktır o
kıs öğlen oldu nizaman yicen yemedikce mide küser kalk bişiyler ye söle bi sandwich yap söle salatalık domates maydonoz peynir mis misss ye sölee.........

günaydın canlarr nasılsınızzzz

ayy ne güzel gidin tabi gezin meleğim bol bol keyfini çıkar...
sıkılmaman iyiymiş cucum valla bu kurs senin için iyi oldu evde hem canın sıkılmaz...

ayy cuucm akşam mustafa topaloğlunun gördünmü karısının videosunu izlettiler çok güldüm..

madamım bana mesaj çekmiş 1 saat önce benim tl sesi kısık olduğu için duymadım şimdi okudum..
iş yerinde bir arkadaşlarının babası ölmüş baş sağlığına gitmişler ...

Allah rahmet eylesin...Rabbim sabır versin ailesine inşallah...:26:

ivit gezelimm hepimizz yazın tadını cıkaralım bebişimmmmkışın popişler cok üsüdü valla
yok sıkılmıyomda kocişimle gezemiyomm ama napalımmm 3 ay gelir gecerr
izlememmi bebişim yaa koptum bende gülerkenbide kadın mustafa efendii dedi yaa koptum

oyyy Allah rahmet eylesin ya nurlar içinde yatsın...sabırlar versin yakınlarına cok zor yaa

valla iyiyiz çok şükür bulantılarım arttı yemek yiyemiyorum zayıfladımmmm

bulantılar başladı dimikkk sabır bebişimm hepsi gecicek...
ilk aylar öle oluyomuşş zayıflaman normal şimcikk ama sonram göbişinn kocaman olcakkoyyss

ayyy buldum dişime göre bişicikler yedim öglen sabah beraber oldu

merhaba topik sultanları.....bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan da topikte dolanıyorum...zar zor yiyorum...canım zeytin yemek çekti 4 5 tane yerim belki dedim...baktm dolaptakiler biraz kurumuş yenisini alayım dedim...teneke kutunun içinde vardı zeytin...onu açmaya çalışırken bıçağın ucunu sol avucuma batırdım...ayy nasıl bir acı bıcağı attım elimden...çok kötü oldum...kanda tutar beni gözlerim karardı...kızımda korktu herhalde taş gibi sertleştirdi karnımı...bi şey değil yavruma üzüldüm....uzun süre zeytin meytin yemem artık

aaaaa dikkat et canım ya hamileyken insan sakar olurmuş derler zaten

miraba canımcım....
oyy kıyamam ya biliyomm o teneke kutularıı bende bi keresinde kesmiştimm cok salakça kutular onlar ya bende her açısımda yüreğim ağzımda acarım....
canım yaa nasıl korktun simdi ....

aaaaa dikkat et canım ya hamileyken insan sakar olurmuş derler zaten

evet ya çok sakar oldum..o kadar da dikkat ediyorum güya...

aklımdanda geçti cücüm bırak yeme şunu dedim..ama inat ettim içimden geçti ama olacağı varmış...halen canım acıyo ya sorma...içimden o kutuyu balkondan sallamak geliyo...hiç açılmamışmış...o yüzden zorlandım açmaya...

inşş canımmm mutfak kokuyoo mutfağaa giremiyommm allahtan kocam izinliydi bişiler hazırlıyo getiriyoo öle yiyebiliyom vallaaa gecicek inşş bugünlerrr rabbim sizede yaşatsın inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…